мабуть ви рідко буваєте в центрі, народу тут гуляє достатньо, кафешки переповнені, і, до речі, через відсутність світла/води в тому числі. Вдома нема, а в кафе є.ну, по-перше, ялинку збирались типу бізнесмени якісь за свій кошт робити. А по-друге, я прям так і бачу, коли люди сидять по 18 год на добу без світла, переважно без води і тепла- і думають «поїду-но я до ялинки в центр». Не знаю, кому вона треба, крім тих, хто гроші відмить хотів.
Окремо обурена тролейбусами. З 18 до 22 (чи скількох там) їздять майже порожні. Нахіба на них тратять е/е? Риторичне питання.
Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
#4181Опубліковано 09 грудень 2022 - 09:34
#4182Опубліковано 09 грудень 2022 - 09:50 мій чоловік регулярно їздить на роботу і з роботи тролейбусом, майже порожнім, тому я так і кажу. І з вікна постійно спостерігаю порожні тролейбуси у вечірній час. ок, не буваю там взагалі. #4184Опубліковано 09 грудень 2022 - 10:03
в маршрутках є термінали і вони чисті. чи може я так попала, треба було з подолу піднятися в центр кілька зупинок. класна сучасна машина, місця валом. більше для стоячих розрахована, для дитячого візочка місця багато, навіть не для одного. може то виключення з правил. довга біло-бузкова маршрутка, номер маршруту не пам'ятаю.
#4186Опубліковано 09 грудень 2022 - 11:50 Люди, ви напевне в якомусь своєму світі живете, і робите висновки з якихось своїх припущень, або я незнаю! Хочеться розсміятися вголос! Було б смішно, якби не було так гірко! #4187Опубліковано 09 грудень 2022 - 12:46
З того, з чим ми стикалися в своїй діяльності. #4188Опубліковано 09 грудень 2022 - 12:47 І не кажи....Мого колишнього чоловіка, який не служив , з поламаним пальцем в Житомир на ,,штурмовика,, відправляли.Коміся признала що може воювати (фізично)хоч жодних норм не здав..Але не пройшов психологічно, бо написав відмову.А потім приїзду в Полтаву прийшлося операцію робити на тому пальцю, бо все неправильно зрослося...
#4190Опубліковано 09 грудень 2022 - 12:56
Брудна була лише після повного відключення на добу, після планових щоденних чиста, хоча вона повністю і не зникає під час планових, біжить тоненькою ниточкою.
#4191Опубліковано 09 грудень 2022 - 12:57 Якщо Ви не стикалися з іншими випадками, то це не значить що їх не буває.
#4192Опубліковано 09 грудень 2022 - 13:02
Що ви хочете конкретно від мене? #4194Опубліковано 09 грудень 2022 - 13:09
Тобто він все одно не попав на передову?
У кого лапки, допомагають, як можуть. І так, я вважаю, що там таки супер-чоловіки, яким я безмежно вдячна за можливість жити в Україні. #4195Опубліковано 09 грудень 2022 - 13:12
Звісно ні...бо написав відмову, з 37 що привезли з Полтави 6 лишилось. #4196Опубліковано 09 грудень 2022 - 13:56 Щоб Ви не розказували те, чого насправді немає. Конкретно мій чоловік із самого початку в самій жопі війни (вибачте за мій французький). В його підрозділі (як і у всій бригаді) немає жодного спеціально підготовленого військового. Жодного! З 10 березня їх привезли на навчання. І з 1 квітня вони уже були у Сєвєродонецьку (на той момент найгарячіша точка в Україні). Потім Лисичанськ, Піски, Опитне і т.д. Хлопці вчилися на власному досвіді, іноді ціною власного життя. І я вам скажу що це ще не найгірший варіант (Слава Богу, їм попалися командири, які ще по людськи до них ставляться, хоча самі ще діти). По проходженню 8 місяців війни деяких людей кинули на нуль абсолютно без підготовки! 8 місяців! Невже не було часу підготувати людей, навчити, спорядити? А Ви розказуєте якусь єрєсь! Можливо вийшло занадто емоційно, але це дуже болюча тема! І мене аж підкидає коли люди які особисто не зіткнулися ні з чим подібним, починають розсуждати. P.S. І повірте, до 24 лютого вони були такими ж звичайними людьми як і всі. Сантехніки, механіки, будівельники, бізнесмени, яким довелося стати "супер-людьми" щоб вижити! Бо нікому вони, як виявилося, не потрібні! Відредаговано ludmila_24, 09 грудень 2022 - 14:00.
#4198Опубліковано 09 грудень 2022 - 14:29
І генератори, що освітлюють це, які б могли допомогти нашим воїнам мало кого бісить.. також кошти витрачені на відкриття цих магазинів..
#4199Опубліковано 09 грудень 2022 - 14:31 Невже не було часу підготувати людей, навчити, спорядити? А Ви розказуєте якусь єрєсь! Ми не раша, де кидають людей без досвіду на передову. Якщо це так, чому всі мовчали? Мені це попахує дискредитацією влади і розкачуванням ситуації всередині країни.
Можливо вийшло занадто емоційно, але це дуже болюча тема! І мене аж підкидає коли люди які особисто не зіткнулися ні з чим подібним, починають розсуждати Я багато з чим зіткнулася з березня по травень, але багато хто швидко вигорів саме через таке обезцінювання. Люди приходили самі, їм відмовляли, бо було вдосталь бажаючих.
Суть мого допису була в тому, що маніпуляція почуттям провини ні до чого хорошого не приведе. "Вони там, а ви тут", "сидіть без світла, бо там гинуть" і т.д. Це найпримітивніші приклади, але на культивуванні почуття провини далеко не підемо. Не буде ресурсного стану, не буде підтримки.
Сантехніки, механіки, будівельники, бізнесмени, яким довелося стати "супер-людьми" щоб вижити! Ви перечислили робочі спеціальності, це і є люди з фізпідготовкою, а не ті, що тяжче ложки та ручки нічого в руках не тримали. окрім "бізнесмена", але я не знаю, хто в вашому понятті бізнесмен).
Добре, не хочу витрачати енергію, щоб доводити, що ми не ерефія і у нас не хапають людей без досвіду на убой. Може зараз вже змінилося, бо я відійшла від теми поки що.
Ми замовляли один час генератори через П-шу, зараз їх вже менше і менше. Одна справа, що ціни злетіли, зараз хочеш, та не купив в тій кількості, що треба.
#4200Опубліковано 09 грудень 2022 - 14:47
Тільки біля Рошена бісять генератори чи біля кожного магазину, салону, кафе, офісу? Людям потрібно десь працювати, виробництвам збувати продукцію, адже багато магазинів опинилися на постраждалих/окупованих територіях. Потреби військових закривають, в тому числі і бізнеси донатять чималі кошти. Чи це просто розмова в стилі "краще б зробили [підставити довільну ідею]"?
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |