А кто сталкивался с Юлией Леонидовной со стационара? Как ее фамилия? Ваше мнение о ней?
Кто это?С какого стационара?
Дитячий невропатолог
Розпочатий з JKZ, 10 бер 2010 16:56
562 відповідей у цій темі
#401Опубліковано 21 лютий 2017 - 19:48
Кто это?С какого стационара? #402Опубліковано 21 лютий 2017 - 20:07 Юлия Леонидовна с недоношенных? Я давно к ней периодически обращаюсь. Нравится,что она не нагнитает обстановку,дступно объясняет,неплохо прослушивает м назначает незаоблачное лечение
#403Опубліковано 21 лютий 2017 - 23:13
Ее фамилия Степченко Ю.Л.Также к ней обращаемся с самого рождения ребенка. Могу сказать, что довольна ее лечением, подходом к ребенку.
#404Опубліковано 23 лютий 2017 - 19:30
Поделитесь пожалуйста номером тел #405Опубліковано 27 лютий 2017 - 19:25 Подскажите номера мобильных Крикотенко и Овдиенко,а также приблизительно сумму благодарности. Заранее спасибо. #407Опубліковано 18 квітень 2017 - 11:17 Подскажите пожалуйста номер мобильного Крикотенко и сумму благодарности в лс. Заранее огромное спасибо. #408Опубліковано 27 квітень 2017 - 09:54
#409Опубліковано 11 травень 2017 - 08:28
Досі знаходжуся під враженням від походу до невролога на Нікітченка- Парафіло Л.М. Були в педіатра, вирішили зайти і до невролога заразом, стоїмо в неї на обліку з двійнятами і вона назначила нам прийом у рік. Прийшли до кабінету, перед нами одна мама з немовлям, почекали своєї черги, заходжу і чую - Я вас не прийму, сьогодні профогляд. Кажу, так у черзі все одно нікого немає, та в перед нами прийняли дитину. - Сьогодні було сто дітей, я устала! Приходьте завтра.
На хвилиночку, робочий день у людини до шостої, а зараз лише чотири. А вона "устала" тому працювати не буде. До речі, не раз доводилося стояти під кабінетом і чекати поки вона п'є каву з коліжанками. Головлікаря на місці не було, замісника теж, підійшли до старшої медсестри, з її допомогою зв'язалися з замом гол.лікаря по телефону, говорить, то у вас направлення не було від педіатра. Так його в мене ніхто і не питав. Та і нашо воно мені, якщо у мене в картах малих самою лікаркою написано "повторний огляд у рік"? І направлення ми брали тільки на перший прийом, а далі ходили так. Єх, вкотре дивуюся людям, які йдуть працювати з дітьми.І нанамагаюся уявити, як би я на роботі сказала, що "не робитиму, бо устала" і що б мені сказав на це начальник. .. #410Опубліковано 12 травень 2017 - 12:13
Пришлите, пожалуйста, номер Крикотенко в лс, если у кого есть. Заранее большое спасибо!
#411Опубліковано 12 травень 2017 - 15:39
От вкотре переконуюсь,що така поведінка від безкарності-знає що нічого їй за хамство не буде. Я її і Іоніну на дух не переношу,але іноді треба банальну довідку і тоді я іду до Кабики-вона з ними за одно,але я на неї знайшла методи впливу і відкрито заходжу і скаржусь.Колись,при мені Іоніна "бортувала" маму з місячними двійнятами,а ще була третя дитинка у мами років п'яти-я так зап'ятала той факт,але у неї там святого нічого-вона сидить і "бабки робить " ,приймає кого завгодно аби тільки платили.А невропатолог -це взагалі,на мій погляд якась "ліва тітка"-я її слухаю і розумію,що й я могла б сісти за її стіл і приймати людей - толку з нас обох однаково,вона мені востаннє таке городила,що я засумнівалась чи вона взагалі лікар.
#412Опубліковано 31 травень 2017 - 12:37
Вот это и страшно что в нашей стране, врачи, к которым в большинстве случаев мы обращаемся со своей бедой равнодушны и пользуются своей безнаказанностью. Если бы меня не предупредила подруга о "чудном" докторе Парафило, то наверное мне пришлось бы вызывать скорую после посещения, хамство, некомпетентность и пренебрежительное отношение и к ребенку и ко мне меня поразило. Выписала кучу БАДов, при этом их нужно покупать только в их аптеке и т.п. В итоге я нашла другого доктора. Очень надеюсь что хоть что-то у нас изменится, таких докторов как Парафило нельзя допускать к пациентам, тем более к детям. #413Опубліковано 31 травень 2017 - 13:12
Кто что знает о невропатологе на Юрченка?не нашла в темке,может невнимательно читала.
И поделитесь номерои Овдиенко и суммой благодарности,пожалуйста
#415Опубліковано 31 травень 2017 - 21:47 Я так понимаю там вообще поликлиника для врагов и кроме гинеколога нет специалистов толковых(
#416Опубліковано 03 червень 2017 - 15:16 Девчонки,подскажите,пожалуйста, номер мобильного Крикотенко Л.В.,а также приблизительно сумму благодарности. Если можно, в личку. Заранее спасибо. #418Опубліковано 01 липень 2017 - 20:04
Если не ошибаюсь это врач из обласной детской , то хорошая #420Опубліковано 17 липень 2017 - 23:33
Может кто то был с грудничком на приеме у невропатолога в частной клинике.Кто принимает,где и как результат?
Відредаговано ВикторияМ, 17 липень 2017 - 23:34. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |