5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 12 січень 2021 - 11:11
Кто сталкивался с такой ситуацией?
Случайно перечислили деньги за газ не на тот счет((( вместо Полтавагаззбут на Полтавагаз). Возможно ли сделать возврат? или это долгая процедура и не заморачиваться?
Вставлю сюда ответ, который дали, может кому пригодится.
Добрий день.
Підкажіть будь ласка,як повернути помилково перераховані кошти?(замість газзбуту перерахували за доставку)Як довго триватиме процедура повернення.Чи можна всі дії провести онлайн,щоб не їздити по філіям?
Доброго дня. Напишіть офіційне звернення до АТ “Полтавагаз” з проханям повернути помилково сплачені кошти за розподіл природного газу на Ваші реквізити. У зверненні вказуєте повні дані споживача (ПІП, адресу, ос.рах.), мету звернення та реквізити для повернення коштів. Звернення можна відсканувати або сфотографувати у гарній якості на білому фоні та надіслати на ел.пошту [email protected] . На документі обов’язково має бути підпис, а також до зверння необхідно додати квитанцію з оплатою, яку необхідно повернути. Термін розгляду звернень 30 днів
Відредаговано mnadiyka2009, 12 січень 2021 - 11:11.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 19 січень 2021 - 14:48
Опубліковано 19 січень 2021 - 16:26
Ну да, сначала подняли на 73%, а потом снизили на 8%.
Опубліковано 19 січень 2021 - 17:19
Ну да, сначала подняли на 73%, а потом снизили на 8%.
як зробити людині добре - спочатку зробити дуже погано, а потім повернути як було... Тут ще гірше(((
Опубліковано 19 січень 2021 - 17:51
Дивлячись, на цей безлад з комуналкою, у мене складається враження, що все було зроблене спеціально - "подивіться, які ми красавчікі - для тебе, любімий народ, добилися знеження"... Як наче в душу плюнули...
Опубліковано 23 січень 2021 - 10:32
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 23 січень 2021 - 10:37
https://blog.poltava.to/kaplin/11337/
Ще один популіст, а на виході його "діяльності" велике НІЧОГО(
Опубліковано 28 січень 2021 - 15:37
Кто сталкивался с такой ситуацией?
Случайно перечислили деньги за газ не на тот счет((( вместо Полтавагаззбут на Полтавагаз). Возможно ли сделать возврат? или это долгая процедура и не заморачиваться?
И так, я все-таки девочка настойчивая))) Решила, что нечего Полтавагазу пользоваться нашими деньгами- обойдутся, и написала заявление о возврате средств. Заявление вместе с квитанцией отправила на электронную почту канцелярии 14,01,21 и вуаля)))), не прошло и месяца, а деньги сегодня вернули.
Конечно, если б это было гривен 100-200, то и не заморачивалась бы.
Опубліковано 31 січень 2021 - 09:36
Нам уже за декабрь счет пришел только теплокоммун 3500 грн.
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 18 лютий 2021 - 13:29
Пришла смс с полтавагаза . задолженность 3200 грн .в кабинете 4000 грн .куда иди разбираться ?на Шевченко ?платим вовремя . живём в квартире недавно у нас 183 куб газа набежала за все время
Доминика
-
-
Опубліковано 18 лютий 2021 - 13:36
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 18 лютий 2021 - 14:24
Мне вообще письмо сегодня пришло с Полтавагаз збут. Просят оплатить долг 674,44 грн на 1.02.
Я поменяла поставщика на Навтогаз в конце декабря. И уже за январь оплатила им. Долга нет, даже наперёд оплачено.В середине января с полтавагаз мне звонили, уточнили, что я поменяла поставщика и сказали, если, что, возвращаться обратно)
Но, видимо, решили не ждать возвращения, давай долги присылать. Вчера тоже смс приходила) А сегодня целый конверт пришел)
Работают))
Ириша
-
-
Опубліковано 18 лютий 2021 - 14:36

На письме такие реквизиты указаны
Відредаговано Ириша, 18 лютий 2021 - 14:36.
Опубліковано 18 лютий 2021 - 14:45
Пришла смс с полтавагаза . задолженность 3200 грн .в кабинете 4000 грн .куда иди разбираться ?на Шевченко ?платим вовремя . живём в квартире недавно у нас 183 куб газа набежала за все время
позвоните на горячую линию, проверьте показатель, может неправильно внесли? или не вносили, то тогда они считают по своему, или сбой может быть(правда там у них всегда сбой(((
Мне вообще письмо сегодня пришло с Полтавагаз збут. Просят оплатить долг 674,44 грн на 1.02.
Я поменяла поставщика на Навтогаз в конце декабря. И уже за январь оплатила им. Долга нет, даже наперёд оплачено.В середине января с полтавагаз мне звонили, уточнили, что я поменяла поставщика и сказали, если, что, возвращаться обратно)
Но, видимо, решили не ждать возвращения, давай долги присылать. Вчера тоже смс приходила) А сегодня целый конверт пришел)
Работают))
Не вы первая, слышала такое в новостях, Лубны показывали, как перешли в нафтогаз, а Лубныгаз приехали и отрезали газ, типа за долги(которых не было)В конечном итоге люди вернулись обратно, сразу и газ включили.
Опубліковано 18 лютий 2021 - 14:49

На письме такие реквизиты указаны
а что в реквизитах смутило? такие и указаны на сайте
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 18 лютий 2021 - 14:51
позвоните на горячую линию, проверьте показатель, может неправильно внесли? или не вносили, то тогда они считают по своему, или сбой может быть(правда там у них всегда сбой(((
Не вы первая, слышала такое в новостях, Лубны показывали, как перешли в нафтогаз, а Лубныгаз приехали и отрезали газ, типа за долги(которых не было)В конечном итоге люди вернулись обратно, сразу и газ включили.
У мене таке ж і ще в деяких знайомих( Передали Нафтогазу на 100 кубів більше, ніж я в особистому кабінеті - написала листа, чекаю((
Відредаговано Kalinna, 18 лютий 2021 - 14:52.
Ириша
-
-
Опубліковано 18 лютий 2021 - 15:58
а что в реквизитах смутило? такие и указаны на сайте
Доминика спрашивала, куда обращаться. Я и скинула реквизиты.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 лютий 2021 - 21:41
А перед купівлею квартири звіряли показники з попередніми власниками?
Доминика
-
-
Опубліковано 18 лютий 2021 - 22:42
звоню на горячую линию 3 дня .все время занято
Доминика
-
-
Опубліковано 18 лютий 2021 - 22:46
А перед купівлею квартири звіряли показники з попередніми власниками?
Да .приходила инспектор .писала акт ,что счётчик 0, котел не включен ,перестановки оборудование не было .только после акта все счета перевели на себя
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|