Перехід до вмісту

Фотографія

Посоветуйте хорошего врача зпр,зрр и д.р

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
23 відповідей у цій темі

#21 Валентиновна

Валентиновна

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 917 повідомлення
  • Місто:Мачухи-Полтава

Нагороди

2       2         

Опубліковано 08 листопад 2018 - 21:21

Мы сдавали, но ничего не нашли. Насколько помню, то нужно не кушать молочных продуктов и сладостей хотя бы за сутки до сдачи анализов. Мы принимали разные лекарства полгода. Чудо свершилось! Ребёнка сейчас не остановить, очень много разговаривать. Но нам ставили только ЗРР.

а анализ дорогой? а то я забыла спросить :blush:

А вообще мне сказали что нужно в Харьков ехать, тут ничего не обследуют нормально(

Відредаговано Валентиновна, 08 листопад 2018 - 21:22.

#22 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 09 листопад 2018 - 00:20

а анализ дорогой? а то я забыла спросить :blush:
А вообще мне сказали что нужно в Харьков ехать, тут ничего не обследуют нормально(

Бесплатные анализы

#23 Ніна

Ніна

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 46 повідомлення
  • Ім'я:Ніна

Опубліковано 28 лютий 2019 - 14:21

Дивно, що ні в школі ні в садочку не пропонували комісію. Чи пропонували? Нам вже через місяць чи два в 41му садочку запропонували пройти ПМПК.
Але то вже в минулому. У якого психіатра ви на обліку? Дитина говорить? Які особливості поведінки? У вас є версії діагнозу. Зазвичай мами бояться озвучити свої підозри. Діагнозу у вас немає! Все що ви перерахували лише "сопутствующий" діагноз. З Харківськими генетиками вам правильно кажуть. Якщо хтось із спеціалістів пропонував здати на казеїн і глютен, значить підозрюють або чітко бачать аутизм. З приводу спеціалістів у Полтаві, з нашого досвіду, спеціалісти які правильно поставлять діагноз є але їх треба зацікавити. Особливо, якщо мова йде про діаогноз, що тягне за собою право на групу. Нам 3 р. Ми діагноз отримали але нам допомогли. Але це не допомогло встановити повний діагноз до виповнення 3х років. Я знала про аутизм вже в 2 роки, почала підозрювати ще в 1 рік.
  • Marusja це подобається

#24 Ніна

Ніна

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 46 повідомлення
  • Ім'я:Ніна

Опубліковано 28 лютий 2019 - 14:26

Якщо не говорить або говорить мало, не зволікайте. Вам треба максимально розвинуть мовлення хоч би найближчі 1.5 року. Потім може бути пізно. Не опускайте руки. Як би там не було, ніколи не пізно, ще можна витягнуть дитину, але не витрачайте час на пошук чарівної таблетки чи одного супер спеціаліста. Довіртесь мамам, які вже пройшли цей шлях. Вони точно скажуть, які методи варті уваги, а що викачка грошей.

Відредаговано Ніна, 28 лютий 2019 - 14:40.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама