хто був в цьому році , порадьте де повечерятиВ Львові була, але давно, ще студенткою. Буде нагода побути там добу.що порадити відвідати.
Львів
Розпочатий з Jilly, 06 вер 2015 18:56
416 відповідей у цій темі
#401Опубліковано 28 серпень 2022 - 09:31
#407Опубліковано 29 серпень 2022 - 14:49
О , а ще таке , найближчий водоспад біля Львова підкажете?) В машині .Ви ж все знаєте.
#409Опубліковано 15 вересень 2022 - 20:14
І на виході з туалету не було людей? За той час ніхто не вийшлов, не зайшов, дівчата не кинулись, куди пропала їх однокласниця?
Щось дивна історія.
#410Опубліковано 15 вересень 2022 - 20:22
Ну і іноземні війська і курси української мови в селі... Дуже гарні курси, доречі - за все життя не змогли вивчити мови, а за півроку гарно оволоділи і дуже чітко, без помилок виклали свою думку...
#411Опубліковано 15 вересень 2022 - 21:41
Мені "місцеві курси української мови" здалися дивним явищем, що в Україні проводять курси української мови для українців.
Відредаговано Антуанетта, 15 вересень 2022 - 21:42. #412Опубліковано 15 вересень 2022 - 21:47
Ми теж 8 років тому переїхали. Я мову знала, але одне писати, а інше розмовляти нею. Тобто писала я грамотно ще тоді, а розмовляти почала з лютого цього року. Непросто переключитися, коли ти думаєш російською, але вже прогрес є: я не перекладаю подумки те, що хочу сказати. #413Опубліковано 16 вересень 2022 - 04:58
Ви теж курси відвідували,щоб почати говорити українською?
Справа ж не тільки в грамотності, а й у викладенні думки. А тут і чоловік в тро, і син служить, і на трьох роботах працює, і мову вчить, а ці іноземні легіони тільки і ведуть розгульне життя, та ще й у Львові. Дуже сильно віддає дискредитацією військових.
#414Опубліковано 16 вересень 2022 - 07:58 А що дивного? Це може бути громадська організація або волонтери. Реальність така, що, на жаль, не всі в Україні знають українську мову. Я розмовляю і пишу українською все життя, але в мові ще є купа тонкощів, яких я не знаю.
#415Опубліковано 16 вересень 2022 - 08:11
На початку війни багато було інформації про безкоштовні курси української для переселенців. Не знаю чому вас це дивує
#416Опубліковано 16 вересень 2022 - 10:52 Тому мені прийдеться працювати за копійки на трьох місцях На все це, звісно, треба набагато більше грошей, ніж ті виплати, що ми отримаємо Спробуйте звернутися до асоціацій, які допомагають жінкам, пережившим насилля. І адвоката з цих питань вони нададуть. Там безкоштовні психотерапевти і є можливість виїхати на лікування за кордон. Якщо у вас є підтвердження, а не просто на словах. А безкоштовна допомога без виїзду за межі країни надається просто по усній заяві потерпілої. Під час війни багато чого безкоштовно, в тому числі психіатрична допомога плюс психотерапія.
#417Опубліковано 17 вересень 2022 - 12:48 Ні. Я просто приїхала до Полтави, тому з часом почала розмовляти так, як і всі. Плюс на роботі розмовляли переважно українською. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |