Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5794 відповідей у цій темі

#4121 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 08:49

Мені дивно таке читати. Там такі самі люди,як і всюди навколо. Двотижнева підготовка- це ні про що. До 24-го лютого більшість з них ходили на роботу і вечеряли вдома з дружиною і дітьми. Такі самі в них хвороби як у всіх.

це про військових, а не про мобілізованих. призивали людей з досвідом. серед моїх знайомих, яких немало в різних містах країни не призвали жодного з такого як ми офісного планктону. у всіх був певний досвід!

#4122 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 08:59

приведу ще приклад. моєї кращої подруги син вчився з хлопцем, який служив у військовому училищі, пішов зі школи в 8 чи 9 класі. він загинув весною, не доживши кілька днів до 19 років. він брав участь в боях. Брата хресної мого сина призвали відразу, в нього був досвід бойових дій в Донецьку з 2014 і відмінне здоров'я для його 40 років.

а хто йшов сам, багатьом відмовили, бо є кому воювати.

#4123 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 09:04

це з близького оточення приклади. а коли ми волонтерили, якраз був набір на контракт. то з 10 заявок 7 відмовляти, бо люди банально не проходили комісію, не отримували сертифікати або не проходили подальшу перевірку. це статистика командира, а не взята з потолка. не хочу в відкритому розділі більше говорити, але на 0 з офісу нікого не хапають.

#4124 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 11:04

приведу ще приклад. моєї кращої подруги син вчився з хлопцем, який служив у військовому училищі, пішов зі школи в 8 чи 9 класі. він загинув весною, не доживши кілька днів до 19 років. він брав участь в боях. Брата хресної мого сина призвали відразу, в нього був досвід бойових дій в Донецьку з 2014 і відмінне здоров'я для його 40 років.

а хто йшов сам, багатьом відмовили, бо є кому воювати.

Досвід строкової військової служби колись- це ніщо. І точно не робить людину здоровішою і витривалішаю. Плюс багато хто пішов сам. Плюс там багато жінок. Я сперечатись про це не збираюсь бо точно знаю про що кажу.

#4125 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 11:29

Ні вони кращі!!!!Для мене вони всі герої...Я б ,,здохла,, після перших морозів.Я спокійно обійдусь без світла, але без тепла не уявляю..
Розглядаю всі можливі варіанти.
А от у хлопців вибору 0.... тільки окопи.

Ви правильно пишете - нема вибору. Але ця війна не має бути настільки різною для всіх. В когось нема вибору крім в окопі мерзнути чи втрачати життя, а більшість валає, що замало світла чи, що найстрашніше, в сусіда більше

#4126 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 11:59

Досвід строкової військової служби колись- це ніщо. І точно не робить людину здоровішою і витривалішаю. Плюс багато хто пішов сам. Плюс там багато жінок. Я сперечатись про це не збираюсь бо точно знаю про що кажу.

я не сперечаюсь, а відповідаю на ваше процитоване мною повідомлення. дійсно, багато хто сам хотів потрапити, вони були до цього готові, люди зважували свої сили, анвлізували можливості, вони апріорі більш витривалі у всіх аспектах. тому такі порівняння - звичайна маніпуляція із розряду 'не пий каву, віддай гроші на ЗСУ', 'не радій', 'куди ти народжуєш, війна і т.д.

#4127 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 12:07

Ні вони кращі!!!!Для мене вони всі герої...Я б ,,здохла,, після перших морозів.Я спокійно обійдусь без світла, але без тепла не уявляю..
Розглядаю всі можливі варіанти.
А от у хлопців вибору 0.... тільки окопи.

ото ж і я пишу, що я б загинула від загострення хронічних хвороб. а ці люди - витривалі кіборги, тому вони захищають країну.

і коли я (або хтось) 'ниє', що нема світла, то для мене це рівноцінно нема прибутку. а це допомога їм же. а не тому, що в когось джакузі не працює.

із дівчат моя знайома пішла медиком, була косметологом. інша працює у відділі кадрів - забула як воно точно називається. багато хто віднісся з нерозумінням, бо в них є діти. дівчата займалися в тренажерній залі, тобто це не 'восставші з дивану", теж є певна фізпідготовка і психологічна, і спортивна.

#4128 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 07 грудень 2022 - 12:26

Ви правильно пишете - нема вибору. Але ця війна не має бути настільки різною для всіх. В когось нема вибору крім в окопі мерзнути чи втрачати життя, а більшість валає, що замало світла чи, що найстрашніше, в сусіда більше

Скарги на відсутність світла викликані недолугістю влади і лінню їх же, а не бажанням пересічного громадянина влупити всі гаджети вдома просто так

#4129 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 12:49

От пишуть не вірте фейкам, але чим далі, тим більше розумієш, що це не просто недолугість центральної влади та лінь місцевоі((
  • svexa це подобається

#4130 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 07 грудень 2022 - 12:50

Дівчата, та чхати та влада хотіла на відключення.У їх будинках генератори такі , що весь мікрорайон хватило б освітити
Вони зараз носяться з тими наметами , не уявляючи яка може бути катастрофа у квартирах.Бо один дядечко з ЖЕД не встигне воду злити (а це прийдеться робити в ручну, бо генератори відсутні).

От пишуть не вірте фейкам, але чим далі, тим більше розумієш, що це не просто недолугість центральної влади та лінь місцевоі((

Вчора один мужчина давав посилання на зарубіжний сайт, скільки енергії йде в Румунію..погодинно ..Скажу так, цифри вищі чим нам на добу на все місто дають.

#4131 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 07 грудень 2022 - 13:11

Дівчата, та чхати та влада хотіла на відключення.У їх будинках генератори такі , що весь мікрорайон хватило б освітити
Вони зараз носяться з тими наметами , не уявляючи яка може бути катастрофа у квартирах.Бо один дядечко з ЖЕД не встигне воду злити (а це прийдеться робити в ручну, бо генератори відсутні).
Вчора один мужчина давав посилання на зарубіжний сайт, скільки енергії йде в Румунію..погодинно ..Скажу так, цифри вищі чим нам на добу на все місто дають.

добре, що ви це озвучили, бо я не хотіла писати, скільки енергії зараз йде на експорт. до 24.02 країна поставляла енергію частині Європи. у нас і землі, і вугілля дофіга, ми могли б бути найбагатшою країною в Європі. зараз теж йде на експорт, а ви сидіть без світла. терпіть.
  • svexa це подобається

#4132 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 07 грудень 2022 - 13:21

добре, що ви це озвучили, бо я не хотіла писати, скільки енергії зараз йде на експорт. до 24.02 країна поставляла енергію частині Європи. у нас і землі, і вугілля дофіга, ми могли б бути найбагатшою країною в Європі. зараз теж йде на експорт, а ви сидіть без світла. терпіть.

Ну звикли тільки що, кричати що зрадники!!!
А ми ..ну якось соромно бо війна.Так і користуються...
А ще бачила , як один мужчина схематично розклав як можна робити ,, заміщення,, зруйнованих трансформаторів, як ,,випало,, вже купа підприємств які не споживають енергію, як АЄС її виробляють і її все одно потрібно,,скидати,,.
Просто багатьом не хочеться чути, о ти ,,зрадник,, раз в такий час такі питання підіймаєш...

#4133 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 13:30

А скільки енергії йде на експорт?
  • o_ma це подобається

#4134 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 07 грудень 2022 - 13:34

Скарги на відсутність світла викликані недолугістю влади і лінню їх же, а не бажанням пересічного громадянина влупити всі гаджети вдома просто так

Пересічні громадяни теж докладають зусиль. Недавно були у друзів, наче адекватні люди, квартира з індивідуальним електричним опаленням. В квартирі жарко в майці - переживають, раптом відключать, щоб було натоплено з запасом. При чому у них світло відключалось тільки раз, коли все місто було відключене. Що тут скажеш, не дивно, що у нас нестача е/е.

#4135 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 13:41

Пересічні громадяни теж докладають зусиль. Недавно були у друзів, наче адекватні люди, квартира з індивідуальним електричним опаленням. В квартирі жарко в майці - переживають, раптом відключать, щоб було натоплено з запасом. При чому у них світло відключалось тільки раз, коли все місто було відключене. Що тут скажеш, не дивно, що у нас нестача е/е.

Натопити з запасом - це прикольно) охолоне квартира на годину пізніше, сильно їм це допоможе.

#4136 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 07 грудень 2022 - 13:54

Вже пояснювали не раз, що не можна перекинути з будь-якої АЕС будь-куди по Україні в необмеженій кількості, коли багато де порушені розподільчі системи. І якщо є вибір, зупиняти реактори або постачати на експорт, то вибір очевидний.

#4137 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 грудень 2022 - 14:18

А я, дура, навіть бойлер вимкнула

#4138 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 14:22

А я, дура, навіть бойлер вимкнула

А я все повимикала з розеток...

#4139 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 грудень 2022 - 16:08

те, що йде на експорт, це інше. В мене є знайомі з цієї галузі- у нас нестача не електроенергії, а трансформаторів по всій країні. Виробляється більше, ніж достатньо, ще й зупиняють блоки. Тому ця історія про експорт - то тільки фішка рос іпсо.

#4140 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 07 грудень 2022 - 16:57

Звідки ж тоді ліміти електроенергії на область? Якщо її достатньо?
Якщо на якійсь ділянці згорів трансформатор, там електроенергії не буде зовсім, а не 6 годин на добу.
Які розумні люди які вчасно виїхали з дітьми (

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама