Матусі 2016
Розпочатий з Милочка, 03 гру 2015 21:15
884 відповідей у цій темі
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:30
Мне сеструль свою отдала сразу как только узнали о предстоящей радости. Как бы я без этой подушки спала даже не знаю.
Недавно нашла на просторах вк вот такую http://vk.com/wall-35822250_401870 Теперь сестру уговаривают пошить и опробовать))
Ну вона ж уже швея)))Я там в неї на черзі)))Так що подушка почекає. До середини квітня Свєта зайнята, бо мене мала з"їсть потім)))
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:34
Наскільки зручна така штука?
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:43
Ну вона ж уже швея)))Я там в неї на черзі)))Так що подушка почекає. До середини квітня Свєта зайнята, бо мене мала з"їсть потім)))
Я ж не для себя заказываю)). Это я ей на будущее в копилку идей. А тобой она уже занимается
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:47
Я ж не для себя заказываю)). Это я ей на будущее в копилку идей. А тобой она уже занимается
Ура!!!! Вона мене спасе.А то Сашка мені майже кожного дня про кицю нагадує.Чекає собі на ДН.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:48
Нам пригодилась, зимой никита в нем спал, с 8 мес до года, унас на синтепоне, бодик и эту штуку сверху)
larwww
-
-
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:51
У меня сегодня большая стирка))) вот так по немного покупала вещички, в итоге оказалась целая гора))) уже представляю как буду эту кучу гладить)
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:54
У меня сегодня большая стирка))) вот так по немного покупала вещички, в итоге оказалась целая гора))) уже представляю как буду эту кучу гладить)
А я тільки збираюсь за речами. Сьогодні взяла список в пологовий. І там ніяких згадок про "залишити в пологовому" Тільки про те що потрібно мамі і дитині.Надіюсь мені не здалось.Треба перепитати на всякий випадок.
larwww
-
-
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:54
Після Саші залишився мобіль майже новий з м"якими іграшками. Хочу оновити його, залишивши тільки механізм і з тепер "старшою сестричкою" пошити таку красу( правий нижній варіант)
Красота, это с фетра игрушки? Жаль у меня руки не оттуда...
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:56
Красота, это с фетра игрушки? Жаль у меня руки не оттуда...
ага, з фетру.
Є різні вирізки з фетру.Можна з них зробити)))
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 21 березень 2016 - 17:59
Я хотела связать игрушечки на мобиль...но что-то муза меня не посещает((( То ли погода, то ли не знаю что... день сурка каждый день... и никакого творчества(((. Еще и старший заболел((.
Опубліковано 21 березень 2016 - 18:01
Я хотела связать игрушечки на мобиль...но что-то муза меня не посещает((( То ли погода, то ли не знаю что... день сурка каждый день... и никакого творчества(((. Еще и старший заболел((.
Ооо, ми також на лікарняному. Але мене тільки ось прорвало. Буквально цієї ночі.
Дівчата, зараз всім роблять в 30 неділь КТГ малюка?
Опубліковано 21 березень 2016 - 19:12
в мене син категорично не хотів в такому спати у різному віці)
Опубліковано 21 березень 2016 - 19:27
Я тоже ни разу не воспользовалась спальником, у нас в квартире 25 градусов, удобней было пеленать в тонкую пеленку. Ну тут как говорится каждому своё.
Опубліковано 21 березень 2016 - 21:39
Моя кроха спитс удовольствием) у меня их штук 5 разных. Я её сверху больше ничем не укрываю и не страшно что накрою с головой своим одеялом.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 21 березень 2016 - 21:47
И мы пользовались! Очень классная штучка! И когда совсем маленький был. И уже постарше, месяцев 6-8, на улице гуляли. Одела человечек, шапочку, велюровую кофточку и сверху этот мешок. Он у нас тоже был велюровый, бежевый, в мишках. И никаких штанов, носков, одеял. Спит красивая Ляля в коляске!))
slm
-
Місто:Полтава, пл.Зыгина
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 21 березень 2016 - 22:38
У нас была и такая и с рукавчиками из тонкого флиса, то мне очень они нравились. Очень удобно было.
Опубліковано 22 березень 2016 - 08:24
Після Саші залишився мобіль майже новий з м"якими іграшками. Хочу оновити його, залишивши тільки механізм і з тепер "старшою сестричкою" пошити таку красу( правий нижній варіант)
А у меня наоборот,игрушки из фетра есть(свое творчество еще до беременности) но нет механизма.Может кто знает он отдельно продается?
Відредаговано Филя, 22 березень 2016 - 08:24.
Опубліковано 22 березень 2016 - 08:40
А у меня наоборот,игрушки из фетра есть(свое творчество еще до беременности) но нет механизма.Может кто знает он отдельно продается?
можна ж зробити і без нього. Буде гойдатись від повітря чи рухів малюка. Просто музики не буде
Опубліковано 22 березень 2016 - 08:54
можна ж зробити і без нього. Буде гойдатись від повітря чи рухів малюка. Просто музики не буде
будет чем заняться до родов
Опубліковано 22 березень 2016 - 09:06
будет чем заняться до родов
Отож)))Там просто робиться хрестовина,яка кріпиться на нитку.І далі тільки прикрасить)))
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|