Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5797 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 грудень 2022 - 14:52
І генератори, що освітлюють це, які б могли допомогти нашим воїнам мало кого бісить.. також кошти витрачені на відкриття цих магазинів..
таке враження, ніби один Рошен на все місто на генераторах працює))
а, і тільки в Рошен магазини за час війни відкрились)
інші так не дратують?
Тільки біля Рошена бісять генератори чи біля кожного магазину, салону, кафе, офісу? Людям потрібно десь працювати, виробництвам збувати продукцію, адже багато магазинів опинилися на постраждалих/окупованих територіях. Потреби військових закривають, в тому числі і бізнеси донатять чималі кошти. Чи це просто розмова в стилі "краще б зробили [підставити довільну ідею]"?
о, Оля вже озвучила мої думки)
Опубліковано 09 грудень 2022 - 15:11
Ми не раша, де кидають людей без досвіду на передову. Якщо це так, чому всі мовчали? Мені це попахує дискредитацією влади і розкачуванням ситуації всередині країни.
Я багато з чим зіткнулася з березня по травень, але багато хто швидко вигорів саме через таке обезцінювання. Люди приходили самі, їм відмовляли, бо було вдосталь бажаючих.
Суть мого допису була в тому, що маніпуляція почуттям провини ні до чого хорошого не приведе. "Вони там, а ви тут", "сидіть без світла, бо там гинуть" і т.д. Це найпримітивніші приклади, але на культивуванні почуття провини далеко не підемо. Не буде ресурсного стану, не буде підтримки.
Ви перечислили робочі спеціальності, це і є люди з фізпідготовкою, а не ті, що тяжче ложки та ручки нічого в руках не тримали. окрім "бізнесмена", але я не знаю, хто в вашому понятті бізнесмен).
Добре, не хочу витрачати енергію, щоб доводити, що ми не ерефія і у нас не хапають людей без досвіду на убой. Може зараз вже змінилося, бо я відійшла від теми поки що.
Зніміть рожеві окуляри!
Я Вам розповідаю не чутки, а реальний приклад. Я не кажу що кругом так, але стверджувати що такого немає, бо Ви не стикалися, зовсім неправильно.
Ну якщо механік це для Вас спеціальна підготовка - то у мене все.
Я не буду Вам нічого доказувати. Ви живете в паралельній реальності, живіть далі, якщо Вам так зручно!
Опубліковано 09 грудень 2022 - 15:13
Добре, не хочу витрачати енергію, щоб доводити, що ми не ерефія і у нас не хапають людей без досвіду на убой.
Те що люди добровільно пішли захищати країну, не робить їх автоматично супер-людьми і кіборгами. Не треба романтизувати. Їм також страшно, холодно, боляче, вони зазнають поранень, вмирають, калічаться психічно і хворіють звичайними хворобами. Це не спеціальні люди для сидіння зимою в окопах. Тільки це вам і намагаються пояснити. Бо від "вони ж самі пішли" недалеко і до "ми вас туди не посилали".
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 09 грудень 2022 - 15:21
Те що люди добровільно пішли захищати країну, не робить їх автоматично супер-людьми і кіборгами. Не треба романтизувати. Їм також страшно, холодно, боляче, вони зазнають поранень, вмирають, калічаться психічно і хворіють звичайними хворобами. Це не спеціальні люди для сидіння зимою в окопах. Тільки це вам і намагаються пояснити. Бо від "вони ж самі пішли" недалеко і до "ми вас туди не посилали".
Почекайте..Знаючи наш ,,народ, ще і таке почуємо...Бо совісті вистачає тикати зарплатами, а потім пільгами.Тільки якою ціною воно дається?
Опубліковано 09 грудень 2022 - 15:45
Тільки біля Рошена бісять генератори чи біля кожного магазину, салону, кафе, офісу? Людям потрібно десь працювати, виробництвам збувати продукцію, адже багато магазинів опинилися на постраждалих/окупованих територіях. Потреби військових закривають, в тому числі і бізнеси донатять чималі кошти. Чи це просто розмова в стилі "краще б зробили [підставити довільну ідею]"?
Мене тільки Рошен бісить, так це "лічне"
таке враження, ніби один Рошен на все місто на генераторах працює))
а, і тільки в Рошен магазини за час війни відкрились)
інші так не дратують?
о, Оля вже озвучила мої думки)
Відповідь вище, так, мене бісять саме Рошен, навіть не хочу пояснювати чому
Опубліковано 09 грудень 2022 - 16:57
Ну то я порівнювала з собою. Я б загинула там точно. Для мене це герої, яким треба допомагати, поки є ця можливість.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 09 грудень 2022 - 20:25
Йшла друга доба. Світло так і не з'явилося. Дома пара з рота йде(((
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 09 грудень 2022 - 20:26
Йшла друга доба. Світло так і не з'явилося. Дома пара з рота йде(((
Надя, в Обленерго на гарячу лінію телефонували, заявку залишали?
Відредаговано Yulasha, 09 грудень 2022 - 20:27.
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 грудень 2022 - 21:49
Ну то я порівнювала з собою. Я б загинула там точно. Для мене це герої, яким треба допомагати, поки є ця можливість.
на жаль, і вони гинуть також. Чоловік сестри 28 років, ніколи не служив, працював на якомусь станку ( робота геть не фізична) два тижні підготовки і на нуль. Через тиждень війна для нього закінчилася. І там таких тисячі. Звичайних, непідготовлених. На роботі прийшла повістка вантажнику. Скільки працював часто був на лікарняних. На мед. комісії визнали придатним, сказавши, що зараз непридатних не має. Служить. Брат, теж не служив, призвали. З села призвали вже більше шестидесяти. Забрали всіх, жодного не визнали непридатним.
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 10 грудень 2022 - 06:19
В мене питання, а в яких школах взагалі навчаються оффлайн? Крім 3ї?
16 вже більшість оффлайн, точніше, всі хто хотів вже вийшли
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 10 грудень 2022 - 08:54
Брудна була лише після повного відключення на добу, після планових щоденних чиста, хоча вона повністю і не зникає під час планових, біжить тоненькою ниточкою.
Я так розумію ми з Мрією десь поруч.
В нас ситуація з водою інша. Навіть після короткотривалого відключення вода буде ржава. В нас навіть в чаті є вже градації - кока кола, чай, коньяк)
Бачок унітаза, сам унітаз, посудомийка та інші девайси в звичайному житті до війни мали оцей ржавий наліт. Але так було не завжи. Приблизно до того як з явився Садовий...
А в школі є укриття?
vicf
-
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 09:31
Подвал звичайний, який вони називають укриттям.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 10 грудень 2022 - 09:42
Також працює 8 школа, я несказанно радію цьому. І навіть, працювала в блекаут і вони начались повноцінно в той день. Я дуже вдячна і школі і вчителю нашому, просто радію, що ці люди трапилися в моєму житті.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 09:50
mitera, 04 Грудень 2022 - 19:27, сказав: Напиши будь ласка де замовила і потім відгуки про фото будь ласка Звичайно, але вже коли отримаю замовлення, хочу подивитися і на якість і чи всі умови виконали по замовленню.
Звітую, фото замовляла в салоні "фотомир суми" fotomir.sumy.ua, в них є стрінка в інстаграм. Спілкувалися в вайбері. Отже при замовленні на 500 грн доставка безкоштовна НП, фото 10*15 коштує 2,5 грн. Це мені здалось вигіднішим, ніж варіант фото за 2,3 грн, але на 600 грн портібно замовити для доставки Укрпоштою. При слові Укрпошта в мене одразу сіпається око. (це на тому сайті, що раніше тут дівчата замовляли)
Після оплати рівно на наступний день вже надіслали ТТН. Хоча строки заявляли 2-3 дні. Отримала, дуже задоволена якістю, одразу попереджаю я не вибагливий клієнт, точно можу сказати , що краща якістю за ту, яка на Шевченка в Фотолюбителе. Ще й поклали мені в подарунок брелок з моєю фоткою.
Відредаговано YR-Ma, 10 грудень 2022 - 09:52.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 10 грудень 2022 - 10:03
Добрий день ... А кількість людей в класах, яка? Не менше 50%, хто голосував за офлайн?
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 10 грудень 2022 - 10:19
Надя, в Обленерго на гарячу лінію телефонували, заявку залишали?
Да. Заявку оставила. У них там какая-то авария(((
Слава богу, что сегодня новый график.
Только странно, ночью же они не ремонтировали, а свет дали. А вечером на полчаса только включили.
vicf
-
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 10:23
Добрий день ... А кількість людей в класах, яка? Не менше 50%, хто голосував за офлайн?
У сина із 31 вийшли оффлайн 12, у доньки із 30 вийшли 24. По іншим класам не знаю. Було сказано, хто хоче виходить, хто не хоче продовжують онлайн як і раніше.
Только странно, ночью же они не ремонтировали, а свет дали. А вечером на полчаса только включили.
У нас 3 черга ввечері світло було з 18-20, потім як увімкнули о 00,30 і досі є, не вимкнули ще
Опубліковано 10 грудень 2022 - 10:26
В мене питання, а в яких школах взагалі навчаються оффлайн? Крім 3ї?
Я думала, у більшості навчаються, знайомі діти в 5, 38 офлайн
Опубліковано 10 грудень 2022 - 11:15
Я думала, у більшості навчаються, знайомі діти в 5, 38 офлайн
Я підняла це питання в нашому 6му класі. 33я.
Сказали "ні, і не чекайте"
Відредаговано Мама Лена, 10 грудень 2022 - 11:16.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 10 грудень 2022 - 12:01
Я підняла це питання в нашому 6му класі. 33я.
Сказали "ні, і не чекайте"
Я так розумію, що мова йде тільки про 1,5,9 класи. Я для свого 6-ти класника так і не знайшла варіанту (в місті) де є навчання. Одиничні школи і також не весь час.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|