Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 26 серпень 2020 - 20:05
Так а чеки, звіти бк? Як це нічого не озвучує?
В березні був конфлікт, сказала відзвітує в вересні . Спас карантин)
А потолок в клас за 32 000 в березні під час карантину нарахували, обійшлися поки що легким шляхом замінили двері. Чоловік голови бк хотів соснові двері зі старими петля і замком повісити на бумажняний короб.шкода коли люди не розуміють, що роблять.
Відредаговано lenovo, 26 серпень 2020 - 20:09.
Опубліковано 26 серпень 2020 - 20:27
Так а чеки, звіти бк? Як це нічого не озвучує?
Собрания по окончанию года не было.
Новый БК из-за карантина отчёта не дал.
Ждём собрания. И отчёта соответственно.
Новый БК не имеет желания отчитываться о проделанной работе (я имею ввиду хоть какую-то поточную информацию в вайбер-группе)... Думаю люди теперь с меньшей охотой станут деньги сдавать...
Відредаговано mitera, 26 серпень 2020 - 20:29.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 26 серпень 2020 - 20:47
А чим аргументують небажання звітувати??
Я, навіть, не представляю такої ситуації (( як так може бути
lenovo
-
-
Опубліковано 26 серпень 2020 - 20:51
А чим аргументують небажання звітувати??
Я, навіть, не представляю такої ситуації (( як так може бути
Почався карантин, а для запобігання розповсюдження інформації не пише в вайбер.напевно є що скривать. Згідно закону про гроші і школу ,то там же ж прописано,що все що робиться в класній кімнаті-робиться за рахунок батьків.
Взагаліто висувається підозра в недоцільно використаних коштах.
Опубліковано 26 серпень 2020 - 21:25
Чесно вражає відношення до БК... Це люди, які пряжуться безоплатно для Ваших же дітей! Чи хтось платить з/п їм???? Чому вони ЗОБОВ*ЯЗАНІ ВІДЧИТАТЬСЯ? Беріть зошит з квитанціями і рахуйте, куди потрачені кошти (квитанціії звісно повинні бути)!
Це теж час, щоб звести все, а ця мама теж має сім*ю, обов*язки, роботу, але вона ущільнює свій власний час за для чужих дітей, щоб іх батьки не парились, але які потребують звіту??! А де подяка за благодійність?
Нехай батьки хоча б після зборів залишаться і порахують, а то свій час КОЖЕН цінує, а як БК - то вони ЗОБОВ*ЯЗАНІ все зробить та ще й відчитаться!...
Туди мало хто хоче йти, бо розуміють, що париться треба , а віддачї ніякої, ще й потребують звіту! Мало того, що БК витрачають свій вільний час, а часто на проїзд за СВІЙ КОШТ на біганину, закупку, договори і .тд., та ще й відношення - ВІДЧИТАТЬСЯ! Беріть і робіть.
Опубліковано 26 серпень 2020 - 21:53
Чесно вражає відношення до БК... Це люди, які пряжуться безоплатно для Ваших же дітей! Чи хтось платить з/п їм???? Чому вони ЗОБОВ*ЯЗАНІ ВІДЧИТАТЬСЯ? Беріть зошит з квитанціями і рахуйте, куди потрачені кошти (квитанціії звісно повинні бути)!
Це теж час, щоб звести все, а ця мама теж має сім*ю, обов*язки, роботу, але вона ущільнює свій власний час за для чужих дітей, щоб іх батьки не парились, але які потребують звіту??! А де подяка за благодійність?
Нехай батьки хоча б після зборів залишаться і порахують, а то свій час КОЖЕН цінує, а як БК - то вони ЗОБОВ*ЯЗАНІ все зробить та ще й відчитаться!...
Туди мало хто хоче йти, бо розуміють, що париться треба , а віддачї ніякої, ще й потребують звіту! Мало того, що БК витрачають свій вільний час, а часто на проїзд за СВІЙ КОШТ на біганину, закупку, договори і .тд., та ще й відношення - ВІДЧИТАТЬСЯ! Беріть і робіть.
Так и делали
Замечу, что я прибываю в БК уже 9 лет непрерывно, просто в разных БК и в разной роли, и даже параллельно в двух БК.
3 года голова БК в саду у старшего.
5 лет член БК в школе у старшего
4 года член БК в саду у меньшего.
Последний год был выпускным в саду, потому в прошлом году отказалась от участия в БК у старшего в 6 классе.
я как никто знаю про отчёты, потому что сама их делала. Я несколько лет вела бухгалтерию БК.
Да, это сложно.
А ещё сложно организовывать исполнение поставленных задач... Многие не хотят, не могут, а БК тогда делает сам...
И да, тянуть сразу два БК я устала.
Это действительно занимает много времени и отрывает от семьи.
И от того, что я была в БК, я знаю, что такое доверие родителей и как сложно его заслужить. Когда родители имеют постоянную информацию, они меньше имеют вопросов и претензий.
Потому позицию БК "вы нас выбрали, имеем право принимать решение без обсуждений и отчётов" считаю недопустимой.
Имхо
P.s. с Lenovo мы вместе шли в БК 8 лет подряд, только я голова в саду была, а она - в школе. Так что она знает тоже, что такое БК в полной мере
Відредаговано mitera, 27 серпень 2020 - 09:44.
Опубліковано 26 серпень 2020 - 21:55
Я Вас підтримую. Ніхто не хоче брати на себе обов'язки, витрачати свій час, напрягатися, але хочуть звіту. Беріть усе в свої руки, та й будете мати звіт у своєму зошиті. Ще не бачила, як вчитель запитує бажаючих бути БК- лісу рук... Йдуть ті, кому не байдуже. Ще й винні потім у всьому...
Опубліковано 26 серпень 2020 - 22:04
Я, как бухгалтер, понимаю что по общим вопросам надо давать отчёт. И сама так делаю даже когда люди доверяют и не спрашивают.
И можно быть откровенными. Ведь не совсем бескорыстная эта помощь. Разве не бывает так что РК решает некоторые вопросы и получают немножко больше внимания для своих детей ? А иногда и множко.
Поскольку мы пребывания во многих детских коллективах , то есть что сравнивать. К счастью почти всегда абсолютно небыло вопросов.
А когда вопросы есть , то озвучивают примерно слово в слово то что выше написано в предыдущем посте.
Опубліковано 26 серпень 2020 - 22:32
Я столько писала, а текст пропал... Значит, не судьба (((
Відредаговано Miilkaa, 26 серпень 2020 - 22:33.
lenovo
-
-
Опубліковано 27 серпень 2020 - 05:41
Та що ви кажете, от брала і робила 8 років,і закупляла і рахувала і гроші свої тратила, ще й екскурсії організовували не тільки по Полтаві, того й кажу, що з батьками потрібно спілкуватися і буде щастя
Опубліковано 27 серпень 2020 - 05:49
Та що ви кажете, от брала і робила 8 років,і закупляла і рахувала і гроші свої тратила, ще й екскурсії організовували не тільки по Полтаві, того й кажу, що з батьками потрібно спілкуватися і буде щастя
Так я про це і пишу. Що БК робить все, ніхто більше не хоче париться, часто пап навіть допомоги фіз.активності неможливо дочекатись, а як збори - НАМ, БУДЬ-ЛАСКА, ФІН.ЗВІТ. Наголошую, ці витрати повинні бути зафіксовані в зошиті, але не більше, адже БК уже багато що зробив для чужих дітей. Кому цікаво - будь-ласка вивчайте, складайте звіт.
Відредаговано мамо4ка, 27 серпень 2020 - 10:01.
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 27 серпень 2020 - 10:00
Так я про це і пишу. Що БК робить все, ніхто більше не хоче париться, часто пап навіть допомоги фіз.активності неможливо дочекатись, а як збори - НАМ, БУДЬ-ЛАСКА, ФІН.ЗВІТ. Наголошую, ці витрати повинні бути зафіксовані в зошиті, але не більше, ажде БК уже багато що зробив для чужих дітей. Кому цікаво - будь-ласка вивчайте, складайте звіт.
Так в том, то и проблема, что НЕТ тетради, чеков, записей. Я была 4 года главой РК в саду, то отчет на каждом собрании.
НО, общаюсь с разными мамочками, то имеет место, когда деньги взяли, - а что купили не известно. Или купили в разы дешевле, не качественное, а деньги себе в карман. Т.е. не чистый родительский комитет.....
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 27 серпень 2020 - 10:02
Так я про це і пишу. Що БК робить все, ніхто більше не хоче париться, часто пап навіть допомоги фіз.активності неможливо дочекатись, а як збори - НАМ, БУДЬ-ЛАСКА, ФІН.ЗВІТ. Наголошую, ці витрати повинні бути зафіксовані в зошиті, але не більше, ажде БК уже багато що зробив для чужих дітей. Кому цікаво - будь-ласка вивчайте, складайте звіт.
Вопрос без подколки, а просто интересно: выложить ваш отчёт в группу в Вайбере - это проблематично? Если он у вас в тетради есть.
Наш РК так делал, в конце года все равно подводились итоги, выводилась сумма остатка, просто делалось фото основных затрат( записанных списком с указанием сумм). Вопросов никогда не возникало.
Відредаговано lana77, 27 серпень 2020 - 10:04.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 27 серпень 2020 - 10:03
Девочки, вам уже звонили, чи писали класні керівники? Які новини про 1 звоник, організацію навчання?? У нас тиша((
Чи може ще не було педради? Залишились декілька днів, а нічого невідомо (
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 27 серпень 2020 - 10:07
Девочки, вам уже звонили, чи писали класні керівники? Які новини про 1 звоник, організацію навчання?? У нас тиша((
Наша учительница говорила, что пока не будет окончательного решения по организации учебного процесса, ничего и сообщать не будет. Тут же каждый день изменения, потом окажется, что кто-то что-то не дочитал или пропустил и начнется: "а вы ж говорили по-другому..."
Опубліковано 27 серпень 2020 - 10:08
Вопрос без подколки, а просто интересно: выложить ваш отчёт в группу в Вайбере - это проблематично? Если он у вас в тетради есть.
Наш РК так делал, в конце года все равно подводились итоги, выводилась сумма остатка, просто делалось фото основных затрат( записанных списком с указанием сумм). Вопросов никогда не возникало.
Отчет нужно еще составить) А это время. Есть квитанции - никто их же не прячет, но почему-то всем влом их изучить)
Відредаговано мамо4ка, 27 серпень 2020 - 10:09.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 27 серпень 2020 - 10:35
Нам пока назначали собрание онлайн на выходных.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 27 серпень 2020 - 11:04
Нам вчера пока только учебники выдали, а как будет учеба еще ничего не говорили.
Опубліковано 27 серпень 2020 - 11:17
У нас сегодня педсобрание в школе.
Опубліковано 27 серпень 2020 - 11:26
У нас кожна паралель класів приходить на окремий час для вимірювання температури. Ми приходимо на 07.20, уроки починаються о 08.00. Поки все.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|