Перехід до вмісту

Фотографія

Ролики. Фітнес, спідскейтинг, даунхілл, агресив, фріскейт.

Ролики роликові ковзани

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
25 відповідей у цій темі

#21 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 04 січень 2018 - 21:25

Звоните лично, он часто занят, как все хорошие специалисты.

Дайте пожалуйста номерок Владимира.
Заранее спасибо!

#22 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 04 січень 2018 - 21:50

Девочки, вот можно "крик души" на тему: приходя на общий ролледром вы ОБЯЗАННЫ соблюдать правила поведения там!!!! Да, они есть! И они созданы не для ущемления священных прав вас и вашего ребёнка, а для безопасности всех катающихся!
И конуса там - мои или тренера. И я с удовольствием поделюсь, честно. Только ж спросить можно? А не лезть внаглую под ноги, а потом "А шо такое? Ты шо тут - хозяйка?" - Конусам - хозяйка, да. И совсем не хочу разбить голову чьему-то ребёнку и себе. Наглость с моей стороны? - Да! Есть те, кто так считает...

#23 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення

Нагороди

2    2            

Опубліковано 06 травень 2018 - 14:08

Йййййуууу-хууу!!!! Ну что, роллеры, уже все катаемся на свежем воздухе? Мы - да! Понемногу пытаюсь осваивать ускорение и технику катания (боюсь написать "скоростного", потому, что я пока относительно медленная и ролики у меня не подходят для такого почти). Гоняем по вечерам иногда вокруг Корпусного парка. Если вдруг кто хочет присоединиться к покатушкам - пишите в личку, мы всегда рады компании.

Из новостей нашего роллер-клуба - свозили двоих деток (мою дочку и еще одного мальчика) в Киев на соревнования по классическому слалому. Иииии... мы вторые с конца. Там офигенно высокий уровень роллеров! Они очень крутые! И мы их догоним. И перегоним  :P Постепенно))))))

Планируем роллер-фестиваль на конец мая - будут показательные выступления и мастер-классы. Как уточнится дата - всех приглашу) 

Летс ролл тугезер! :give_heart:

#24 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 06 травень 2018 - 14:54

Из новостей нашего роллер-клуба - свозили двоих деток (мою дочку и еще одного мальчика) в Киев на соревнования по классическому слалому. Иииии... мы вторые с конца. Там офигенно высокий уровень роллеров! Они очень крутые!

Алла, ти вистав тут відео зі змагань)

#25 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення

Нагороди

2    2            

Опубліковано 06 травень 2018 - 17:56

Вот: ...і ми там були )

Наши - в голубых футболках  :love:  :love:  :love:

Відредаговано ллла, 06 травень 2018 - 17:57.

#26 Alisa18

Alisa18

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Алиса

Опубліковано 07 серпень 2018 - 14:18

Рада була зустрітись)))) Як конкретно надумаєш купляти - то можна питати Вову чи мене, щодо вибору моделі(спершу - визначитись із ціновим діапазоном треба, бо там нема прєдєла))))

Про вибір роликів пишу для усіх.

Так. Ціна має значення. Але, не завжди дорожчі=кращі. Звісно, є визнані лідери: Seba, Rollerblade та ще кілька. Треба обирати згідно задач, що плануються.

Якщо говорити про слалом - однозначно має бути жорсткий чобіт з регуляцією ширини (шнурки чи бакля) і з рухомим каффом (верхня частина). Також, не зайве звернути увагу на лайнер (внутрішній м"який чобіток) - тут треба сказати, що у більш серйозних роликах лайнер формується під час їзди, ідеально підлаштовуючись під ногу конкретної людини.

І ще!!!!! Для слалому необхідно робити рокерінг колес, якщо він не передбачений виробником. Конкретніше: дивимось діаметр колес (написано там): 80; 76; 72... І купуємо додатково 4 колеса на розмір меньше. Ці колеса ставлять першими та останніми - це дає додаткову маневреність ролика.

Ролики з м"яким чоботом - це ролики фітнес. Вони гірше фіксують саму стопу. У мене такі зараз - то уже конкретно стримують тренувальний прогрес...

Замовила собі тут таку модель: http://uroll.com.ua/...supersonic-36/ тільки рама на 4 колеса. За 4000+колеса-світяшки на роккерінг за 650грн :strah:. Не можу дочекатись! І спатиму, мабуть, у них тиждень точно))))

Із дитячих бюджетних варіантів - Tempish Coctail (у доні зараз такі)

З бюджетних дорослих - http://www.hockeyshop.com.ua/ware/1214такі тренер радив.

Ще нічогенькі є Re-Action чоловічі, але там від 39 чи 40 розміру...

Спасибо за детальное описание. ОЧень полезная информация

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама