Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5794 відповідей у цій темі

#4141 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 грудень 2022 - 18:11

Звідки ж тоді ліміти електроенергії на область? Якщо її достатньо?
Якщо на якійсь ділянці згорів трансформатор, там електроенергії не буде зовсім, а не 6 годин на добу.
Які розумні люди які вчасно виїхали з дітьми (

ліміти по тому, як можуть мережі вцілілі передавать. І ще з областей, де не пошкодили, перенаправляють іншим.

#4142 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 19:34

А я, дура, навіть бойлер вимкнула

Я вже забула де в мене посудомийка, електро чайник, мультиварка і тєлік.
Іноді на автоматі вмикаю лампочку від акумулятора на кухні)

#4143 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 20:04

Так попереджали ж, що зима буде важкою, щоб виїжджали. Ми могли виїхати, починаючи з жовтня разом з чоловіком законноми шляхами. Але я не хочу. І мені було б соромно за чоловіка, хоча за законом ми маємо повне право.

Про електроенергію та все інше не буду нічого писати, щоб не наговорити собі на статтю. Я хочу бути в Україні і я тут є. Так, я усвідомолюю ризики для дітей, але в нас є цокольний поверх, де можна пересидіти ракетний удар і т.д. Але це поки над головами не літає, а там побачимо.

Відредаговано Амброзия, 07 грудень 2022 - 20:05.

#4144 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 20:49

Я це все розумію, також нікуди не поїду по ряду причин, бубню та злюся від безсилля змінити ситуацію.

#4145 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 грудень 2022 - 00:28

Звідки ж тоді ліміти електроенергії на область? Якщо її достатньо?
Якщо на якійсь ділянці згорів трансформатор, там електроенергії не буде зовсім, а не 6 годин на добу.

так ще не пізно виїхать. Інша справа, якщо нема бажання насправді.

#4146 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 08 грудень 2022 - 07:56

те, що йде на експорт, це інше. В мене є знайомі з цієї галузі- у нас нестача не електроенергії, а трансформаторів по всій країні. Виробляється більше, ніж достатньо, ще й зупиняють блоки. Тому ця історія про експорт - то тільки фішка рос іпсо.

З багатьох трансформаторів можна перекинути на інші, багато підприємств закрилось, але це потрібно,,думати,, а не тупо виробити рубільніки які ,,поближче,,.

#4147 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 грудень 2022 - 08:16

Тепер в фб пишуть:
От прямо ДУЖЕ хочу, щоб тим ідіотам, які валають «Усім вимикайте світло! Чого тільки у моєму будинку!» довелося оперуватися у лікарні, де його завдяки іх старанням тепер вимикають!
Чи хтось з вас думає як можна кормити дітей у дитячих садочках, де на кухні електроплити чи вчитись у темних класах?
Чому ми такі ідіоти, люди? Легше вам тепер стало?
Леся Мартарашвили

Ну ну, і це пише людина з освіти

Мабуть чистити зуби кока колою не сподобалося?
В мене питання, а в яких школах взагалі навчаються оффлайн? Крім 3ї?

#4148 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 08 грудень 2022 - 09:00

Тепер в фб пишуть:
От прямо ДУЖЕ хочу, щоб тим ідіотам, які валають «Усім вимикайте світло! Чого тільки у моєму будинку!» довелося оперуватися у лікарні, де його завдяки іх старанням тепер вимикають!
Чи хтось з вас думає як можна кормити дітей у дитячих садочках, де на кухні електроплити чи вчитись у темних класах?
Леся Мартарашвили

У моєї старшої офлайн навчаються перші класи і п‘яті класи (дехто онлайн, дехто офлайн за бажанням).

#4149 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 08 грудень 2022 - 10:11

Тепер в фб пишуть:
Леся Мартарашвили

В нашій школі перший, другий, п'ятий класи точно ходять в школу. І світло у них вимикали з самого початку. Знаю садочки які теж вимикали від електроенергії ще тоді, коли в деяких будинках не вимикали взагалі.

#4150 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 08 грудень 2022 - 11:01

Підкажіть будь ласка де ремонтують генератори?

#4151 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 08 грудень 2022 - 12:25

О, я теж прочитала і видалила нафіг з друзів. Це жесть.

#4152 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 08 грудень 2022 - 13:09

6 частково (1,2,5,9,11). 10 також бачу ходять, 26

• YR-Ma це подобається

#4153 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 грудень 2022 - 13:35

Тепер в фб пишуть:
Леся Мартарашвили

обожнюю ці маніпуляції. В школі сина і в тій, де ходить на гурток, вимикали від початку світло. І електроплити і голодні діти нікого не турбували.І садочки в окрузі вимикали. А в лікарнях деяких теж вимикали, хоча в більшості, здається, ні і досі. Так шо хай не п..дить. Сил нема вже. Замість того, щоб вимагати належного і справедливого- одні пересмикування і маніпуляції.

Відредаговано Alice_88, 08 грудень 2022 - 13:37.

#4154 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 08 грудень 2022 - 13:45

я тепер теж в рядах "возмущьонних".
До вчора наш будинок не вимикали. Який у нас по ліній важливий об'єкт інфраструктури ми не знаємо чи яка інша причина невідомо.
Я розуміла, що це тимчасово, рано чи пізно дійде черга і до нас.
Так от, я обурена не тим, що нас стали вимикати (тут я за справедливість), а не дотриманням хоч приблизного графіка. От наприклад, учора е/енергію дають із запізненням на 20-30 хв, ладно, погано, але не критично. Але сьогодні вранці ми чекаємо о 8.00 (ладно +- 20 хв), я попереджаю на роботі, що запізнюсь ненадовго, щоб набрати води, але ввімкнули о 9.30! тобто на півтори години пізніше, оці хвилини очікування - це стільки нервів!(((( відтоді і до зараз світло є. Коли його відімкнуть знову і потім ввімкнуть - невідомо, неможливо щось спланувати в домашніх справах.
Нема електрики - нема води і тепла(((
Із того, що ще злить - вода після появи тече дуже брудна. Тиск газу падає, котел не з першого разу вмикається. І мобільний інтернет дуже слабий, приєднання на навчання через телефон неможливе.

Відредаговано Мрія, 08 грудень 2022 - 13:46.

#4155 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 08 грудень 2022 - 15:29

Привіт ) хочу трохи вклинитися між світлом зі своїм питанням)))
Можливо хтось знає, чи ж в нас в місті людина, яка може навчити дитину грати на гітарі ?

#4156 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 08 грудень 2022 - 15:53

До вчора наш будинок не вимикали. Який у нас по ліній важливий об'єкт інфраструктури ми не знаємо чи яка інша причина невідомо.
Так от, я обурена не тим, що нас стали вимикати (тут я за справедливість), а не дотриманням хоч приблизного графіка. От наприклад, учора е/енергію дають із запізненням на 20-30 хв, ладно, погано, але не критично. Але сьогодні вранці ми чекаємо о 8.00 (ладно +- 20 хв), я попереджаю на роботі, що запізнюсь ненадовго, щоб набрати води, але ввімкнули о 9.30! тобто на півтори години пізніше, оці хвилини очікування - це стільки нервів!(((( відтоді і до зараз світло є. Коли його відімкнуть знову і потім ввімкнуть - невідомо, неможливо щось спланувати в домашніх справах.
Із того, що ще злить - вода після появи тече дуже брудна. Тиск газу падає, котел не з першого разу вмикається. І мобільний інтернет дуже слабий, приєднання на навчання через телефон неможливе.

так багато хто обурюється вже другий тиждень, що бардак, раніше з іншим графіком, всіх все влаштовувало, а тепер ні, але 2 години світла, це скажемо теж не прям прекрасно, нехай і графік є ... Навчання немає, якщо включати одночасно нічого не можна, то виходить можеш встигнути зробити щось одне, при тому я вдома ... Магазини забиті в ці дві години. Народ звільняли у нас в АТБ як стали нові графіки, тому що робочих годин мало, тримати всіх немає сенсу.
Кого ніколи не вимикали, важко звикнути і відразу до бардаку, коли по 10-12 годин без світла при графіку 4 без,хоча в реалії 4,5.,і 1,5 з.

#4157 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 08 грудень 2022 - 16:03

Ага, особливо коли світло в тебе вдома по факту було всього 1,5 години
за день і ти в цей час на роботі, а ввечері приходиш чекаєш коли ж таки знову ввімкнуть на 1,5 години, щоб хоч їсти приготувати (бо всі прилади на електриці і плита в тому числі), а напруга в мережі падає до такої межі, що світло так і не дали, ото супер!!! І ти такий попив води холодної з пляшки і лягаєш спати, а зранку встаєш світла як не було так і не має, знову води сьорбонув і пішов на роботу працювати.
А ЖЕК і Обленерго при цьому посилають культурно по колу від одних до інших.

Відредаговано Yulasha, 08 грудень 2022 - 16:07.

#4158 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 08 грудень 2022 - 16:05

З 20.00 вчора не було води. В 22.00 вимкнули світло. О 2.30 дали воду, лише холодну. О 4.50 було світло, не було води
О 7.00 ні того, ні того

І це не Харків, Суми, Чернігів.
Я знаю, як справи там.

4 стару поліклініку вирубили зранку.
За що воюємо?!

#4159 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 грудень 2022 - 16:36

Просто жесть. Кум дома-куми нема. Вода є дуже рідко і ніколи під час світла. В квартирі холодно. Люди ходять на роботу і до школи, для цього бажано митись, мити і сушити голову і прати речі. Як? Це покруче п‘ятнашок у дитистві- як не крути, все одно шось просідає і не встигаєш. Про уроки я взагалі мовчу, і про інтернет. Він є тільки ті години, коли є світло і інколи мобільний, дуже рідко і погано. За ті три години на день, що є світло, не встигає зарядиться навіть ліхтар на темну пору(((
  • Ipiha це подобається

#4160 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 грудень 2022 - 16:40

Приймаємо в наші ряди)
Тільки блін не весело у нас тут.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама