Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 30 листопад 2022 - 07:09
Підкажіть, будь ласка,куди можна звернутися щодо виплати лікарняного листа. Був оформлений ще в серпні на період більше місяця,так як була операція. До цього часу не виплатили гроші і невідомо чи ще чекати і розраховувати на них чи можна вже про них і забути.
бо фінансування зараз лише за початок вересня іде, + в мене профінансовані, але не проплачували платіжки 3 тижні. Ваш лікарняний, навіть якщо ви його відкрили у серпні то + місяць (момент закриття), а ще як мінімум +10 днів поки передали заявку на фінансування у ФСС В країні триває 9 місяців війна і з кожним тижнем фінансування бюджетної сфери стає все складнішим.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 30 листопад 2022 - 11:24
І до війни лікарняни ФСС виплачували з затримкою десь в два місяці, а зараз, звичайно, нічого дивного немає в таких термінах. В мене лікарняний закінчився 30.08 і передали на оплутц його десь 10.09, то ще не отримала. В телеграмі є канал ФСС пише, які дати фінансує. То по моїм подрахункам десь ще тиждень чекати.
Опубліковано 30 листопад 2022 - 11:37
А хто знає, що за прикол, що з майданчиків старих всі металеві качелі, турніки, пісочниці вирізають?(
Опубліковано 30 листопад 2022 - 12:52
А хто знає, що за прикол, що з майданчиків старих всі металеві качелі, турніки, пісочниці вирізають?(
кажуть що нові ставити будуть, але не знаю на скільки це правда
Опубліковано 30 листопад 2022 - 14:56
кажуть що нові ставити будуть, але не знаю на скільки це правда
ой, у війну нові ставитимуть? Я щось дуже сумніваюсь(
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 30 листопад 2022 - 16:12
Все это прекрасно, конечно, но время отключений теперь статично, а это значит, что воду и свет мне дают в разное время. Внимание, вопрос: как запустить стиралку? Не говоря уже о том, что свет дают на полчаса позже, то есть, он есть 1,5 часа вместо 2 ((
Аналогічно
Опубліковано 30 листопад 2022 - 19:05
я також, але це сказав один із працівників, що демонтував.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 30 листопад 2022 - 21:09
Від ялинки ,,отказались,, от і вирішили як ,,бабки, відмити...Ті качелі мільйони мільярдів нам обійдеться.
Опубліковано 30 листопад 2022 - 21:28
Підкажіть, будь ласка,куди можна звернутися щодо виплати лікарняного листа. Був оформлений ще в серпні на період більше місяця,так як була операція. До цього часу не виплатили гроші і невідомо чи ще чекати і розраховувати на них чи можна вже про них і забути.
Серпневі лікарняні очікуються під Новий рік.
Це якщо вони були розраховані та подані на фінансування у вересні.
Відредаговано mitera, 30 листопад 2022 - 21:31.
Опубліковано 01 грудень 2022 - 13:23
Хто знає де в Полтаві плетуть сітки, куди можна віднести світлі -білі речі?
Опубліковано 01 грудень 2022 - 14:16
https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
Опубліковано 01 грудень 2022 - 14:18
Я бачила в ІГ допис щодо сіток:
https://www.instagra...g_web_copy_link
Відредаговано Optimist, 01 грудень 2022 - 14:18.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 01 грудень 2022 - 15:28
Серпневі лікарняні очікуються під Новий рік.
Це якщо вони були розраховані та подані на фінансування у вересні.
мені вчора прийшло фінансування заявки від 12 вересня
Опубліковано 01 грудень 2022 - 20:31
Дівчата, можливо, в когось залишилась непотрібна зимова куртка в гарному стані для 10-річної дівчинки? У моєї старшої однокласниця з Маріуполя. Ходить зараз в демісезонній, в якій у березні приїхала з бабусею. Зареєстровані як впо в Диканьці, там дали якийсь одяг в коробках, але вже вдома побачили, що там все на 6-річку. Або підкажіть, куди їм звернутись і чи дадуть, якщо вони зареєстровані не в Полтаві.
Опубліковано 01 грудень 2022 - 20:57
Дівчата, можливо, в когось залишилась непотрібна зимова куртка в гарному стані для 10-річної дівчинки? У моєї старшої однокласниця з Маріуполя. Ходить зараз в демісезонній, в якій у березні приїхала з бабусею. Зареєстровані як впо в Диканьці, там дали якийсь одяг в коробках, але вже вдома побачили, що там все на 6-річку. Або підкажіть, куди їм звернутись і чи дадуть, якщо вони зареєстровані не в Полтаві.
"Тепла кофта", швидше за все, можливо Карітас. Тепла кофта зараз у обласній бібліотеці, Карітас на П.Орлика (там два відділи, для дітей і для дорослих, у різних будівлях, але на одній вулиці. Дитячий ближче до Вітамину, якщо не помиляюся). На продуктові набори строго дивилися на реєстрацію, з одягом повинно бути простіше.
В мене є одна типу дублянки, але вона коротка, не буде дуже тепло знизу, інша - має не ідеальний вигляд. Якби моя мала не виросла, то носила б, а іншим віддавати наче не прийнято таке. Якщо не знайдуть чогось кращого і якщо розмір підійде (не на велику десятирічку буде), можу дати поміряти.
Відредаговано Optimist, 01 грудень 2022 - 20:58.
Опубліковано 01 грудень 2022 - 21:52
мені вчора прийшло фінансування заявки від 12 вересня
Даєш надію отримати раніше? На Миколая
Моя заявка 20 вересня була
Відредаговано mitera, 01 грудень 2022 - 21:53.
Опубліковано 01 грудень 2022 - 23:39
Я подивлюсь куртку,я чогось повідомлення не можу написати, ну у мене десь на зріст 146. Ще можна подивитися на Шевченка,7, це ГО Сила і Розум, вони працюють в середу і п'ятницю. Також в інстаграмі можете знайти родину Мостових, вони допомогають одягом, у них дівчачі куртки були.
Опубліковано 02 грудень 2022 - 00:21
Привіт! В мене є дуже гарне пальто pilguni на ізософті, аналог lenne. Тільки треба буде забрати на Миру бо я не в Полтаві, але люди
які в мене живуть знайдуть його.
Опубліковано 02 грудень 2022 - 07:58
Я подивлюсь куртку,я чогось повідомлення не можу написати, ну у мене десь на зріст 146. Ще можна подивитися на Шевченка,7, це ГО Сила і Розум, вони працюють в середу і п'ятницю. Також в інстаграмі можете знайти родину Мостових, вони допомогають одягом, у них дівчачі куртки були.
Дякую! На 146 може бути великувате, вона худенька і не дуже висока.
Привіт! В мене є дуже гарне пальто pilguni на ізософті, аналог lenne. Тільки треба буде забрати на Миру бо я не в Полтаві, але люди
які в мене живуть знайдуть його.
Надя, дякую! Пишу в особисті.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 02 грудень 2022 - 16:31
нвк-16 вже 2 дні просить батьків принести, бо їм не вистачає
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|