Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 28 січень 2016 - 14:58
Я такая же с шармом. На опомнилась вовремя. Маленький участок деревьев в крестиках,которые должны быть полукрестиками. Буду думать, что ветер подул в другую сторону, вот листья и завернулись
У мене теж трішки, але є))) теж зелень, тому так задумано, мій творчий авторський підхід
Опубліковано 28 січень 2016 - 15:01
Кто-то из девочек вообще звезды расположил в виде созвездий зодиака членов семьи. Классно)
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 28 січень 2016 - 15:01
Ну що ж це настрої тут?! Давайте хоч цю тему не перетворювать в розборки, а вести конструктивний діалог, як це було з самого початку, а?
Якщо я вчора написала, що не повернусь до п'ялець і 14-ї аіди, невже це означає, що це "фу" і всі хто цим користується не має права відписуватись в темі?) питання ж було поставлене конкретно кожному і я за себе відповіла. Ми з сестрою вишиваємо за одним столом, я на снапі, вона на п'яльцях і мене абсолютно не напрягає як вона вишиває, тому що це її справа, і кожен робить як йому комфортно. От я, наприклад, не їм цибулю, ніде, ніяку, але ж це не означає, що це "фу" по відношенню до інших, це мій особистий таракан).
Те ж саме стосується станків, тканини і тд. От мені подобається українське домоткане і яка мені різниця, що про нього думають інші?
І за звіти в темі - ну перестаньте, я теж вишиваю неідеально, але щотижневі звіти це вже традиція, і я з нетерпінням чекаю їх від інших, тому що мені правда цікаво спостерігати за народженням вишивки і мені сумно читати від своїх же однодумиць, що вони не хочуть/бояться/... виставляти процеси.
Дана, Лєра, Іра - не йдіть, будьласочка!) інакше тему треба буде просто прикрити, як таку, що віджила своє(
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 28 січень 2016 - 15:07
Сегодня магнитные бури Или смена погоды Или коллективный ПМС
Девочки, давайте съедим по шоколадке, запьем любимым кофе/чаем. И будет всем счастье
Опубліковано 28 січень 2016 - 15:19
заканчивайте этот неконструктив!
кто хочет - пишет, кто не хочет - не читает. проблемы не вижу вообще.
Отвечать больше не надо, я все поняла. Удаляюсь из темы, пойду червяка давить
Ира, ты же взрослая девочка)
Опубліковано 28 січень 2016 - 15:31
При чем тут конструктив или неконструктив? Каждый высказывает свое мнение в творческой теме. Это же не совещание в директора. Все едины: давайте вышивать дружно. Осталось всех вернуть в тему.
Опубліковано 28 січень 2016 - 16:52
На встречи форумчанок приглашаются избранные? Интересно)
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 28 січень 2016 - 16:58
и поехали по кругу. объясняю. избранные - все вышивальницы данной темы
Опубліковано 28 січень 2016 - 17:05
заканчивайте этот неконструктив!
кто хочет - пишет, кто не хочет - не читает. проблемы не вижу вообще.
Ира, ты же взрослая девочка)
взрослая) хотелось бы по моложе)))
И вообще, обхожу такие споры десятой дорогой, а тут 2 сообщения "цепанули", спишу на отходняк от наркоза(
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 28 січень 2016 - 17:12
А ну прекратите удалять сообщения! А то нажалуюсь на вас администрации! Значит приготовила попкорн, пришла читать срач, а половины сообщений - нет. Вообще. Беспредельщицы.
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 28 січень 2016 - 17:14
сегодня, говорят, все обидчивые. так, что скажем протуберанцы шалят
Опубліковано 28 січень 2016 - 17:26
А ну прекратите удалять сообщения! А то нажалуюсь на вас администрации! Значит приготовила попкорн, пришла читать срач, а половины сообщений - нет. Вообще. Беспредельщицы.
А я встигла
Дівчата, ви такі молодці, що творите красу своїми ручками. Але викиньте з голови весняне загострення.Ще ранувато(хоч в нас сьогодні вже +12). Я люблю вишивку, але часу на неї не має. То ж заходжу сюди полюбуватись саме вашими процесами.Так цікаво. Всі ви різні, відшиви різні, але результат в усіх просто чудовий.Хочу спостерігати за вами далі!!!!
Дана(якщо ти мене читаєш), ти молодець, що стараєшся всім-всім допомогти.Ти двигун прогресу. Але він не всім в руку.Ділись досвідом, але в порадах не переходь на особистості. Відповіла на питання і хай самі вирішують, що їм з тією порадою робити. Але всіх під твій ідеал не підженеш.
Взяти, наприклад, моє творчество. Тут не має меж досконалості.Я його ще не досягла в повній мірі(так, щоб задовольнила я себе). І хто б що не говорив - я знаю що не має кінця в способах виготовлення, складання, декорування, якості. А саме цікаво - з ким я не спілкуюсь, то кожен робить все по своєму.Так як зручно йому.Це набувається з досвідом. Є безліч способів складання одного і того ж листочка, але результат в усіх чудовий.
Тож, любі, не сваріться. Хочу бачити тут від вас красу. А в порадах не забувайте, що кожен індивідуальний, в кожного руки по-різному стоять.Головне, щоб це приносило ВАМ задоволення.
Всіх цілую!!!!
Відредаговано Милочка, 28 січень 2016 - 17:28.
Милашка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 28 січень 2016 - 18:04
Дана, возвращайся)))) С тобой тема "зажила".
Какая разница, кто чем и как достигает результата - если он приносит спокойствие, радость, расслабление и т. д. А если и поучиться можно у того кто сам набил множество шишек... Давайте забудем что говорили-писали выше и вернемся в свое "дружнє коло".
Пошла повышиваю, а то не будет чем отчитаться в воскресенье.
Опубліковано 28 січень 2016 - 18:57
Я люблю вышивать, но не всегда регулярно я могу предоставить отчёт, будь то недельный или месячный. Но я всегда с большим удовольствием читаю тему, вычитываю советы и смотрю видео. Ведь я знаю, что когда начну новый проект и захочу попробовать новые методы отшива, то я буду подкована в этих вопросах. Так что девочки, давайте продолжать на позитивной и дружеской волне, ведь есть среди нас люди, которые с удовольствием читают тему и следуют данным советам.
Опубліковано 28 січень 2016 - 19:44
"Коли хочется дужче, чим болить" - нова заготовка)))
Милашка
-
-
Опубліковано 28 січень 2016 - 19:46
Опубліковано 28 січень 2016 - 19:46
АНуууу, и что это будет?
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 28 січень 2016 - 19:48
Яна, хвастайся, що це буде?) Ахах, хором)
Опубліковано 28 січень 2016 - 19:50
Обгортка на паспорт від "Мережка".
Кума знайшла схему і пішло-поЇхало
Нитки ДМС (ділили на 4-х - вишивка заразна!
Ноут без рідноЇ мови(((
Милашка
-
-
Опубліковано 28 січень 2016 - 19:55
Недавно тоже посетила такая идея, но планов и так выше крыши. Вышить бы хоть то что есть.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|