Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:04
Я підняла це питання в нашому 6му класі. 33я.
Сказали "ні, і не чекайте"
Це швидше за все через проблеми з підвалом.
В нашій через підвал іде теплотраса, тому її не допустили до офлайн навіть молодшу школу, так як нема куди вивести дітей під час тривоги.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:11
Я думала, у більшості навчаються, знайомі діти в 5, 38 офлайн
Ні(
Я й літом писала заяву на згоду, більшість в класі проти.
В 29 школі ніхто не навчається і здається до сих пір живуть біженці..
Піднімала питання, сказали ніхто не візьме на себе відповідальність, директор проти, немає підвала. Тобто є, але там чекають на ремонт.
Міняти школу я не хочу, мене все влаштовує, крім онлайн. Хоча онлайн в нас добре налаштований.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:16
Ще скажу.. Наша класна керівничка записує уроки і викладає в ютюб, щоб діти змогли навчатися без світла. Це зручно, скачуємо, коли є інет і світло. Так інші вчителі тепер незадоволені, що через неї і їм доведеться / довелося так робити) зате 2ки ставлять аж бігом, якщо вчасно не здали тест.. Дітям важко, а їм ще й рамки такі ставлять, що триндець
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:20
У нас 1-5 класи навчалися постійно, середня школа виходила пару раз по одному дню (, відразу щось прилітало як вийдемо.
Зараз чергова спроба.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:21
Ще скажу.. Наша класна керівничка записує уроки і викладає в ютюб, щоб діти змогли навчатися без світла. Це зручно, скачуємо, коли є інет і світло. Так інші вчителі тепер незадоволені, що через неї і їм доведеться / довелося так робити) зате 2ки ставлять аж бігом, якщо вчасно не здали тест.. Дітям важко, а їм ще й рамки такі ставлять, що триндець
Це моя больна тема, тому не можу промовчати. От як виставити Н-ки чи одиниці то у вчителів є і світло і повітряна тривога їм не заважає. Зато як провести урок, то все - і світла немає і тривога і ще купа відговорок. Тільки один вчитель переносить уроки на інший час, міняє якось місцями і намагається вичитати всі уроки по максімуму всі інші ліплять відмазки. От дайте і мені можливість виставити ті одиниці вчителям. Більшість і на оклад би не заробила.
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:26
Звітую, фото замовляла в салоні "фотомир суми" fotomir.sumy.ua, в них є стрінка в інстаграм. Спілкувалися в вайбері. Отже при замовленні на 500 грн доставка безкоштовна НП, фото 10*15 коштує 2,5 грн. Це мені здалось вигіднішим, ніж варіант фото за 2,3 грн, але на 600 грн портібно замовити для доставки Укрпоштою. При слові Укрпошта в мене одразу сіпається око. (це на тому сайті, що раніше тут дівчата замовляли)
Після оплати рівно на наступний день вже надіслали ТТН. Хоча строки заявляли 2-3 дні. Отримала, дуже задоволена якістю, одразу попереджаю я не вибагливий клієнт, точно можу сказати , що краща якістю за ту, яка на Шевченка в Фотолюбителе. Ще й поклали мені в подарунок брелок з моєю фоткою.
Дякую
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:26
А що сьогодні зі світлом?
Мені аж незвично. Вже 12 годин підряд не вимикали
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:30
Я так розумію, що мова йде тільки про 1,5,9 класи. Я для свого 6-ти класника так і не знайшла варіанту (в місті) де є навчання. Одиничні школи і також не весь час.
9 школа після канікул 6 клас вийшовна офлайн, за інші класи не знаю, у подруги син в 6-му вчиться
Опубліковано 10 грудень 2022 - 13:15
на жаль, і вони гинуть також. Чоловік сестри 28 років, ніколи не служив, працював на якомусь станку ( робота геть не фізична) два тижні підготовки і на нуль. Через тиждень війна для нього закінчилася. І там таких тисячі. Звичайних, непідготовлених. На роботі прийшла повістка вантажнику. Скільки працював часто був на лікарняних. На мед. комісії визнали придатним, сказавши, що зараз непридатних не має. Служить. Брат, теж не служив, призвали. З села призвали вже більше шестидесяти. Забрали всіх, жодного не визнали непридатним.
Та тихенько, що Ви собі дозволяєте? Зараз звинуватять у дискредитації влади! У нас такого немає! Ні, ні, ні!
Опубліковано 10 грудень 2022 - 13:18
Дівчата, можливо хтось може допомогти? Старший син буде зніматися у дитячому кіножурналі. Потрібне якесь новорічне вбрання на вівторок. Можливо є у когось симпатичний Новорічний светрик, і Ви його готові позичити ненадовго? (не безкоштовно) Буду дуже вдячна.
Зріст 152 см. Худий.
Відредаговано ludmila_24, 10 грудень 2022 - 13:22.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 10 грудень 2022 - 13:28
6 школа, цього тижня вчителька дітям сказала, що після канікул виходитимуть онлайн. Батькам поки що ніякої офіційної інформації не доводили з цього приводу.
Maximather
-
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 14:44
А що сьогодні зі світлом?
Мені аж незвично. Вже 12 годин підряд не вимикали
Я б не раділа завчасно, весь полтавський філіал перевели на 3 денний робочий тиждень ((, таке як це на всю зиму.
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 10 грудень 2022 - 16:38
Дівчата, а хто знає де зараз є нормальний вибір міжкімнатних дверей?
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 10 грудень 2022 - 21:06
А скажіть, брудна вода з кранів після відсутності - це нормально чи ні? У нашому ОСББ дискусія, одні кажуть, що інакше і бути не може, інші кажуть, що знають будинки, в яких з водою все ок
в нас теж часто брудна вода .дзвонимо в аварійку .часто прийджають промивають .
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 10 грудень 2022 - 21:27
треба парада .ви дарите подарунок на новий рік чі рідздво тренерам ?
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 21:47
Я б не раділа завчасно, весь полтавський філіал перевели на 3 денний робочий тиждень ((, таке як це на всю зиму.
Як це пов'язано зі світлом?
Maximather
-
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 22:02
Як це пов'язано зі світлом?
Ну для мене енергетики пов'язані зі світлом))
Опубліковано 10 грудень 2022 - 22:23
на жаль, і вони гинуть також. Чоловік сестри 28 років, ніколи не служив, працював на якомусь станку ( робота геть не фізична) два тижні підготовки і на нуль. Через тиждень війна для нього закінчилася. І там таких тисячі. Звичайних, непідготовлених. На роботі прийшла повістка вантажнику. Скільки працював часто був на лікарняних. На мед. комісії визнали придатним, сказавши, що зараз непридатних не має. Служить. Брат, теж не служив, призвали. З села призвали вже більше шестидесяти. Забрали всіх, жодного не визнали непридатним.
з моїх чисельних знайомих не призвали жодного офіцера запасу, хоча вони були морально готові. з роботи навпаки люди йшли самі в воєнкомат, їм відмовили, бо людей вистачало. можливо перші два тижні була інша ситуація, коли брали всіх, бо мене тут не було.
для мене робота на станку за замовчуванням є фізичною, навіть якщо там АПУ, все одно механічно на кнопки тиснеш. щоб ви розуміли мій рівень фізпідготовки.
Опубліковано 10 грудень 2022 - 22:29
треба парада .ви дарите подарунок на новий рік чі рідздво тренерам ?
дитячим тренерам я дарувала просто сувеніри і набори цукерок ручної роботи без цукру. а своєму з плавання- спортивне харчування, а йогу - адвент-календар. цього року нічого не буду, бо я зараз не тренуюся. завжди дивлюся по інтересам, якщо ми спілкуємося. за дитячих я нічого не знаю, бо якщо ми й перекинемося парою фраз, то про 'успіхи' підопічних.
Опубліковано 10 грудень 2022 - 22:38
я недавно думала, чи няні щось дарувати. і що. в нас до нової няні була молода дівчина, я їй дарувала сертифікати в тату-салон, вона любила цю тему). також сертифікати в брокард і т.д.
в салон краси я вважаю некоректно, бо це можна трактувати двояко.
зараз у нас старша жінка, я не знаю взагалі як її вітати. які в неї інтереси. недавно помітила, що палить одноразові сигарети, як думає, що я не бачу. від них немає запаху і вона робить це не при нас. і я нічого не говорила на рахунок шкідливих звичок, бо думала,, що це само собою зрозуміло. то може їй подарувати сертифікат, щоб закодуватися від паління?))
Відредаговано Амброзия, 10 грудень 2022 - 22:45.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|