Схемы для вышивки
Розпочатий з Yrinka, 19 січ 2012 22:29
155 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 31 березень 2012 - 15:34
Ой, я хочу! [email protected] буду дуже вдячна). А у вас більше нічого подібного немає? Такі картинки на кухні будуть просто супер.
#22Опубліковано 01 квітень 2012 - 17:12 ХОЧУ! [email protected] #23Опубліковано 18 квітень 2012 - 13:06
Ой, девочки, лежу я с переломанной ногой у мамы Думаю, надо что-то хоть вышить. Спросила у мамы - говорит хочу носовой платочек, чтоб по краям светло-голубая или зеленая обводка какая-то. Может кто что подскажет, а то я не представляю себе это...
#24Опубліковано 03 червень 2012 - 08:02
Девочки, извините, только сегодня отправила схемку по электронке... не увидела раньше ваши сообщения #29Опубліковано 06 червень 2012 - 11:31
Оксан, у тебя случайно нет схемки детской мальчуковой вышиванки-сорочки? )))
#30Опубліковано 06 червень 2012 - 12:53 Таня, я своему такую вышивала если надо могу поискать схему #31Опубліковано 06 червень 2012 - 13:27 буду мега безумно благодарна #32Опубліковано 06 червень 2012 - 13:52 Вот чего нет, того нет))) Людочка, а ты если найдешь схемку, то сюда выложи, пожалуйста! #33Опубліковано 06 червень 2012 - 17:10
конечно поделюсь :: , только немного позже, а то похоже малой опять собрался болеть -сейчас не до этого #34Опубліковано 08 червень 2012 - 01:06
Обещанная схема
#35Опубліковано 08 червень 2012 - 08:48
Дитяча вишиванка(для хлопчика)
Перше та найголовніше правило на вишиванці не повинно бути вузликів, та путаних ниток!!!! Особливих вимог до дитячий вишиванок немає, оскільки діяла дещо інша оберегова система.Дітки до трьох років найчастіше бігали голяка, та одежину шили-перешивали з одягу дорослих. Починаючи з семи років у дітей з"являлись їх індивідуальні речі-шиті з нової тканини. Малюнок повинен бути максимально простим, перевага надавалася рослинним орнаментам, тому що геометричні несли в собі більшу силу. З рослинних це листя дуба, хмелю для хлопчиківквіти з непарною кількістю пелюстків. Для дівчатк - листя фруктових дерев: вишні, яблуні, груші, квіти з парною кількістю пелюсток. розміщення таке ж як і сорочок для дорослих: у хлопчиків - пазуха, манжет і комір, у дівчаток - рукав, можна негусто декорувати пазуху. Вишивка на грудях повинна бути не дуже "глибокою", у чоловіків вона закінчувалась під грудьми-біля пупа, у дітей набагато вище. Вважалось що лице вишиванки для людей, а інша сторона для Бога-тому вона повинна бути дуже охайною Якщо у вишиванці присутні чорний або червоний кольори вони не повинні бути домінантними. Вишиванка шилась "запошивочным швом"(не знаю как на украинском) Краще шити на молодий місяць.Сорочка шо шита вночі набуває магічної дії, тому краще для дитини шити вдень. Якщо "душа не лежить" шити не можна (у меня она "не лежала" года полтора, хотя вішиванку хотела, а потом как-то пересчелкнуло)))) Это не всё-но основные моменты. У меян на рассмотрении были такие схемки для вишивки: #36Опубліковано 09 червень 2012 - 09:29
У меня есть выкройка на детск. вышиванку, может кому то пригодится
#37Опубліковано 14 червень 2012 - 19:04
Девочки,а может у кого есть интересные цветочные мотивы,которые подойдут для женской вышиванки?Выложите пжл. в темке. И ещё нужны нитки для вышивки(крестик по батисту),где и какие лучше купить?
#40Опубліковано 11 липень 2012 - 22:56 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |