Перехід до вмісту

Фотографія

Виплати на дітей

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2840 відповідей у цій темі

#421 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 682 повідомлення
  • Ім'я:OksanaV

Нагороди

Опубліковано 04 лютий 2012 - 13:15

а я уже начинаю тихо ржать,ну каждый раз какие-то новшества.сегодня писала обьяснительную ,если муж не работает официально,то пишите,где он подрабатывает,или на какие деньги живете. :rtfm:

6 месяцев назад муж относил свою справку о доходах в Октябрьском районе, то писал объяснительную, а у меня спрашивала инспектор "А на какие деньги Вы живёте?". Так, что это не новшество.
Я ответила :"Спасибо, что есть бабушки и дедушки, и огород, где можно что-то вырастить... " :rolleyes:
Больше не приставали...

#422 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 лютий 2012 - 13:22

вот интересует вопрос, если нет жилья своего, но доход очень хороший, то тогда стоит вообще подавать документы на выплату денег. А то сестре сказали, что в их случае им даже и не стоит "позорится"... мол у вас и так ежемесячно более 10тыс. Но ведь где справедливость? Дети ведь все требуют финансов и неважно сколько кто может заработать..да и где гарантия, что после родов у них такой доход будет.

Только при оформлении повышенного пособия на ребёнка рассматриваются Ваши доходы, а остальные пособия (помощь по уходу за ребёнком до 3-х лет и помощь при рождении ребёнка) Вы будете получать.

#423 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 04 лютий 2012 - 13:31

Девочки где искать правду? У меня всегда проблема со справкой о составе семьи. Так случилось, что мы с мужем не прописаны по адресу проживания (грустная и долгая история и обидная впридачу). Теперь приходится брать 3 справки. Но вот когда я прихожу в наш жек с заявлениями соседей, подтверждающими, что мы здесь живем, паспортист мне не хочет давать такую справку, а только заверяет подписью заявления. В совбезе же говорят , что сами заявления им не проходят, пусть пишут на бланке и указывают, что мы не прописаны здесь. Вот такой круговорот. В прошлый раз в паспортиста справку выпросила с нервами и ребенком на руках, в этот раз мне просто стало так обидно, что слезы сами лелись и не останавливались, я даже не просила, сама выдала, но бросила, как собаке.Кто прав, паспортист, что он такие справки не выдает или совбез, что им заявления не проходят? К кому обращаться, сил больше нету клянчить эту справку.

#424 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 04 лютий 2012 - 16:35

Да, Окт. район "рулит", у нас, инспектор не только принимает документы, а еще и расскажет, когда выплаты поступят, в каком размере, сколько будет в "лютом", "наступна проплата в березні", "в такому-то обсязі" , "наступного разу чекаємо в липні". :give_heart: А со справкой о составе семьи :crazy: да, отдельный разговор. Наши Малыши не прописаны были, но проблем не возникало, в январе не получилось взять справку, пришлось прописывать, но поскольку это у нас, в принципе, ни на что не влияет, только оплата газа, прописали без проблем, зато хотели подпись на заявлении о "перс. данных", хоть тут отвоевали )))

#425 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 лютий 2012 - 16:43

... зато хотели подпись на заявлении о "перс. данных", хоть тут отвоевали )))

Лиль, чем Вы аргументировали отказ?
Ко мне тоже приставали и в ЖЭКе и в собезе, то поскольку всё и везде оформляла за один день, да ещё и последний, то прочитав, подписала писульку и всё.
Но при мне они обсуждали, как это преподнести бабушкам и дедушкам , чтобы те подписали. Вышел какой-то новый закон (только какой?) как они говорят и потому они простят всех сейчас подписать эту бумагу для создания базы данных.

#426 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 04 лютий 2012 - 17:03

ЗУ «Про захист персональних даних»

согласно которому юр. и физ. лица регистрируют базы данных.

Вот, что мне написала наша Оксанка - bonysj

Статтею 2 цього Закону є визначення такого терміну, як «згода на будь-яке документоване, зокрема письмове, добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки надає суб’єкт персональних даних» (ч.5)
Ст. 32 Конституції України не припускає збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди.

Ну, соответственно распечатала и Закон и статью К. Подействовало :sarcastic:

Оксан, OksanaV,
я там тебе выше вопросик задавала.

#427 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 лютий 2012 - 17:11

В ЖЭК ходил у нас дедушка с моим паспортом, то отказали в выдаче справки о составе семьи без подписания этой бумаженции... А так как ждала документ из налоговой целый месяц (позже допишу), нервы уже были на пределе после всех скандалов, то тут - подписала бумагу 30.01, а дедушка принёс справку о составе семьи 31.01 и разбираться более подробно не стала.

#428 veronika25

veronika25

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 167 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:вероника

Опубліковано 06 лютий 2012 - 22:09

Только при оформлении повышенного пособия на ребёнка рассматриваются Ваши доходы, а остальные пособия (помощь по уходу за ребёнком до 3-х лет и помощь при рождении ребёнка) Вы будете получать.

а что за повышеное пособие? и сколько оно составляет?

#429 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 лютий 2012 - 00:19

а что за повышеное пособие? и сколько оно составляет?

это выплаты до 3-х год (130 грн. - это мин.), рассчитывают в зависимости от доходов семьи.

#430 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 лютий 2012 - 00:23

Оформила сегодня очередное повышенное пособие, сообщили через 10 дней можете взять распечатку о выплатах за 6 мес. Я подписала это заявлении о "перс. данных", нету сил уже разбираться с этими гос. учреждениями.

#431 Люда 30

Люда 30

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Місто:половки
  • Ім'я:Люда

Опубліковано 10 лютий 2012 - 20:20

Здравствуйте девочки, вы здесь много советов дали может и мне поможите, я бы хотела знать про все выплаты что мне полагаются? Я мать одиночка ( первый сын от первого брака ходит в первый класс), беременна за вторым ребёнком , но жизнь так круто повернулась ко мне что я опять осталась одна! Вот и хочу знать что мне нужно оформлять и к чему быть готовой!!!

#432 Helene

Helene

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 934 повідомлення
  • Місто:Сады 1
  • Ім'я:Алёна

Нагороди

Опубліковано 11 лютий 2012 - 15:37

Ура! Я так рада! Вчера получила протокол о повышенной помощи до 3-х лет! Мне начислили по 409 грн. до марта и 430 грн. до июня! По сравнению с предыдущими 160 грн. - это просто сказка! :super2:

#433 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 11 лютий 2012 - 15:58

Здравствуйте девочки, вы здесь много советов дали может и мне поможите, я бы хотела знать про все выплаты что мне полагаются? Я мать одиночка ( первый сын от первого брака ходит в первый класс), беременна за вторым ребёнком , но жизнь так круто повернулась ко мне что я опять осталась одна! Вот и хочу знать что мне нужно оформлять и к чему быть готовой!!!

На що має право мати-одиначка

#434 svetlana

svetlana

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 047 повідомлення
  • Ім'я:Svetlana

Нагороди

2               

Опубліковано 29 лютий 2012 - 15:01

Девочки, не подскажите какое пособие на второго ребенка с января 2012 года?

#435 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 29 лютий 2012 - 17:28

и мне интересно какое?

#436 Katerina

Katerina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 537 повідомлення
  • Місто:Полтава, Авиагородок
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

2          2   

Опубліковано 01 червень 2012 - 22:09

Подскажите, какие документы надо собрать для оформления повышенной помощи на ребенка до 3-х лет.

#437 bonysj

bonysj

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 червень 2012 - 06:16

Девочки, не подскажите какое пособие на второго ребенка с января 2012 года?

Розмір при народженні другої дитини (при незмінності у законі про бюджет розмірів затверджених прожиткових мінімумів) у 2012 році буде складати:

з 1 січня — 53580 гривень, з яких 8930 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 квітня — 54660 гривні, з яких 9110 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 липня — 55020 гривні, з яких 9170 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 жовтня — 55800 гривні, з яких 9300 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 грудня — 57660 гривні, з яких 9610 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців.

#438 bonysj

bonysj

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 червень 2012 - 06:30

Подскажите, какие документы надо собрать для оформления повышенной помощи на ребенка до 3-х лет.

Для призначення допомоги у розмірі, що перевищує мінімальний,
подається в установленому порядку довідка про склад сім'ї та
декларація про доходи та майновий стан (заповнюється на підставі
довідок про доходи кожного члена сім'ї).

До складу сім'ї особи, що звернулася за призначенням
допомоги, включаються чоловік (дружина); рідні, усиновлені та
підопічні діти зазначених осіб віком до 18 років, а також діти
віком до 23 років, які навчаються за денною формою у
загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних
закладах I-IV рівня акредитації і не мають власних сімей,
незалежно від місця проживання або реєстрації місця проживання;
неодружені повнолітні діти, які визнані інвалідами з дитинства I і
II групи або інвалідами I групи і проживають разом з батьками;
непрацездатні батьки чоловіка та дружини, які проживають разом з
ними і перебувають на їх утриманні у зв'язку з відсутністю власних
доходів; жінка та чоловік, які проживають однією сім'єю, не
перебувають у шлюбі, але мають спільних дітей. До складу сім'ї
баби, діда або іншого родича, що фактично здійснює догляд за
дитиною, не є усиновлювачем або опікуном дитини і звертається за
призначенням допомоги, не включається дитина, на догляд за якою
призначається допомога. До складу сім'ї не включаються особи, які
перебувають на повному державному утриманні.

Розмір допомоги, яка надається з урахуванням доходів сім'ї,
може бути перерахований з місяця подання отримувачем допомоги
заяви до закінчення строку її призначення.

(п. 22 Постанови КМУ "Про затвердження Порядку призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми ")

#439 Барбариска

Барбариска

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 251 повідомлення
  • Місто:Израиль, Бат-Ям
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 02 червень 2012 - 11:37

Розмір при народженні другої дитини (при незмінності у законі про бюджет розмірів затверджених прожиткових мінімумів) у 2012 році буде складати:

з 1 січня — 53580 гривень, з яких 8930 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 квітня — 54660 гривні, з яких 9110 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 липня — 55020 гривні, з яких 9170 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 жовтня — 55800 гривні, з яких 9300 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців;

з 1 грудня — 57660 гривні, з яких 9610 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 48 місяців.

А на первого ребенка подскажите, пожалуйста.

#440 bonysj

bonysj

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 червень 2012 - 12:52

У2012 році розмір допомоги при народженні першої дитини (при незмінності у законі про бюджет розмірів затверджених прожиткових мінімумів) буде складати: з 1 січня — 26790 гривень, з яких 8930 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 24 місяців; з 1 квітня — 27330 гривні, з яких 9110 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 24 місяців; з 1 липня — 27510 гривні, з яких 9170 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 24 місяців; з 1 жовтня — 27900 гривні, з яких 9300 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 24 місяців; з 1 грудня — 28830 гривні, з яких 9610 буде виплачуватись одноразово, а решта рівними частинами протягом 24 місяців.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама