Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5794 відповідей у цій темі

#4241 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 622 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 10 грудень 2022 - 22:38

з моїх чисельних знайомих не призвали жодного офіцера запасу, хоча вони були морально готові. з роботи навпаки люди йшли самі в воєнкомат, їм відмовили, бо людей вистачало. можливо перші два тижні була інша ситуація, коли брали всіх, бо мене тут не було.

для мене робота на станку за замовчуванням є фізичною, навіть якщо там АПУ, все одно механічно на кнопки тиснеш. щоб ви розуміли мій рівень фізпідготовки.

А в мене друга сім'ї  забрали в квітні, тільки він інвалід 2 гр по зору...і в серпні була спроба по зору демобілізуватися, а нє...тиждень шпиталю, це все що вийшло і знов під Бахмут....

#4242 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 10 грудень 2022 - 22:44

А в мене друга сім'ї забрали в квітні, тільки він інвалід 2 гр по зору...і в серпні була спроба по зору демобілізуватися, а нє...тиждень шпиталю, це все що вийшло і знов під Бахмут....

я б надавала розголосу таким випадкам. і як дружина добивалася б свого законними шляхами:(

я згадала, що моєї майстра по ЛЕ чоловік сам пішов, перший же тиждень попав під обстріл, попав з інсультом в реанімацію і більше туди не повертався.
на війну не повертався.

#4243 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 10 грудень 2022 - 23:19

Тепер в фб пишуть:
От прямо ДУЖЕ хочу, щоб тим ідіотам, які валають «Усім вимикайте світло! Чого тільки у моєму будинку!» довелося оперуватися у лікарні, де його завдяки іх старанням тепер вимикають!
Чи хтось з вас думає як можна кормити дітей у дитячих садочках, де на кухні електроплити чи вчитись у темних класах?
Чому ми такі ідіоти, люди? Легше вам тепер стало?
Леся Мартарашвили

Ну ну, і це пише людина з освіти

Мабуть чистити зуби кока колою не сподобалося?
В мене питання, а в яких школах взагалі навчаються оффлайн? Крім 3ї?

31 школа офлайн

#4244 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 10 грудень 2022 - 23:34

Ну для мене енергетики пов'язані зі світлом))

Та нє, це понятно. Якщо будуть працювати 3 дні в тиждень, генерація електроенергії не зміниться або її розподіл. Чи чому не радіти через це? Не зрозуміла просто)

#4245 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 10 грудень 2022 - 23:39

я б надавала розголосу таким випадкам. і як дружина добивалася б свого законними шляхами:(

я згадала, що моєї майстра по ЛЕ чоловік сам пішов, перший же тиждень попав під обстріл, попав з інсультом в реанімацію і більше туди не повертався.
на війну не повертався.

Та справа в тому, що ми не знаємо всіх нюансів щодо своїх прав. Наприклад, на відстрочку саме від мобілізації мають чоловіки, які мають когось з батьків своїх чи дружини інвалідів 1 або 2 групи. Але у воєнкоматі про це не скажуть.. А такі можуть бути мобілізовані тільки за власним бажанням.

#4246 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 11 грудень 2022 - 06:31

Та справа в тому, що ми не знаємо всіх нюансів щодо своїх прав. Наприклад, на відстрочку саме від мобілізації мають чоловіки, які мають когось з батьків своїх чи дружини інвалідів 1 або 2 групи. Але у воєнкоматі про це не скажуть.. А такі можуть бути мобілізовані тільки за власним бажанням.

Чесно...в нас такий же безлад я і у кацапів.
Купа знайомих, які служили і пішли в перший день у военкомат були відсіяні.Зате хлопчика з роботи забрали 24 прямо з дому який НЕ служив.(Про колишнього писала вище).
Якійсь безглузді рішення.І приймаються вони на місцях.

#4247 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 11 грудень 2022 - 10:38

Дівчата, підкажіть будь ласка заняття з аеробіки/гімнастики/акробатики для дитини. Р-н центру/мотель.

#4248 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 320 повідомлення

Опубліковано 11 грудень 2022 - 11:58

Дівчата, підкажіть будь ласка заняття з аеробіки/гімнастики/акробатики для дитини. Р-н центру/мотель.

повітряна гімнастика/пілон/кольца є в ТРЦ Київ (і їх же філіал десь на Н.Сотні), в Метрополітен.
І якщо зручно Вам - прямо на автовокзалі теж таке є.

#4249 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 11 грудень 2022 - 13:42

А в мене друга сім'ї  забрали в квітні, тільки він інвалід 2 гр по зору...і в серпні була спроба по зору демобілізуватися, а нє...тиждень шпиталю, це все що вийшло і знов під Бахмут....

Не кажу про ваш випадок, буває різне. Але знаю два різних чоловіка, хто приховав від комісії інвалідність, приховав від сім'ї, що пішов добровольцем, бо знали, що сім'я це не схвалить. І їх родичі жалілися, що їх "забрали" без здоров'я, без досвіду. А потім виявилося, що ті ще й вмовляли і домовлялися, щоб їх взяли і відправили на передову.

#4250 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 11 грудень 2022 - 16:45

Не кажу про ваш випадок, буває різне. Але знаю два різних чоловіка, хто приховав від комісії інвалідність, приховав від сім'ї, що пішов добровольцем, бо знали, що сім'я це не схвалить. І їх родичі жалілися, що їх "забрали" без здоров'я, без досвіду. А потім виявилося, що ті ще й вмовляли і домовлялися, щоб їх взяли і відправили на передову.

дякую, що ви це озвучили, бо я хотіла написати, а потім передумала...

#4251 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 11 грудень 2022 - 19:46

Я підняла це питання в нашому 6му класі. 33я.
Сказали "ні, і не чекайте"

У нас 6 класс 9 школа,отучились 2 недели и все .Сказали после нового года.

#4252 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення

Опубліковано 11 грудень 2022 - 19:51

У сина із 31 вийшли оффлайн 12, у доньки із 30 вийшли 24. По іншим класам не знаю. Було сказано, хто хоче виходить, хто не хоче продовжують онлайн як і раніше.

А у нас 10 согласилось из 30,но учить не собираются.,мало детей.

Сейчас если и спускаться в подвал ,то лучше ж с меньшим количеством...

#4253 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення

Опубліковано 11 грудень 2022 - 20:12

Це моя больна тема, тому не можу промовчати. От як виставити Н-ки чи одиниці то у вчителів є і світло і повітряна тривога їм не заважає. Зато як провести урок, то все - і світла немає і тривога і ще купа відговорок. Тільки один вчитель переносить уроки на інший час, міняє якось місцями і намагається вичитати всі уроки по максімуму всі інші ліплять відмазки. От дайте і мені можливість виставити ті одиниці вчителям. Більшість і на оклад би не заробила.

В нашей школе учителя в школе ведут уроки,свет есть всегда ,прекрасно...

Но есть один учитель,которого ученики видели и общались онлайн 1-2 раза.

У этого учителя всегда причина,нет света,вопрос ,а почему в школу не сходить.

Занятия практически всегда асинхронно.Неплохо так... :strah:

Ну и не соблюдение расписания звонков ,урок может час,полтора часа пройти,перемены 5 минут,не больше..Это в начальной школе.На телевизоре еще ладно урок,а на телефоне это не очень комфортно.

Какие Н-ки сейчас с графиками света,мы и вовсе не ходим,один ребенок ... Да и нужны ли они сейчас..

#4254 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 11 грудень 2022 - 20:34

Так ніхто ж і не говорить що такого немає. Просто мене зачепило що починають розказувати що ми не рашка, і у нас все по іншому. Та ніфіга не по іншому! Не всюди звісно, але бувають унікуми. І безлад в основному або у військоматах, або ж командування на місцях нелюди!
Дівчата я багато спілкувалася з військовими. Коли доставляли машини, навіть була не так далеко від передової. Тому знаю про що кажу. Це не просто мої здогадки, і висновки з відео в інтернеті. Бо там можна побачити купу сміття і брехні. Деякий час про бригаду, в якій проходить службу мій чоловік, ходили не дуже гарні чутки. І це все через деяких унікалів, які чи злякалися, чи зрозуміли куди потрапили (історія замовчує) і почали знімати відосики як їх кинули без їжі, без води, без зброї, з автоматами під танки, і т.д. Ну і звісно кожен зробив свої висновки, лише тільки по відео в інтернеті. Показую чоловіку опубліковану в одного з блогерів у фейсбук телефонну розмову з військовим, який розказує що їм не давали ні їсти, ні пити, а чоловік каже "Так я його знаю! Він з нашого підрозділу. Ходив тушонку на горілку міняв у місцевих". І ще багато чого наговорив, чого насправді не було. Ну а всі звісно послухали, і сказали ой-ой-ой, що ж це робиться! Тому не можна однозначно сказати що у нас в країні тільки ось так, і не інакше. Буває як і хороше, так і погане.

#4255 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 12 грудень 2022 - 07:33

Так ніхто ж і не говорить що такого немає. Просто мене зачепило що починають розказувати що ми не рашка, і у нас все по іншому. Та ніфіга не по іншому! Не всюди звісно, але бувають унікуми. І безлад в основному або у військоматах, або ж командування на місцях нелюди!
Дівчата я багато спілкувалася з військовими. Коли доставляли машини, навіть була не так далеко від передової. Тому знаю про що кажу. Це не просто мої здогадки, і висновки з відео в інтернеті. Бо там можна побачити купу сміття і брехні. Деякий час про бригаду, в якій проходить службу мій чоловік, ходили не дуже гарні чутки. І це все через деяких унікалів, які чи злякалися, чи зрозуміли куди потрапили (історія замовчує) і почали знімати відосики як їх кинули без їжі, без води, без зброї, з автоматами під танки, і т.д. Ну і звісно кожен зробив свої висновки, лише тільки по відео в інтернеті. Показую чоловіку опубліковану в одного з блогерів у фейсбук телефонну розмову з військовим, який розказує що їм не давали ні їсти, ні пити, а чоловік каже "Так я його знаю! Він з нашого підрозділу. Ходив тушонку на горілку міняв у місцевих". І ще багато чого наговорив, чого насправді не було. Ну а всі звісно послухали, і сказали ой-ой-ой, що ж це робиться! Тому не можна однозначно сказати що у нас в країні тільки ось так, і не інакше. Буває як і хороше, так і погане.

Згодна повністю...Мій брат двоюрідний з березня під Авдіївкою.Казав є все....окрім снарядів дуже не вистачає , крупнокаліберних.
  • mitera це подобається

#4256 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 12 грудень 2022 - 10:25

Чесно...в нас такий же безлад я і у кацапів

Тільки ми відрізняємося тим, що не говоримо "ми не обирали цю владу", правда ж, Світлано?

Добре що комусь хоть так дійде, що приходить час нести відповідальність за свої рішення та вибір.

А може й ні, бо на рахунок красівого довго не доходить. Або він володіє гіпнозом...

• Kalinna це подобається

#4257 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 12 грудень 2022 - 10:35

Є в Аграрній академії. Скину контакти у Вайбер.

#4258 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 12 грудень 2022 - 13:20

Тільки ми відрізняємося тим, що не говоримо "ми не обирали цю владу", правда ж, Світлано?

Добре що комусь хоть так дійде, що приходить час нести відповідальність за свої рішення та вибір.

А може й ні, бо на рахунок красівого довго не доходить. Або він володіє гіпнозом...

Зараз за свій вибір мені не соромно...Бо був би Мінськ 3,4,5 тільки вже без Херсону, Запоріжжя та і ще багатьох регіонів

#4259 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 12 грудень 2022 - 15:15

Зараз за свій вибір мені не соромно...Бо був би Мінськ 3,4,5 тільки вже без Херсону, Запоріжжя та і ще багатьох регіонів

а звідки впевненість, що була б ця "операція"? Були б з Херсоном, Запоріжжям і без десятків тисяч жертв

#4260 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 12 грудень 2022 - 17:44

а звідки впевненість, що була б ця "операція"? Були б з Херсоном, Запоріжжям і без десятків тисяч жертв

Це якби обрали Бойко?

4 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Yandex (1)

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама