5244 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 26 грудень 2020 - 17:54
А как понять последний абзац?
Тобто мешканці квартир та будинків платитимуть по 32,6 грн/м³ води. Такий тариф - для тих, хто має індивідуальні договори , тобто приватних будинків і багатоповерхівок із загальнобудинковими лічильниками. Решта багатоповерхівок підвищення тарифу не отримала. Тому вони і далі платитимуть по 23,41 грн/м³ — ціну, встановлену ще у 2018 році.
По новому платят те,у кого общедомовой счётчик?
У багатоповерхівках хоч з індивідуальним лічильником, хоч з загальнобудинковим є індивідуальні договори на кожну квартиру - останній абзац протирічить сам собі. 
Опубліковано 26 грудень 2020 - 18:04
Все должны перезаключить договора - это в идеале. Индивидуальные "старые" договора не соответствуют "новому" Закону про комуслуги.
По закону несколько типов договоров и от этого зависит тариф
Пока исполнение этого Закона отсрочено до марта.
Но процесс идёт...
Как понять, у меня старый или новый договор? Общедомового счётчика нет, только в квартире.
Опубліковано 26 грудень 2020 - 21:44
Как понять, у меня старый или новый договор? Общедомового счётчика нет, только в квартире.
Если не заключали его в течение последнего года, то точно старый.
Ещё в начале года у водоканала ничего не было для имплементации нового закона у нас
Общедомовые счетчики поставят в итоге всем: кому-то платно, кому-то бесплатно.
Там абонплата будет в тарифе, потому тариф выше станет, но, например, поверка счётчиков бесплатной по идее будет.
Там сложноватая система  ну и наш водоканал под себя перекручивает нормы, масса нюансов... Пока ещё только начала процесс перевода дома на расчеты по новым правилам согласно Закона. До марта надо бы закончить...
Как разберусь, обязательно поделюсь информацией.
Відредаговано mitera, 27 грудень 2020 - 10:21.
Опубліковано 27 грудень 2020 - 17:25
З 1 січня 2021 року ціна на газ для побутових споживачів складає 8910 грн. за 1000 м.куб. - http://poltavagazzbut.com.ua/?p=1331
Опубліковано 28 грудень 2020 - 19:27
З 1 січня скасовується пільговий тариф на перші 100 кВт для населення
https://glavcom.ua/a...nya-727298.html
Опубліковано 28 грудень 2020 - 21:10
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 28 грудень 2020 - 21:51
Я промолчу, а то только маты на языке (
Опубліковано 28 грудень 2020 - 22:45
А***ть кричали гости...
Зате весело комусь, бл...., з "простим парнєм із народа"...
Kalinna
-
-
Опубліковано 29 грудень 2020 - 01:41
Я промолчу, а то только маты на языке (
Аналогічно
Опубліковано 29 грудень 2020 - 05:51
Аналогічно

100% при перегляді новин, дистанційній освіті дитини та незрозуміло локдауна....
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 29 грудень 2020 - 07:53
Мы разоримся  свет включен везде и всегда
Опубліковано 29 грудень 2020 - 08:09
Після цієї новини, чоловік сказав виключить вогники на ялинці)
Звісно, він пошуткував, але де зекономити ще ми не знаємо...
Заборонити комп'ютер використовувати дітям? Але як же дистанційка! Не включати настільні лампи? Але як же зір?
Мікрохвильовка - раз в день діти гріють обід. Пральна машина - ми й так прання організовуємо раз в тиждень і на максимум завантажуємо...
При цьому щомісяця у нас понад 100кВт...
І газ...
А ще через здорожчання води і водовідведення у нас дорожчають послуги асенізації, якими ми користуємося 2 в тиждень...
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 29 грудень 2020 - 08:15
Після цієї новини, чоловік сказав виключить вогники на ялинці)
Звісно, він пошуткував, але де зекономити ще ми не знаємо...
Заборонити комп'ютер використовувати дітям? Але як же дистанційка! Не включати настільні лампи? Але як же зір?
Мікрохвильовка - раз в день діти гріють обід. Пральна машина - ми й так прання організовуємо раз в тиждень і на максимум завантажуємо...
При цьому щомісяця у нас понад 100кВт...
І газ...
А ще через здорожчання води і водовідведення у нас дорожчають послуги асенізації, якими ми користуємося 2 в тиждень...
Я извиняюсь , сколько вы в месяц тогда тратите на золотарей , если качаете 2 раза в неделю ?
Відредаговано funia, 29 грудень 2020 - 08:16.
Опубліковано 29 грудень 2020 - 08:48
Я извиняюсь , сколько вы в месяц тогда тратите на золотарей , если качаете 2 раза в неделю ?
Вибачте, в місяць)
А вода у нас своя - економим теж(
Опубліковано 29 грудень 2020 - 09:50
Якщо порівняти подорожчання електроенергії з газом/теплопостачанням,то це -дрібниці,звісно,якщо опалення не електро.
Kalinna
-
-
Опубліковано 29 грудень 2020 - 10:29
Якщо порівняти подорожчання електроенергії з газом/теплопостачанням,то це -дрібниці,звісно,якщо опалення не електро.
Звісно дрібниці, але раджу звернути увагу, що ця ціна діє лише до березня ;-) А враховуючи, що всі покращення ми отримуємо одночасно...
Єта пабєда товарсчі, сделайте себя сами еще і еще - не астанавлівайтесь!
Опубліковано 29 грудень 2020 - 10:36
Звісно дрібниці, але раджу звернути увагу, що ця ціна діє лише до березня ;-) А враховуючи, що всі покращення ми отримуємо одночасно...
Єта пабєда товарсчі, сделайте себя сами еще і еще - не астанавлівайтесь!
А газ щомісяця дорожчає десь приблизно на 1 грн на кубі!!!+ доставка на 80%.
До чого останній абзац??? Інна,вибачте,досить того випендрьожу. Ваші ці вислови нічого не змінять: ні в державі,ні в чиїхось головах. Думаю,що хто міг,той зрозумів і зробив висновки,а дехто ,так і житиме в рожевих окулярах і чекатиме манни з неба.
Kalinna
-
-
Опубліковано 29 грудень 2020 - 10:50
От саме через останніх маємо те, що маємо і це засмучує набагато більше тарифів - вони лише вершина айсбергу((
Опубліковано 29 грудень 2020 - 13:37
Kalinna
-
-
Опубліковано 29 грудень 2020 - 13:57
тому що ми попереджали
Я спочатку хотіла написати великий пост, що потрібно нагадувати яку дурницю зробили - можливо це вбереже від більшої на наступних виборах, а потім вирішила на майбутнє ці питання взагалі ігнорувати, бо якщо не зрозуміло - який сенс пояснювати. ІМХО
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|