Перехід до вмісту

Фотографія

Виплати на дітей

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2840 відповідей у цій темі

#381 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 755 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2011 - 01:58

Дають допомогу от і спасибі їм. :rolleyes:

Да, дают и думают,как бы ее забрать теперь :D

#382 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

3         

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:26

Сегодня свекровь рассказала, будто бы вчера в новостях говорилось о том, что в связи с тем, что нечем выплачивать пенсию чернобыльцам, будут пересматривать детские выплаты. А именно отменят их тем семьям, у кого доход на каждого члена семьи больше минимального. Я то думаю, что она что-то не так поняла. Но сейчас уже ни в чем не могу быть уверенной.(

#383 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:36

Сегодня свекровь рассказала, будто бы вчера в новостях говорилось о том, что в связи с тем, что нечем выплачивать пенсию чернобыльцам, будут пересматривать детские выплаты. А именно отменят их тем семьям, у кого доход на каждого члена семьи больше минимального.
Я то думаю, что она что-то не так поняла. Но сейчас уже ни в чем не могу быть уверенной.(

она, наверное, видела это, а до этого была такая новость, а вот, что сказал Клюев по этому поводу

:pardon: информация меняется каждый день, так что нечего заранее себя накручивать и нервничать, ну до тех пор, пока не примут какое-либо решение

#384 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:39

Да я за себя особо и не переживаю. Мне получить осталось пару месяцев. А вот будет жалко тех, кто только родил недавно и им отменят выплаты.

#385 Sambuca

Sambuca

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 210 повідомлення
  • Ім'я:Oksana

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:43

Сегодня свекровь рассказала, будто бы вчера в новостях говорилось о том, что в связи с тем, что нечем выплачивать пенсию чернобыльцам, будут пересматривать детские выплаты. А именно отменят их тем семьям, у кого доход на каждого члена семьи больше минимального.
Я то думаю, что она что-то не так поняла. Но сейчас уже ни в чем не могу быть уверенной.(

И я видела этот выпуск новостей(((( :blink:
Но вот, что прочитала - эти новости лучше:
Законопроект, який обмежував права сімей з дітьми на отримання матеріальної допомоги, буде відкликаний Урядом з Верховної Ради, повідомив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв.

"Ми не дозволимо вводити ніяких додаткових довідок або обмежень. Навпаки, ми зобов'язані збільшувати допомогу і максимально спрощувати всі процедури. Держава повинна стимулювати підвищення народжуваності. Молоді матері повинні відчувати турботу і підтримку", - заявив Андрій Клюєв.

Як повідомлялося, законопроект № 9516 "Про внесення змін до закону "Про державну допомогу сім'ям з дітьми", внесений на розгляд парламенту 29 листопада 2011 року, пропонував ввести для отримання цієї допомоги необхідність додаткового надання довідки про склад сім'ї, а також про доходи всіх її членів.

За попередніми підрахунками, якби документ був проголосований, то можливість отримати соцвиплати втратили б понад 80% сімей.

Варто відзначити, що законопроектом також передбачалося обмежити право на отримання допомоги на дитину одиноким матерям, у яких середньомісячний дохід перевищує величину, яка розраховується як сума встановлених на момент звернення відповідних прожиткових мінімумів для кожної дитини і середньої зарплати в галузях економіки.

#386 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:46

Мета урядовців - відсіяти від отримувачів соціальної допомоги заможних громадян. У Мінсоцполітики запевняють, що в Україні є лише 20% людей, які насправді потребують державної допомоги.

да у нас в стране будет разве что 20% людей, кот. эта помощь действительно не нужна.
Ну не пойму, чем они думали, когда принимали законы о увеличении пособия в 2 раза? Теперь денег не могут найти, чтобы все всем выплатить.

#387 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:50

Да я за себя особо и не переживаю. Мне получить осталось пару месяцев. А вот будет жалко тех, кто только родил недавно и им отменят выплаты.

Отмена выплат навряд ли произойдет (раз уж дали эту шару, теперь забрать будет тяжело - массы пойдут на улицу отстаивать выплаты этих денег), а вот задержки могут начаться (получать хотят все, а наполнять казну, платить налоги - мало кто желает, а деньги брать откуда-то нужно)

:pardon: пока не наведут порядки с категориями граждан, которым действительно нужны льготы и государственная поддержка, отсеяв тех, кто "купил" либо получил обманным путем себе эти льготы и соцпомощи, толку не будет (ИМХО)

#388 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 03 грудень 2011 - 14:54

:pardon: пока не наведут порядки с категориями граждан, которым действительно нужны льготы и государственная поддержка, отсеяв тех, кто "купил" либо получил обманным путем себе эти льготы и соцпомощи, толку не будет (ИМХО)

вот это точно :good: . Еще бы хотелось, чтобы как-то упорядочили рождаемость в неблагополучных семьях. Бедные дети, они приходят в этот мир только для того, чтобы ихние родители могли себе позволить нигде не работать и пить за их счет(.

#389 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 03 грудень 2011 - 23:03

http://www.poltava.pl.ua/news/13116/

для тех, кто сильно нервничал)

#390 Tori

Tori

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 37 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 07 грудень 2011 - 15:55

http://www.poltava.pl.ua/news/13116/

для тех, кто сильно нервничал)

Подскажите может я и не в эту тему пишу кто продлевала декрет после 3 лет. Как можно купить справку и как отриоргировали на Вашей работе?

#391 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 січень 2012 - 01:38

Девочки вопрос о повышенной помощи до 3-х лет. Через какое время надо нести повторно документы? Последний раз я носила в августе (справка о доходах была за февраль-июль). через пол года или можно и через 5 мес.?

#392 Женька

Женька

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 377 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 січень 2012 - 09:18

Девочки вопрос о повышенной помощи до 3-х лет. Через какое время надо нести повторно документы? Последний раз я носила в августе (справка о доходах была за февраль-июль). через пол года или можно и через 5 мес.?

Все равно получится позже, чем через 6 месяцев, т.к. справка о доходах нужна за последние 6 месяцев, тоесть август-январь, тебе ж в январе еще заплатят повышенную, а с февраля, если не подашь, то минимальную - 130 грн. Пересчет они делают от даты подачи документов. Чем раньше их подать, тем лучше. Получается загвоздка в справке о доходах, ее нужно взять как можно раньше, но бухгалтерия, думаю, до начисления зарплаты ее вам не выдаст, так что все равно раньше начала февраля не получится.

#393 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 січень 2012 - 13:34

Все равно получится позже, чем через 6 месяцев, т.к. справка о доходах нужна за последние 6 месяцев, тоесть август-январь, тебе ж в январе еще заплатят повышенную, а с февраля, если не подашь, то минимальную - 130 грн. Пересчет они делают от даты подачи документов. Чем раньше их подать, тем лучше. Получается загвоздка в справке о доходах, ее нужно взять как можно раньше, но бухгалтерия, думаю, до начисления зарплаты ее вам не выдаст, так что все равно раньше начала февраля не получится.

вот я и думала можно ли справку не август-январь, а июль-декабрь, что бы в этом мес. сдать все.

#394 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення
  • Місто:с.Розсошенцы
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2012 - 11:48

Девочки я чет не пойму я в ростерености :( Вчера встретила мамочку с соседнего дома и я у неё спросила сколько она щас получает дет.денег,она сказала что получает на ребенка 130гр и плюс по доходам и выходит у неё 1000гр она замужем,я её говорю я тоже 1000гр получаю.А она у меня и спрашивает а почему ты так мало получаеш тыш мать-одиночка,тибе должны платить больше.Так вот я сижу и думаю как она мать-замужняя и я мать-одиночка получаем одинаково. :blink:

#395 Ann

Ann

Очень добрая :)

• Завсідники
  • 3 562 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2012 - 11:53

... но бухгалтерия, думаю, до начисления зарплаты ее вам не выдаст, так что все равно раньше начала февраля не получится.

Так не должно быть. Бухгалтерия выдает справки по факту, а не ориентируясь на начисления. Справка выдается за 6 мес. перед месяцем подачи. Если вы подаете заявление феврале, то справка будет по январь включительно, но февральским числом. А по закону з.п за предидущий мес. нужно выдать не позже 5 числа следующего (так у меня с наемными).
Кроме того всегда можно позвонить в свою бухгалтерию, рассказать что нужно и как это получить :)

#396 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 16 січень 2012 - 12:07

Девочки я чет не пойму я в ростерености :( Вчера встретила мамочку с соседнего дома и я у неё спросила сколько она щас получает дет.денег,она сказала что получает на ребенка 130гр и плюс по доходам и выходит у неё 1000гр она замужем,я её говорю я тоже 1000гр получаю.А она у меня и спрашивает а почему ты так мало получаеш тыш мать-одиночка,тибе должны платить больше.Так вот я сижу и думаю как она мать-замужняя и я мать-одиночка получаем одинаково. :blink:

На сколько я знаю на суму влияют такие факторы как - трудоустройство родителей(муж не оформлен - тоисть нерабочий, а я студентка, мы по этому фактору получаем больше), материальное состояние, если муж не получает прожиточный минимум, а жена не работала до декрета, количество детей,ну и выплата до года от n-ного процента от зарплаты матери - я знаю эти выплаты.
P.S. Если не права киньте камнем

#397 Валентиновна

Валентиновна

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 917 повідомлення
  • Місто:Мачухи-Полтава

Нагороди

2       2         

Опубліковано 19 січень 2012 - 11:49

А нам 11-й месяц,еще раз заплатят и 130 грн потом будут платить. Хотела подавать на повышенную но мне отказали по месту прописки так как я там не живу. Стоит ли по фактическому месту поживания оформлять даже незнаю, слышала если стиралка или микроволновка есть- ты уже не нуждаешся. А у нас и комп, и телек дорогой, и швейная, и стиралка...

#398 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2012 - 13:19

12.12.2011 року відкликано проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо надання різних видів соціальної допомоги з урахуванням рівня доходів сімей.
джерело

А це інформація з приводу перевірки майнового стану малозабезпечених сімей:

Ще в червні 2010-го Комітет з економічних реформ при Президентові затвердив Програму економічних реформ на 2010—2014 роки «Багате суспільство, конкурентоздатна економіка, ефективна держава». Документ визначив основні напрями реформ для підвищення конкурентоспроможності економіки.

Непряма оцінка ...
У рамках реалізації згаданої програми на підставі постанови Кабміну від 27.04.2011 №448 у Луцькому районі Волинської області, Олександрійському районі Кіровоградської області, Ленінському й Кіровському районах Кіровограда та Корюківському районі Чернігівської області з травня цього року проводиться експеримент із упровадження методів непрямої оцінки доходів громадян для призначення соціальної допомоги (допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, на дітей самот­нім матерям у розмірі, що перевищує мінімальний розмір такої допомоги, малозабезпеченим сім’ям, субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого й рідкого пічного побутового палива).

Суть експерименту полягає в такому: заявник, котрий розраховує на отримання соціальної допомоги, разом з основним пакетом документів подає в управління праці та соціального захисту населення «анкету домогосподарства». Інформація анкети заноситься до бази даних, на підставі її проводиться непряма оцінка доходу заявника.

Саму методику непрямої оцінки (як проводяться розрахунки), а також форму анкети домогосподарства знайти в базах нормативно-правових актів, на жаль, не вдалося. Проте за наслідками застосування методики для аналізу анкети формується чорний список, куди потрапляють 20% усіх заявників, у яких показник доходу виявився найвищим, а також ті, у кого (після уважного вивчення даних) рівень доходу виявився на 30% вищим від задекларованого.

Соціальні інспектори проводять обстеження матеріально-побутових умов сімей заявників з чорного списку, проставляючи їм бали за ті чи інші показники неблагополуччя. Результати обстеження оформляються актом. У разі якщо кількість балів перевищить граничну суму, соціальна допомога призначається.

Мабуть, експеримент виявився вдалим. За словами директора департаменту державної соціальної допомоги Мінсоцполітики Віталія Мущиніна, «результати експерименту показали, що не повністю декларують свої доходи майже у 85 випадках зі 100. При цьому в 44 випадках зі 100 заявники не задекларували понад 30% своїх доходів, і в 14 випадках зі 100 це перевищення підтверджується перевірками».

Саме тому з квітня 2012 року непряму оцінку доходів Уряд має намір запровадити в усій країні. Про це свідчить відповідний проект постанови Кабміну, оприлюднений для обговорення на сайті міністерства.

Крім попередньої оцінки рівня доб­робуту, цей оновлений порядок припускає можливість здійснення контролю в процесі отримання матеріальної допомоги. І якщо при поточній перевірці бали виявляться «не на користь» одержувача, орган праці та соціального захисту населення може на підставі рішень місцевих адміністрацій та виконкомів припинити виплати.
Щоб не було багатих

Чи скоротиться кількість «пільговиків»? Швидше за все — так. Проте при цьому, напевно, доведеться найняти додаткових соціальних працівників. І, повертаючись до сказаного раніше, наскільки об’єктивним буде такий механізм контролю за кінцевим одержувачем?

При розмірі зарплати соціального працівника, яка прямує до прожиткового мінімуму працездатної особи, при, безумовно, суб’єктивній оцінці умов проживання й майна заявника (чи багатий ваш побут, що у вас на вечерю, чи є у вас пральна або посудомийна машина, «мікрохвильовка», велосипед, скутер та інше) сподіватися на справедливість не доводиться.

А що одержують ті, хто дійсно потребує соціальної допомоги й реалізував своє право на її отримання? Можливий прихід інспектора й перспектива позбавлення соцдопомоги через поліпшення життя фактично позбавляють людину стимулу працювати, заробляти гроші та створювати собі достатній життєвий рівень, обіцяний усім ст.48 Конституції.

Така людина буде позбавлена будь-яких матеріальних радощів. Замість придбання нового телевізора доведеться ремонтувати старий. Подарунок ускладчину від друзів на день народження — даруйте, я не можу прийняти. Поклеїти нові шпалери — а що я скажу інспекторові? І якщо не брати до уваги бомжів і алкоголіків, у яких немає підстав боятися приходу інспектора, то для решти людей до всього цього додається ще й постійна необхідність приховувати свої умови та скаржитися на життя. Вийде практично за Михайлом Жванецьким: «На питання «як живеш?» — завив матірно, напився, набив пику запитувачу, довго бився головою об стінку. Загалом, ухилився від відповіді».

джерело

#399 Марина Мельник

Марина Мельник

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення
  • Місто:Половки
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2012 - 15:57

Скоро повторно оформлять повышенную помощь. Месяц назад мы продали свою однокомнатную квартиру и купили двухкоматную. Вопрос "Мне уже не положена повышенная помощь? Не стоит и пробовать?" и "Нужно ли сообщать в совбез о смене прописки и места жительства меня и ребёнка?"

#400 Lenchik

Lenchik

Студентка

• Наша пісочниця
  • 772 повідомлення
  • Місто:Плтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 19 січень 2012 - 22:42

С Вас обязательно потребуют справку о составе семьи, в которой указывают площадь квартиры и всех членов Вашей семьи, прописанных в ней. Если Вы купили квартиру - повышенная помощь Вам не положена. Можете конечно попробовать, если не заметят - оформят, но если потом при проверке все раскроется - придется вернуть все деньги. Я бы не рисковала.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама