Перехід до вмісту

Фотографія

Дитячий невропатолог

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
562 відповідей у цій темі

#401 лен"ок

лен"ок

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 44 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

Опубліковано 21 лютий 2017 - 19:48

А кто сталкивался с Юлией Леонидовной со стационара? Как ее фамилия? Ваше мнение о ней?

Кто это?С какого стационара?

#402 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 21 лютий 2017 - 20:07

Мы несколько раз обращались к Любовь Васильевне, то остались довольны. Как то пришлось лежать в стационаре, то видела,что к ней огромная очередь на консультацию. Приходят родители как с малышами,так и со школьниками. Как по мне то она грамотный специалист, не многословна, но если расспрашивать, то доступно все объяснит.
А кто сталкивался с Юлией Леонидовной со стационара? Как ее фамилия? Ваше мнение о ней?

Юлия Леонидовна с недоношенных? Я давно к ней периодически обращаюсь. Нравится,что она не нагнитает обстановку,дступно объясняет,неплохо прослушивает м назначает незаоблачное лечение

#403 Tamila na

Tamila na

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Tamila

Опубліковано 21 лютий 2017 - 23:13

Ее фамилия Степченко Ю.Л.Также к ней обращаемся с самого рождения ребенка. Могу сказать, что довольна ее лечением, подходом к ребенку.

#404 Жалина

Жалина

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 4 повідомлення
  • Ім'я:Жалина

Опубліковано 23 лютий 2017 - 19:30

Мы тоже обращались к Крикотенко Любовь Васильевне. От общения и ее назначений, по поводу лечения, остались полностью довольны. Слава Богу, все прошло. Если кому надо могу дать ее мобильный.

Поделитесь пожалуйста номером тел 

#405 Макс

Макс

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 22 повідомлення
  • Ім'я:Маруся

Опубліковано 27 лютий 2017 - 19:25

Подскажите  номера мобильных Крикотенко и Овдиенко,а также приблизительно сумму благодарности. Заранее спасибо.

#406 Lastivka

Lastivka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 4 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 16 квітень 2017 - 15:42

И мне пожалуйста

Подскажите  номера мобильных Крикотенко и Овдиенко,а также приблизительно сумму благодарности. Заранее спасибо.

• Lucky7 це подобається

#407 Marinkaangelochek

Marinkaangelochek

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Marinka

Опубліковано 18 квітень 2017 - 11:17

Подскажите пожалуйста номер мобильного Крикотенко и сумму благодарности в лс. Заранее огромное спасибо.

#408 Марморина

Марморина

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 46 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 27 квітень 2017 - 09:54

Подскажите пожалуйста номер мобильного Крикотенко и сумму благодарности в лс. Заранее огромное спасибо.

#409 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 11 травень 2017 - 08:28

Досі знаходжуся під враженням від походу до невролога на Нікітченка- Парафіло Л.М. Були в педіатра, вирішили зайти і до невролога заразом, стоїмо в неї на обліку з двійнятами і вона назначила нам прийом у рік. Прийшли до кабінету, перед нами одна мама з немовлям, почекали своєї черги, заходжу і чую - Я вас не прийму, сьогодні профогляд. Кажу, так у черзі все одно нікого немає, та в перед нами прийняли дитину. - Сьогодні було сто дітей, я устала! Приходьте завтра.
На хвилиночку, робочий день у людини до шостої, а зараз лише чотири. А вона "устала" тому працювати не буде. До речі, не раз доводилося стояти під кабінетом і чекати поки вона п'є каву з коліжанками.
Головлікаря на місці не було, замісника теж, підійшли до старшої медсестри, з її допомогою зв'язалися з замом гол.лікаря по телефону, говорить, то у вас направлення не було від педіатра. Так його в мене ніхто і не питав. Та і нашо воно мені, якщо у мене в картах малих самою лікаркою написано "повторний огляд у рік"? І направлення ми брали тільки на перший прийом, а далі ходили так.
Єх, вкотре дивуюся людям, які йдуть працювати з дітьми.І нанамагаюся уявити, як би я на роботі сказала, що "не робитиму, бо устала" і що б мені сказав на це начальник. ..

#410 Chosa

Chosa

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 12 травень 2017 - 12:13

Пришлите, пожалуйста, номер Крикотенко в лс, если у кого есть. Заранее большое спасибо!

#411 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 12 травень 2017 - 15:39

Досі знаходжуся під враженням від походу до невролога на Нікітченка- Парафіло Л.М. Були в педіатра, вирішили зайти і до невролога заразом, стоїмо в неї на обліку з двійнятами і вона назначила нам прийом у рік. Прийшли до кабінету, перед нами одна мама з немовлям, почекали своєї черги, заходжу і чую - Я вас не прийму, сьогодні профогляд. Кажу, так у черзі все одно нікого немає, та в перед нами прийняли дитину. - Сьогодні було сто дітей, я устала! Приходьте завтра.
На хвилиночку, робочий день у людини до шостої, а зараз лише чотири. А вона "устала" тому працювати не буде. До речі, не раз доводилося стояти під кабінетом і чекати поки вона п'є каву з коліжанками.
Головлікаря на місці не було, замісника теж, підійшли до старшої медсестри, з її допомогою зв'язалися з замом гол.лікаря по телефону, говорить, то у вас направлення не було від педіатра. Так його в мене ніхто і не питав. Та і нашо воно мені, якщо у мене в картах малих самою лікаркою написано "повторний огляд у рік"? І направлення ми брали тільки на перший прийом, а далі ходили так.
Єх, вкотре дивуюся людям, які йдуть працювати з дітьми.І нанамагаюся уявити, як би я на роботі сказала, що "не робитиму, бо устала" і що б мені сказав на це начальник. ..

От вкотре переконуюсь,що така поведінка від безкарності-знає що нічого їй за хамство не буде. Я її і Іоніну на дух не переношу,але іноді треба банальну довідку і тоді я іду до Кабики-вона з ними за одно,але я на неї знайшла  методи впливу і відкрито заходжу і скаржусь.Колись,при мені Іоніна "бортувала" маму з місячними двійнятами,а ще була третя дитинка у мами років п'яти-я так зап'ятала той факт,але у неї там святого нічого-вона сидить і "бабки робить " ,приймає кого завгодно аби тільки платили.А невропатолог -це взагалі,на мій погляд  якась "ліва тітка"-я її слухаю і розумію,що й я могла б сісти за її стіл і приймати людей - толку з нас обох  однаково,вона мені востаннє таке городила,що я засумнівалась чи вона взагалі лікар.

#412 Елена54

Елена54

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Опубліковано 31 травень 2017 - 12:37

От вкотре переконуюсь,що така поведінка від безкарності-знає що нічого їй за хамство не буде. Я її і Іоніну на дух не переношу,але іноді треба банальну довідку і тоді я іду до Кабики-вона з ними за одно,але я на неї знайшла  методи впливу і відкрито заходжу і скаржусь.Колись,при мені Іоніна "бортувала" маму з місячними двійнятами,а ще була третя дитинка у мами років п'яти-я так зап'ятала той факт,але у неї там святого нічого-вона сидить і "бабки робить " ,приймає кого завгодно аби тільки платили.А невропатолог -це взагалі,на мій погляд  якась "ліва тітка"-я її слухаю і розумію,що й я могла б сісти за її стіл і приймати людей - толку з нас обох  однаково,вона мені востаннє таке городила,що я засумнівалась чи вона взагалі лікар.

Вот это и страшно что в нашей стране, врачи, к которым в большинстве случаев мы обращаемся со своей бедой равнодушны и пользуются своей безнаказанностью. Если бы меня не предупредила подруга о "чудном" докторе Парафило, то наверное мне пришлось бы вызывать скорую после посещения, хамство, некомпетентность и пренебрежительное отношение и к ребенку и ко мне меня поразило. Выписала кучу БАДов, при этом их нужно покупать только в их аптеке и т.п. В итоге я нашла другого доктора. Очень надеюсь что хоть что-то у нас изменится, таких докторов как Парафило нельзя допускать к пациентам, тем более к детям.

#413 Lucky7

Lucky7

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 152 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Опубліковано 31 травень 2017 - 13:12

Кто что знает о невропатологе на Юрченка?не нашла в темке,может невнимательно читала.
И поделитесь номерои Овдиенко и суммой благодарности,пожалуйста

#414 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 31 травень 2017 - 18:52

Кто что знает о невропатологе на Юрченка?не нашла в темке,может невнимательно читала.
И поделитесь номерои Овдиенко и суммой благодарности,пожалуйста

На Юрченка лучше не ходить.

#415 Lucky7

Lucky7

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 152 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Опубліковано 31 травень 2017 - 21:47

На Юрченка лучше не ходить.

Я так понимаю там вообще поликлиника для врагов и кроме гинеколога нет специалистов толковых(

#416 юлюсичка

юлюсичка

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 132 повідомлення
  • Ім'я:юлия

Опубліковано 03 червень 2017 - 15:16

Девчонки,подскажите,пожалуйста, номер мобильного Крикотенко Л.В.,а также приблизительно сумму благодарности. Если можно, в личку. Заранее спасибо.

#417 EvgeshaZ

EvgeshaZ

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 16 повідомлення
  • Ім'я:Evgeniya

Опубліковано 01 липень 2017 - 15:31

Девочки, а кто что слышал о детском невролога Кузнецовой из Мiй лiкар?
  • funia це подобається

#418 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 01 липень 2017 - 20:04

Девочки, а кто что слышал о детском невролога Кузнецовой из Мiй лiкар?

Если не ошибаюсь это врач из обласной детской , то хорошая 

#419 AlenkaVir

AlenkaVir

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 15 повідомлення
  • Ім'я:Алёнка

Опубліковано 10 липень 2017 - 11:24

Напишите пожалуйста номера и сумму благодарности Крикотенко и Овдиенко.
  • Lucky7 це подобається

#420 ВикторияМ

ВикторияМ

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 96 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2017 - 23:33

Может кто то был с грудничком на приеме у невропатолога в частной клинике.Кто принимает,где и как результат?

Відредаговано ВикторияМ, 17 липень 2017 - 23:34.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама