Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 грудень 2022 - 12:57
Дівчата, и все знаєте. Комусь приходила допомога від Юнісеф 2 рази? Наша няня отрмала влітку, а сьогодні вночі ще раз зарахували таку ж суму. Вона нервує, що то помилково. Дуже нервує. Я погуглила, не знайшла внятної інформації, що раз на півроку має приходити.
Хтось отримував 2 рази з інтервалом в 6 міс.? Бо мені її зараз відкачувати доведеться.
Саме гроші прийшли чи повідомлення в телеграмі, де треба підтвердити отримання? Якщо друге, то звісно це шахрайство.
Опубліковано 22 грудень 2022 - 16:23
Дівчата, и все знаєте. Комусь приходила допомога від Юнісеф 2 рази? Наша няня отрмала влітку, а сьогодні вночі ще раз зарахували таку ж суму. Вона нервує, що то помилково. Дуже нервує. Я погуглила, не знайшла внятної інформації, що раз на півроку має приходити.
Хтось отримував 2 рази з інтервалом в 6 міс.? Бо мені її зараз відкачувати доведеться.
Десь читала вчора, що юнісеф до зими на свій розсуд допоможе вдруге сім'ям в яких четверо і більше дітей або виховують дитину з інвалідністю
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 грудень 2022 - 17:52
Опубліковано 22 грудень 2022 - 20:15
Приходила багатьом, заспокойтесь її.
Це допомога, щоб вразливі категорії пережили зиму
Зараз немає часу шукати оф інфу, але вона є)) від ЮНІСЕФ.
Дякую. Так вона оформлена з кінця осені. Дивно. Тепер вже я нервую . Я страшний задрот з приводу ТЗ і після випробувального терміну все офіційно.
Саме гроші прийшли чи повідомлення в телеграмі, де треба підтвердити отримання? Якщо друге, то звісно це шахрайство
Повідомлення в вайбері, що прийшли гроші і самі кошти. Десь читала вчора, що юнісеф до зими на свій розсуд допоможе вдруге сім'ям в яких четверо і більше дітей або виховують дитину з інвалідністю
В неї доросла дитина, але так з інвалідністю 3 групи. Але коли вони перший раз отримували, то дівчині ще не виповнилося 18. Але я тоді їх ще не знала. Це сьогодні вияснилося.
Не знаю, я б раділа, якби мені просто так гроші дали)). Бо вона сьогодні весь день чекала, що їх заберуть назад).
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 грудень 2022 - 20:24
Не зрозуміла, що саме дивно. Оформлення немає значення.
Благодійну допомогу не можуть забрати назад)
Відредаговано Maximather, 22 грудень 2022 - 20:33.
Опубліковано 22 грудень 2022 - 21:44
Не зрозуміла, що саме дивно. Оформлення немає значення.
Благодійну допомогу не можуть забрати назад)
тобто її дають, навіть якщо люди працюють? зрозуміло. дякую велике.
мені колись в соцмережі попався допис, під яким люди писали, що нічого не отримали багатодітні, а сусідка галька взагалі шльондра, яка живе за рахунок коханців, то отримала. не дослівно, але сенс той). я ще здивувалися, що не можуть порадіти за інших і перераховують всі їх "гріхи".
Відредаговано Амброзия, 22 грудень 2022 - 21:45.
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 23 грудень 2022 - 00:46
Де в місті можна купити українську хустку ?
Опубліковано 23 грудень 2022 - 21:31
Буду робити замовлення з сайту какаоголд, збираю на безкоштовну доставку. Забирати в районі спортлайфа
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 24 грудень 2022 - 07:13
Де в місті можна купити українську хустку ?
От не можу згадати де я бачила.
Можливо пошукати на центральному ринку. Там здається є все.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 24 грудень 2022 - 07:21
Оля, як знайдеш свистни. Теж потрібен чоловічий халат.
Не знайшла де б замовити вигідно, тому купили на центральному ринку. Турція 650 грн,жіночий домашній халатик з подовженим рукавом.
Можу порекомендувати магазин Едем, там класний вибір всього і ціни були норм.
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 24 грудень 2022 - 07:28.
Опубліковано 24 грудень 2022 - 18:03
Де в Полтаві роблять індивідуальну картинку на чохол для телефону? Знайшла в Конкорді, але термін виконання 10-14 днів.
Ксюни4ка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 24 грудень 2022 - 22:22
Де в Полтаві роблять індивідуальну картинку на чохол для телефону? Знайшла в Конкорді, але термін виконання 10-14 днів.
Замовляла донці чохол через інтернет в магазині Floy, а забирала в "Злато Місто", то дівчина мені казала, що вони можуть будь-яку картинку на чохлі зробити.
Ось телефон +380990721412
Правда по термінам не підкажу
Опубліковано 25 грудень 2022 - 22:17
Дівчата, ви знаєте все. Нам терміново знадобився новорічний джемпер з оленем на дитину 10 років. Можливо хто знає, де можна це щастя купити? Бо в інтернет-магазинах не знаходжу потрібного розміру - маленькі. Та й може не встигнути дійти (нам на середу).
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 25 грудень 2022 - 23:00
Дівчата, ви знаєте все. Нам терміново знадобився новорічний джемпер з оленем на дитину 10 років. Можливо хто знає, де можна це щастя купити? Бо в інтернет-магазинах не знаходжу потрібного розміру - маленькі. Та й може не встигнути дійти (нам на середу).
В Waikiki були
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 26 грудень 2022 - 11:05
Хтось знає про Любайкіну?Чи вона приймає чи її немає в місті?
Опубліковано 26 грудень 2022 - 11:54
Замовляла донці чохол через інтернет в магазині Floy, а забирала в "Злато Місто", то дівчина мені казала, що вони можуть будь-яку картинку на чохлі зробити.
Ось телефон +380990721412
Правда по термінам не підкажу
ми замовляли, здається тиждень друкувати
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 26 грудень 2022 - 13:24
В Cropp бачила новорічні светри, але не знаю як з розміром на 10 років. Це улюблений магазин моєї доньки, але вона висока дівчинка і xs їй вже підходить
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 26 грудень 2022 - 17:44
Покупала новогодний джемпер в lc waikiki..там есть секция новогодней одежды ,а еще в детском отделе можно посмотреть...Детские были,но возраст не скажу,как и то какой рисунок.
HelenaMart81
-
Місто:Полтава Сады 2
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 26 грудень 2022 - 21:34
Хтось знає про Любайкіну?Чи вона приймає чи її немає в місті?
Дві неділі назад приймала))
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 27 грудень 2022 - 09:04
Була вперше в магазині Рошен, прекрасний магазин. Смачніших еклерів не знайти. Там справжній заварний крем. А Ромова баба то взагалі любов! Магазин і асортимент поза конкуренцією, такого рівня, на мою думку, немає.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|