Перехід до вмісту

Фотографія

Порекомендуйте хороший приватний дитсадок

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
31 відповідей у цій темі

#21 Larisa2104

Larisa2104

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Рома

Опубліковано 06 лютий 2019 - 22:46

Мой ребёнок уже второй месяц ходит в частный сад «Перлина». Все очень нравиться,особенно воспитатели. Кухня у них своя, не привозная с кафешек. Цена за абонемент очень радует, садик новый, не испорченый. Хозяева простые люди, которые открыли садик для своих детей,а не выкачки денег, как в основном в других садах.

#22 Вика5

Вика5

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 34 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 08 лютий 2019 - 16:46

Мой ребёнок уже второй месяц ходит в частный сад «Перлина». Все очень нравиться,особенно воспитатели. Кухня у них своя, не привозная с кафешек. Цена за абонемент очень радует, садик новый, не испорченый. Хозяева простые люди, которые открыли садик для своих детей,а не выкачки денег, как в основном в других садах.

Где он находится?

#23 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 08 лютий 2019 - 18:53

Где он находится?

Он находится в новом доме по Ватутина,напротив СЭС,в районе старой автостанции.

#24 Oliviya4

Oliviya4

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Olya

Опубліковано 18 березень 2019 - 12:38

Крутой сад, все продумано, до мелочей. Респект руководству. Но цена, тоже крутая. Кому средства позволяют, даже не думайте.

Здравствуйте, вы определились с частным садом? Я тоже начала поиски, вижу, очень много закрылось.

#25 Вика5

Вика5

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 34 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 18 березень 2019 - 20:48

Здравствуйте, вы определились с частным садом? Я тоже начала поиски, вижу, очень много закрылось.

Да, определились. Остановились на Чарiвний свiт, возле парка победы. Не все меня там устраивает, но пока начнем с него, а там видно будет.

#26 fcos

fcos

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Анастасия

Опубліковано 27 червень 2019 - 15:04

Такая картина практически везде. В кумовей дети были в частных садах и школе. Есть подруги и знакомые, что работали воспитателями в частных садах и центрах ... Названия не буду говорить. Если у Вас позволяют средства, то лучше водите на отдельные развивающие занятия или найдите няню, если не хотите в обычный сад. Это намного надёжнее, чем оставить ребёнка непонятно кому и где. Кстати, больных детей водят как в обычный сад, так и в частный. И это печально. И ещё один совет, если Вы не против :) . Ищите не сад, а хорошего воспитателя. Это куда важнее для ребёнка!

а почему Вы не хотите называть сады? вот бы и назвали куда ТОЧНО идти не надо

#27 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 27 липень 2019 - 13:58

У Вас така собі "ненав'язлива" реклама приватного садочку в іншому місті )

#28 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 січень 2024 - 15:04

Апну темку, бо дуже давні записи. Яка зараз ситуація з приватними дитсадками, ціни, з якого віку, рекомендації садочків - буду вдячна.

#29 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2024 - 17:23

Апну темку, бо дуже давні записи. Яка зараз ситуація з приватними дитсадками, ціни, з якого віку, рекомендації садочків - буду вдячна.

Привіт ) Ваня вже з літа ходить в садочок ABC kids на Розсошенцях. У них є філії в центрі. В тому, де Ваня, три групи. Ваня в найстаршій "Підготовка до школи". Я дуже задоволена. Працюють з 8. Діток приводять, потім руханка, сніданок, три різних заняття з перервами на гру, прогулянка, обід. З кожного етапу маємо фото/відео. ДУЖЕ подобаються викладачі. Ваня дуже підтягнувся по всіх напрямках. Зараз в нього такі заняття: англійська (це їх профіль), письмо, математика та логіка, читання, малювання, ліплення, логопедія, я пізнаю світ, гімнастика. З ними реально займаються. Тобто вони не вчать по три літери за заняття) Ваня знав літери, вмів трохи читати. З письмом було м'яко кажучи ніяк. Зараз розмовляє простими реченнями англійською, може писати, вільно читає. І йому це все цікаво! По харчуванню - договір з рестораном. Кожного дня присилають меню на наступний день - сніданок, обід, полуденок, вечеря. Я вибираю - можна без харчування, можна вечерю замість сніданку, якщо дитина щось не їсть. Різні варіанти можливі. Готують смачно, зі слів Вані )
Після обіду сон, але Ваня на півдня, тому забираємо після обіду (13-00). Після сну полуденок та одне творче заняття - малювання або ліплення. Тобто основні - в першій половині дня. Дуже мені подобаються вихователі та керуюча. Можна звернутися в будь-який час та з будь-яким питанням. Немає пафосу, якось так душевно ))
По вартості - півдня 6000. Харчування окремо.

Можу підсумувати так. Іноді платиш - а відчуття, що ці гроші в тебе вкрали ) А іноді платиш і готовий ще й доплатити ) Ось тут другий випадок. Я бачу, що я купляю за ці гроші. І щаслива, що вибрали цей садочок. Ще трохи знайома з дівчиною, яка заснувала садочок. Теж дуже приємна і привітна. Одним словом, рекомендую )

#30 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 30 січень 2024 - 15:47

Вероніка теж ходе в цей садок .тільки в середню групу .на цілий день .мені теж дуже подобається .це лучший садок на Розсощенцях.я була в трьох .
нам зробили скидку .батько УБД

#31 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2024 - 11:31

В садок донька ходить рік .відпустка ,хвороба плата не сплачується

#32 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 31 січень 2024 - 13:04

В садок донька ходить рік .відпустка ,хвороба плата не сплачується

Так, мені цей момент дуже сподобався. В листопаді Ваня приблизно три тижні хворів, то з довідкою всі три тижні перенесли. Коли вибирали садочок, цей момент був важливим для нас.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама