5244 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 13 лютий 2020 - 14:04
За отопление уменьшили тарифы? А то на сайте пока старая висит - 1 Гкал теплової енергії (для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії) - 1596,93.
Гончарук поскаржився Зеленському на області, в яких не зменшили тарифи на тепло нашої області у переліку нема .gif)
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 лютий 2020 - 16:40
Поставила "Нравится", но на самом деле грустно(
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 лютий 2020 - 18:16
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 13 лютий 2020 - 20:11

Не переплутайте 
Я мемами не цікавлюся. У Вас своє бачення, у мене своє - кожен має на це право.
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 13 лютий 2020 - 20:16

Не переплутайте 
Я мемами не цікавлюся.
А питання до місцевої влади залишаються:
"П'яти областям України не пощастило – там місцева влада не стали переглядати тарифи, через те, що там замість газу використовують ІНШІ ЕНЕРГОНОСІЇ ДЛЯ ОПАЛЕННЯ. Це – Миколаїв, Полтава, Суми, Черкаси та Чернівці."
???????
Опубліковано 13 лютий 2020 - 20:30
Я мемами не цікавлюся.
"П'яти областям України не пощастило – там місцева влада не стали переглядати тарифи, через те, що там замість газу використовують ІНШІ ЕНЕРГОНОСІЇ ДЛЯ ОПАЛЕННЯ. Це – Миколаїв, Полтава, Суми, Черкаси та Чернівці."
???????
Мені цікаво, які можуть бути питання до місцевої влади, коли тарифи на тепло в Полтаві встановює НКРЕКП?
Опубліковано 13 лютий 2020 - 20:54
Я мемами не цікавлюся.
???????
Кого ви маєте на увазі, коли говорите про місцеву владу?
Якщо орган місцевого самоврядування, то міська рада не має впливу, теплоенерго обласне підприємство і підпорядковано облдержадміністрації, ну і далі самі вже знаєте кому
Опубліковано 13 лютий 2020 - 23:56
Звонила вчера в Теплоэнерго. НКРЕП еще не согласовало цену для Полтавы. Расчеты для новой цены подавало Теплоэнерго, и согласно ссылки ниже они считают даже цену в 1596грн экономически не обоснованной, а очень бы хотелось уменьшения стоимости, правительство обещало не выше 1400грн.
http://te.pl.ua/publ...za-2019-rk.html
Kalinna
-
-
Опубліковано 14 лютий 2020 - 17:54
Отримала "лист щастя" від Полтавагаз за трапспотрування 187 з копійками, розрахунку нема - лише написано, що це 1/12 вартості річної замовленої потужності... 
Нема настрою - трохи згодом порахую самостійно, але як я розумію, оскаржити чи довести щось буде дорожче для свого здоров'я! 
Опубліковано 14 лютий 2020 - 23:43
Отримала "лист щастя" від Полтавагаз за трапспотрування 187 з копійками, розрахунку нема - лише написано, що це 1/12 вартості річної замовленої потужності... 
Нема настрою - трохи згодом порахую самостійно, але як я розумію, оскаржити чи довести щось буде дорожче для свого здоров'я! 
Это в квартире? Вы ж газом не топите? Сколько ж у меня в доме будет?(((
Опубліковано 15 лютий 2020 - 08:38
У вас індивідуальне опалення?лічильник на газ є?
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 лютий 2020 - 09:12
У вас індивідуальне опалення?лічильник на газ є?
Саме так)
Это в квартире? Вы ж газом не топите? Сколько ж у меня в доме будет?(((
Ні, у мене індивідуальне опалення.
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 лютий 2020 - 09:18
Сьогодні дочиталась, як я розумію це за два місяці відразу - трохи легше) Хоча вказано борг на початок лютого і суму за лютий загальну (січень у платіжці дивним чином не згадується взагалі) ;-)
Опубліковано 15 лютий 2020 - 09:22
Саме так)
Ні, у мене індивідуальне опалення.
Ну,так приблизно так і є) у мене 89.35 за місяць(
Відредаговано mnadiyka2009, 15 лютий 2020 - 09:22.
Опубліковано 15 лютий 2020 - 09:23
Частный дом, 80 кв. В месяц - 258,17.
Опубліковано 15 лютий 2020 - 09:26
Мне тоже пришло, дети просто забыли отдать письмо, 274 грн за два месяца
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 15 лютий 2020 - 09:28
254 за два месяца , тоже котел , звонила сказали платите перерасчитывать не будут , позже будит в кабинете видно начисления , над этим программисты работают ...
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 лютий 2020 - 10:00
А головне, що цей платіж носить постійний характер... Яке "покращення"! В цивілізованих країнах транспортування віднімають від тарифу, а нам додали)
Опубліковано 15 лютий 2020 - 10:04
Інна, але ж ціну за газ зменшили. Тобто, з транспортуванням ми платим трішки менше, ніж платили б раніше.
Опубліковано 15 лютий 2020 - 10:19
Інна, але ж ціну за газ зменшили.
Тобто, з транспортуванням ми платим трішки менше, ніж платили б раніше.
Люда, порахуй, що відняли, а що додали.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|