5244 відповідей у цій темі
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 02 квітень 2020 - 07:02
У нас, в кабінеті споживача, тільки данні за транспортування тепер (ціна, нарахування,платежі).А за спожитий газ усе зникло,ні ціни, ні платежів, ні нарахувань. Можливо кудись потрібно нажати ще? Переклацала все що можна, старої інфо не знайшла(
Слева есть надпись - Для перегляду оплати та сум нарахувань за послуги постачання перейдіть до кабінету постачальника, переходит в газзбут (раньше такая надпись была вверху странички).
Опубліковано 02 квітень 2020 - 07:07
Платежі в кабінеті Полтавагаз збут
Дуже дякую! Знайшла тепер)
Опубліковано 02 квітень 2020 - 07:10
Слева есть надпись - Для перегляду оплати та сум нарахувань за послуги постачання перейдіть до кабінету постачальника, переходит в газзбут (раньше такая надпись была вверху странички).
Дякую! Заходили просто через Полтавагаз, а не через Полтавагаз збут.Тепер все є. Дівчата, спасибі! Форум - сила)
Р.с.Перевірила і напис в Полтавагаз, також переходить. Та мені здавалося, наче я вчора все переклацала) Мабуть таки не все)
Відредаговано Ritik, 02 квітень 2020 - 07:17.
Опубліковано 02 квітень 2020 - 07:21
Дякую! Заходили просто через Полтавагаз, а не через Полтавагаз збут.Тепер все є. Дівчата, спасибі! Форум - сила)
Р.с.Перевірила і напис в Полтавагаз, також переходить. Та мені здавалося, наче я вчора все переклацала) Мабуть таки не все)
Там очень неудобно и малопонятно. Я зарегистрировала свекровь, то ей с трудом пришлось понять, где куда заходить
marink@
-
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 06 квітень 2020 - 16:54
А хтось оплачував за транспортування газу на днях через приват 24? Видає помилку
Дані не виявлені. Перевірте правильність введеного значення.
Це тільки у мене щось не те?
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 06 квітень 2020 - 17:39
А хтось оплачував за транспортування газу на днях через приват 24? Видає помилку
Дані не виявлені. Перевірте правильність введеного значення.
Це тільки у мене щось не те?
позавчера платила все ок ....
Опубліковано 06 квітень 2020 - 19:22
Опубліковано 26 квітень 2020 - 12:35
Пришло время делать поверку счетчика на воду.подскажите куда обращатся?ждать конца карантина или сейчас идти?раньше этим папа занимался,поэтому первый раз,незнаю что делать
vicf
-
-
Опубліковано 26 квітень 2020 - 12:43
Пришло время делать поверку счетчика на воду.подскажите куда обращатся?ждать конца карантина или сейчас идти?раньше этим папа занимался,поэтому первый раз,незнаю что делать
На сайте водоканала и теплоэнерго были сообщения, что поверку счетчика перенесли до окончания карантина.
Опубліковано 30 квітень 2020 - 22:09
«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ІНФОРМУЄ: Де знайти адресну інформацію про період відсутності гарячої води влітку цього року?
http://te.pl.ua/publ...-cogo-roku.html
Опубліковано 13 травень 2020 - 13:24
О газовых счётчиках и их бесплатной установке
https://poltava.to/news/55603/
Опубліковано 25 червень 2020 - 14:50
Есть льгота убд, в Полтавагаз изначально носили документы, при оплате за использованный газ льгота есть, а к оплате за доставку газа не применяется. Что нужно к ним идти опять с документами? Совсем не пойму, получается в Полтавагаззбут передали документы а у себя нет((
Это у всех так ? или только мы счастливчики?
Відредаговано mnadiyka2009, 25 червень 2020 - 14:51.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 25 червень 2020 - 18:14
Есть льгота убд, в Полтавагаз изначально носили документы, при оплате за использованный газ льгота есть, а к оплате за доставку газа не применяется. Что нужно к ним идти опять с документами? Совсем не пойму, получается в Полтавагаззбут передали документы а у себя нет((
Это у всех так ? или только мы счастливчики?
у нас также
Відредаговано Лали, 25 червень 2020 - 18:14.
vicf
-
-
Опубліковано 30 червень 2020 - 11:10
З 1 липня для полтавців зміниться тариф на розподіл природного газу- https://np.pl.ua/202...ryrodnoho-hazu/
natochka
-
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:04
1. Підкажіть будь ласка тариф на електроенергію з липня змінився?
2. З того часу як почали платити за розподіл газу, у електронному кабінеті з’явилися ці дані, але зникла інформація скільки платити за газову плиту (лічильників немає). У Приваті теж нулі тепер показує. Можливо я щось пропустила і потрібно платити на інший рахунок?
Відредаговано natochka, 30 липень 2020 - 21:45.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:36
Розподіл газу нараховується з січня, але у липні тариф на нього збільшили.
Платіжка за розподіл на днях уже була у поштовій сриньці - там все розписано з врахуванням оплат чи боргів.
Відредаговано Kalinna, 30 липень 2020 - 21:37.
natochka
-
-
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:45
Розподіл газу нараховується з січня, але у липні тариф на нього збільшили.
Платіжка за розподіл на днях уже була у поштовій сриньці - там все розписано з врахуванням оплат чи боргів.
Дякую, це все я знаю і оплатила вже нову ціну за розподіл. Питання було не про те.
Мене цікавить куди поділася плата за газову плиту, яку платили до появи розподілу? Я платила по кількості прописаних, бо не маю лічильників. В моєму кабінеті Полтавагаз тепер тільки платіжка за розподіл газу, а в Приваті на цю платіжку нулі.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:53
Там теперь разделили полтавагаз это транспортировка а полтавагаззбут за сам газ слева посточальник газу для перегляду ... туда нажмите
Дякую, це все я знаю і оплатила вже нову ціну за розподіл. Питання було не про те.
Мене цікавить куди поділася плата за газову плиту, яку платили до появи розподілу? Я платила по кількості прописаних, бо не маю лічильників. В моєму кабінеті Полтавагаз тепер тільки платіжка за розподіл газу, а в Приваті на цю платіжку нулі.
Відредаговано funia, 01 серпень 2020 - 12:20.
natochka
-
-
Опубліковано 30 липень 2020 - 21:56
Там теперь разделили полтавагаз это транспортировка а полтавагаззбут за сам газ с лева посточальник газу для перегляду ... туда нажмите
Дякую. Дістали вже, тільки зівнув, уже щось випустив із виду
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 01 серпень 2020 - 10:23
Подскажите график работы отделений облэнерго (Бирюзова 47а?) и полтавагаз (Сенная, Шевченко, Ленина?), на сайтах не нашла. Можно хотя бы телефоны куда позвонить уточнить? Сейчас звоню, видать у всех выходной.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|