Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 05 грудень 2022 - 07:53
Да, а ще про окопи маніпулюють, або ж "що ж тепер робити руський флаг вивісити?".?
Ні, бляха, бути терпілами все життя..
На передовій теж ділять людей, хтось мівіну сиру жує, комусь бутерброди щодня возять, чи їм там легше від того, що їхні дружини, діти, батьки сидять вдома при +13?
Зрозуміло, що ті, кому не вимикають не будуть нічого відстоювати, висувати якісь зауваження владі. Але це не норм.
Нічого подібного!!!У мене не вимикають!Але під постми ,,влади,, писала про їх профанацію з Наметами незламності, що для міста в 300000 це ніщо.Що потрібно терміново закупати генератори на котельні і водозабори .
В мене технічна освіта, розумію що трапиться з мережею.
І мене тепер скрізь блокують...Бо потрібно тільки хвалити.
Відредаговано svexa, 05 грудень 2022 - 07:54.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 05 грудень 2022 - 08:08
Пів Полтави не вимикають)
Опубліковано 05 грудень 2022 - 08:32
Про що говорити, якщо після 23.11 на м'ясокомбінаті дали світло лише на 1 цех. Той, що виробляє тушенку зсу...
Всі інші об'єкти без світла... І сказали, не чекати
Будинки напроти як новорічні ялинки, а в нас тупо темрява і лягає будь-який інет
Опубліковано 05 грудень 2022 - 08:43
в мене в квартирі за всю війну вимикали 2 рази: 10 жовтня на весь день та 23 листопада на добу. Але ми зараз не в квартирі, тут встановили генератор. сусідка приходила на розборки й викликала поліцію один раз, бо в неї вдень спить дитина, а ми їй заважаємо. вимикаємо його десь о 21.30, до 22.00.
я ніколи не говорю, що це можна пережити, але дивлюся, коли читаю таке в соцмережах. може це пишуть люди, які сидять на роботі за ставку і їм головне відбути з 9 до 18? бо в мене робота пов'язана з інтернетом, нема світла - нема доходу. мені це дуже дивно читати. плюс в районі не працює жоден магазин, я 3 дні виходила і нічого не купила, довелося їхати в Сільпо.
Опубліковано 05 грудень 2022 - 08:49
ми б жили в квартирі, нас затопив сусід а там зараз ремонт. відсутність тепла я можу пережити, бо можна одягнутися і це корисніше, ніж дихати пересушеним повітрям від централізованого опалення, а без електрики важко.
в Києві, де наш будинок, світла немає зранку до вечора. в нас там сусідка з Кременчука, то писала, що жити неможливо і вони теж зараз на Полтавщині з сім'єю.
Опубліковано 05 грудень 2022 - 08:56
і ще мені дивно читати 'подумайте, як на передовій і не нийте". перепрошую, але люди проходили спеціальну підготовку, проходили психіатричну комісію, працювали в таких умовах. вони виривалі фізично і більш стійкі психологічно, ніж такі як як.нащо мені себе там уявляти? в перший тиждень в мене був би цистит, отит, ларинготрахеїт та невроз і мене б комісували. що там уявляти. Але сумно, що навіть ті чоловіки, які йшли туди практично здоровими, такими вже не прийдуть. недарма військові набагато раніше від цивільних йдуть на пенсію, бо ти лишаєш здоров'я.
Опубліковано 05 грудень 2022 - 09:18
Я б замовила, але мені неохота потім в місті забирати їздити. Хтось можливо є в цьому замовлені поруч( Алмазний, Фурманова, Розсощенці)
Так там банка 30 шт за 300 грн? Чи як це працює, щоб на 400 замовити?
Там не тільки капсули є. Можливо комусь щось інше треба. Або четверо бажаючих потрібно.
P.S. Зможу передати на мотель.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 05 грудень 2022 - 10:53
А я вчора таки влаштувала прання. Дали світло, води не було звісно, лише набрана в пляшках. Заливала вручну в пральну машинку декілька разів. Потім вимкнули світло, допрати не встигла, стояла машинка з речами усю ніч, сьогодні зранку продовжили. Такий собі лайфхак в 21 столітті...
Про справедливість у відключені світла у мене немає слів. Якби вимикали усіх, то і несиділи б по 4 години без світла і опалення.
Оо, я також таке практикувала, найшвидше прання у мене 30 хв. Десь 2 відра води пішло...це був треш з доливанням....скоро піду по знайомим у кого не вимикають, а бо у кого і вода і світло є одночасно і буду проситися прати, бо постільну білизну в ручну не потяну прати)
larwww
-
-
Опубліковано 05 грудень 2022 - 10:56
Нічого подібного!!!У мене не вимикають!Але під постми ,,влади,, писала про їх профанацію з Наметами незламності, що для міста в 300000 це ніщо.Що потрібно терміново закупати генератори на котельні і водозабори .
В мене технічна освіта, розумію що трапиться з мережею.
І мене тепер скрізь блокують...Бо потрібно тільки хвалити.
От я не розумію ще вся зима по переду і чому ніхто не займається покупкою генераторів....всім і так норм? Чи ті генератори вже по своїх домах мамаї рознесли.
У мене конденсат на вікнах замерз у льод) добре хоч бурульки в квартирі не висять)
larwww
-
-
Опубліковано 05 грудень 2022 - 11:00
Можливо хтось підкаже контакти репетитора англійський мови на садах 1, щоб вона до нас приходила чи ми до неї... 3 класс. З нинішнім навчанням, англійську не тяне зовсім... Буду дуже вдячна!
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 05 грудень 2022 - 11:17
Дівчата, як боротися з конденсатом на вікнах? Вікна прямо плачуть(((
svexa
-
-
Опубліковано 05 грудень 2022 - 12:19
От я не розумію ще вся зима по переду і чому ніхто не займається покупкою генераторів....всім і так норм? Чи ті генератори вже по своїх домах мамаї рознесли.
У мене конденсат на вікнах замерз у льод) добре хоч бурульки в квартирі не висять)
Я про це скрізь пишу...Бо шкода квартиру..Не уявляю весь той ,п...ь,, який чекатиме.Зараз в авральних темпах хоч якось намагаємося полагодити опалення на Юрівці, там котел старий на газу.
А влада тільки піариться своїми Пунктами незламності, толку від них 0 , коли труби в квартирах розмерзнуться і в туалет не сходиш
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 05 грудень 2022 - 13:58
Напиши будь ласка де замовила і потім відгуки про фото будь ласка
Звичайно, але вже коли отримаю замовлення, хочу подивитися і на якість і чи всі умови виконали по замовленню.
Опубліковано 05 грудень 2022 - 13:59
Да, а ще про окопи маніпулюють, або ж "що ж тепер робити руський флаг вивісити?".?
Ні, бляха, бути терпілами все життя..
На передовій теж ділять людей, хтось мівіну сиру жує, комусь бутерброди щодня возять, чи їм там легше від того, що їхні дружини, діти, батьки сидять вдома при +13?
Зрозуміло, що ті, кому не вимикають не будуть нічого відстоювати, висувати якісь зауваження владі. Але це не норм.
мені дивно читати про окопи, наче коли у нас немає світла і тепла, то їм легше або у них з‘являється. Просто тупа маніпуляція. Або «що здаться?»- причому тут здаться?
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 05 грудень 2022 - 17:32
Там не тільки капсули є. Можливо комусь щось інше треба. Або четверо бажаючих потрібно.
P.S. Зможу передати на мотель.
Люда, я Вам в особисті написала)
Опубліковано 06 грудень 2022 - 08:09
Дівчата, а хтось СП «Гіпюр» збирає?
Опубліковано 06 грудень 2022 - 10:24
у нас сьогодні зранку було 17 градусів у квартирі( централізоване опалення((( у мене у більшості знайомих не вимикають, критична інфраструктура у декількох з них, інші неясно чому навіть їм. І найбільше умнічают, що «все можна пережить» і «без світла некритично» теж саме вони(
у нас котельня працює без вимкнень, але в квартирі все одно 17, а в сусідній і тих немає. Але про опалення ще влітку писали, що буде холодно, більше дивувало, коли в жовтні-листопаді було 21
Опубліковано 06 грудень 2022 - 13:03
у нас котельня працює без вимкнень, але в квартирі все одно 17, а в сусідній і тих немає. Але про опалення ще влітку писали, що буде холодно, більше дивувало, коли в жовтні-листопаді було 21
у нас теж наче опалення постійно, і батареї гарячі, а вже 16 під ранок(
Опубліковано 06 грудень 2022 - 23:56
і ще мені дивно читати 'подумайте, як на передовій і не нийте". перепрошую, але люди проходили спеціальну підготовку, проходили психіатричну комісію, працювали в таких умовах. вони виривалі фізично і більш стійкі психологічно, ніж такі як як.нащо мені себе там уявляти? в перший тиждень в мене був би цистит, отит, ларинготрахеїт та невроз і мене б комісували. що там уявляти. Але сумно, що навіть ті чоловіки, які йшли туди практично здоровими, такими вже не прийдуть. недарма військові набагато раніше від цивільних йдуть на пенсію, бо ти лишаєш здоров'я.
Мені дивно таке читати. Там такі самі люди,як і всюди навколо. Двотижнева підготовка- це ні про що. До 24-го лютого більшість з них ходили на роботу і вечеряли вдома з дружиною і дітьми. Такі самі в них хвороби як у всіх.
svexa
-
-
Опубліковано 07 грудень 2022 - 07:51
Мені дивно таке читати. Там такі самі люди,як і всюди навколо. Двотижнева підготовка- це ні про що. До 24-го лютого більшість з них ходили на роботу і вечеряли вдома з дружиною і дітьми. Такі самі в них хвороби як у всіх.
Ні вони кращі!!!!Для мене вони всі герої...Я б ,,здохла,, після перших морозів.Я спокійно обійдусь без світла, але без тепла не уявляю..
Розглядаю всі можливі варіанти.
А от у хлопців вибору 0.... тільки окопи.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|