1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 25 березень 2021 - 09:54
У ПОЛТАВСЬКІЙ ОДА ВІДМОВИЛИСЯ ВІД СТВОРЕННЯ МУЗЕЮ НАУКИ ЗА 10 МЛН ГРН І ГОТУЮТЬ ПРОЕКТ НА 30 МЛН ГРН https://poltava.to/news/60112/
Обласна влада вирішила, що 10 млн грн для Музею Науки у Полтаві замало і вирішила підготувати проект, який передбачає фінансування у 30 млн грн.....
Ну, по моему, всё логично - с 30 млн. можно украсть больше, чем с 10 млн.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 25 березень 2021 - 09:57
у нас про "Еталон" тільки позитивні враження.
Швидко, ввічливо, майстер був у білих шкарпетках, я аж запереживала - тест на чистоту моєї підлоги)))
І теж не можу не похвалити майстра з "Тріолана". Прийшов хвилина в хвилину в призначений час, у нас з чоловіком склалося враження, що він стояв під дверима і рахував секунди, щоб подзвонити нам так точно.
Роботу зробив чітко, попутно поміняв кабелі у під,їзді, бо каже, давно у вас тут ніхто не був. Ще й безплатно зробив обжимку кабелів до нашого нового комп,ютера і роутера, тобто не зовсім свою роботу, але категорично не захотів оплати.
Приєднуюсь до позитивних відгуків за обидві компанії!
Опубліковано 25 березень 2021 - 10:25
Дівчатка, терміново, потрібні контакти людини, що може вдома крапельниці поставити!
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 25 березень 2021 - 10:37
Дівчатка, терміново, потрібні контакти людини, що може вдома крапельниці поставити!
В лс
Опубліковано 25 березень 2021 - 13:48
працює, пару тижнів назад робила там замовлення, тел 0509085778
Дякую)
s_krivoruchko
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 25 березень 2021 - 18:48
Нужно застеклить балкон, когда то тут делились контактами фирм, не могу найти
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 25 березень 2021 - 20:17
С 29.03. дистанционное обучение. Нам написала учитель. 7 класс
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 25 березень 2021 - 20:28
С 29.03. дистанционное обучение. Нам написала учитель.
7 класс
Цікаво, початкова школа теж?
Ириша
-
-
Опубліковано 25 березень 2021 - 20:30
Цікаво, початкова школа теж?
Ответила ниже
Відредаговано Ириша, 25 березень 2021 - 20:37.
Ириша
-
-
Опубліковано 25 березень 2021 - 20:34
1-4 учатся в школе, все на первой смене
vivita
-
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 25 березень 2021 - 20:34
Нам написали, що учні 1-4 класів виходять на навчання, а 5-11 дистанційно.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 25 березень 2021 - 20:56
Нам написали, що учні 1-4 класів виходять на навчання, а 5-11 дистанційно.
Только наши примаханые все школы ОТГ перевели полностью на дистанционку, при том по нашей школе даже приказа никакого нет...
Опубліковано 25 березень 2021 - 21:13
Собак взял моду воровать вещи с веревок на улице . Затем относит на травку и валяется на них. Это как понимать? Он показывает, что тоже свитера поносил ? )))
Відредаговано Cu-jo, 25 березень 2021 - 21:13.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 26 березень 2021 - 01:27
Нужно застеклить балкон, когда то тут делились контактами фирм, не могу найти
Мы к примеру, застекляли здесь недавно https://alyans-grand.com/
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 26 березень 2021 - 07:13
Мы к примеру, застекляли здесь недавно https://alyans-grand.com/
И мы у них делали балкон, лет 10 или больше назад
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 26 березень 2021 - 11:23
Собак взял моду воровать вещи с веревок на улице . Затем относит на травку и валяется на них. Это как понимать? Он показывает, что тоже свитера поносил ? )))
Нравится запах 
А у него есть уличная подстилка? Может он показывает, что хочет подстилку себе на травке?)
Опубліковано 26 березень 2021 - 11:35
Нравится запах
А у него есть уличная подстилка? Может он показывает, что хочет подстилку себе на травке?)
Это какие-то охотничьи инстинкты. Ворует вещи из шерсти. Может ему зверушкой пахнет. Я вчера пошутила. А сегодня утром он меня расстроил. Украл кашемировый свитер , извалял в траве и грязи и выкусил кусок. Теперь свитер в мусор. Дошутилась (((
Как подстилку не использует . Украдет , поваляется и бросит. Мол , победил
Відредаговано Cu-jo, 26 березень 2021 - 11:38.
Опубліковано 26 березень 2021 - 15:13
Только наши примаханые все школы ОТГ перевели полностью на дистанционку, при том по нашей школе даже приказа никакого нет...
Підтримую Ваше обурення. Не розумію чим наші початкові класи гірші ,ніж в Полтаві. У цьому році діти більше часу провели вдома,ніж на навчанні. Декілька тижнів тому в класі з 31 учня відвідували заняття лише половина і ніхто не закрив...А зараз погодні умови стали стабільніші, діти виздоровіли і мають сидіти вдома... На наступний рік замість форми куплю піжаму ))) більше користі буде
Відредаговано Мама_классных_деток, 26 березень 2021 - 15:15.
Katrusja
-
-
Опубліковано 26 березень 2021 - 15:45
Підтримую Ваше обурення. Не розумію чим наші початкові класи гірші ,ніж в Полтаві. У цьому році діти більше часу провели вдома,ніж на навчанні. Декілька тижнів тому в класі з 31 учня відвідували заняття лише половина і ніхто не закрив...А зараз погодні умови стали стабільніші, діти виздоровіли і мають сидіти вдома... На наступний рік замість форми куплю піжаму ))) більше користі буде
У нас в феврале довели до того, что с 26 человек пришли 4, хотя можно было на неделю ранее закрыть, когда уже больше половины класса не было. А сейчас сама завуч подтвердила, что уровень заболеваемости не высокий и это решение сельсовета закрыть школы полностью. При этом приказа по школе никакого нет, хотя я просила, чтобы предъявить на работе, для перехода самой на дистанционную работу. Но какое им дело до этого
Katrusja
-
-
Опубліковано 26 березень 2021 - 15:55
Я извиняюсь, что ною тут уже не первый день на эту тему, но от того что город будет ходить мне еще обиднее((( В классе наверное только меня такой расклад не устраивает...
Відредаговано Katrusja, 26 березень 2021 - 15:55.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|