Перехід до вмісту

Фотографія

Поради молодим мамам-2

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
4162 відповідей у цій темі

#4161 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 28 грудень 2020 - 06:34

Зубов 2, ночью часто встает с первого месяца, ждала, что пройдет не прошло. С двух мес. днем начал спать по 15 мин., ездили к нервопатологу, боялась что испуг, приписал глицин, я побоялась давать, но сейчас пару дней как начала его давать и сама пью. Ну сил уже просто нет. За 9 мес. ребенок ночью подряд спал три часа раза три, думаю может как отлучу лучше будет спать

Ну зубов до года ещё 8 штук по идее вам нам дождаться...

Что плохо спит - это действительно нужно разобраться, обратившись к компетентному врачу.

Хотя дети до года спать не дают большинству родителей и каждый по своим причинам! ;)

Держитесь.
Пусть всё нормализуется и будет хорошо!

Відредаговано mitera, 28 грудень 2020 - 06:46.

#4162 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 28 грудень 2020 - 10:09

Зубов 2, ночью часто встает с первого месяца, ждала, что пройдет не прошло. С двух мес. днем начал спать по 15 мин., ездили к нервопатологу, боялась что испуг, приписал глицин, я побоялась давать, но сейчас пару дней как начала его давать и сама пью. Ну сил уже просто нет. За 9 мес. ребенок ночью подряд спал три часа раза три, думаю может как отлучу лучше будет спать

Ох, не факт, що буде краще спати)))
Це я з власного досвіду. Мій старший до трьох років нормально спав тільки на руках або під груддю. Не допомагали ніякі методи. Відлучила від груді і нічого не змінилося. А потім просто став спати всю ніч і вдень по 3-4 години.
ГВ у вагомі віці ще дуже важливе, що б не говорив ваш педіатр. Але якщо у мами є проблеми зі здоров’ям чи інші важливі причини, то не думаю, що треба себе мучити.
У вас є півтора місяці. Спробуйте підібрати суміш і поступово замінюйте по одному годуванню на пляшечку. Поступово, щоб не було стресу для дитини. Заодно і побачите, чи стане краще спати.

#4163 Анастасія Міккі

Анастасія Міккі

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 14 повідомлення
  • Ім'я:Анастасія

Опубліковано 31 серпень 2023 - 15:56

Всім доброго дня! Моя порада дл новоспечених матусь - не соромтеся просити допомоги! Нехай Вам допоможе чоловік, бабуся/дідусь, подруга, але не втрачайте себе! Дуже важко перші 2-3 місяці, потім стане легше. 
Нічого страшного коли Ви, зрадієте, що Ви сама вдома і зараз Вам кайфово, поки чоловік на дворі з дитиною. Пам'ятайте про себе завжди!

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама