Интернет и ТВ в частном секторе
Розпочатий з nadin, 28 бер 2017 09:57
47 відповідей у цій темі
LazKa
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Катя, ко мне на "ты"
Опубліковано 09 квітень 2017 - 20:26
У нас телебачення немає, за інет і телефон Укртелекому платимо 145 грн
В принципі, мене швидкість влаштовує, лише жаба давить, що платимо абонплату за телефон, яким не користуємося((
Аналогично, только платим почему то 150 грн
И снова вопрос.
Может есть у кого настройщик, чтобы спутник настроил/перепрошил. Или что лучше сделать? Может виасат?
открыла youtube и сама за 2 вечера настроила тюнер себе и свекрови
Что то около 80 каналов. Разблокировать тоже как оказалось не проблема, в инете масса сайтов на которых прописаны коды.
Точно помню что разблокировала Украину, почему то она у меня была закрыта
inna261
-
-
Ім'я:Инна, Наташа
Опубліковано 20 грудень 2017 - 12:14
Подключились к АльтаНет год назад. Все устраивает! Всегда стабильная работа, проблем не возникало. Платим 150 грн в месяц.
До этого очень долго был модем PeopleNet...вот это, я вам скажу, было "весело".
Опубліковано 11 січень 2018 - 20:57
Підніму тему... Перед НР пропав інтернет, перестав працювати телефон і в нас, і у сусідів на паралельній вулиці. Залишила заявку через колцентр, вчора був останній термін ремонту, але так нічого не змінилося. В колцентрі кажуть, що вкрали кабель і ремонтні роботи ведуться.. Тепер питання на засипку - які шанси, що за тиждень відремонтують? І які в Полтаві є альтернативи, крім перерахованих в цій темі? Можливо WiMax?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:00
Підніму тему... Перед НР пропав інтернет, перестав працювати телефон і в нас, і у сусідів на паралельній вулиці. Залишила заявку через колцентр, вчора був останній термін ремонту, але так нічого не змінилося. В колцентрі кажуть, що вкрали кабель і ремонтні роботи ведуться.. Тепер питання на засипку - які шанси, що за тиждень відремонтують? І які в Полтаві є альтернативи, крім перерахованих в цій темі? Можливо WiMax?
У нас Альтанет.То довольны очень.
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:02
У нас Альтанет.То довольны очень.
На жаль, Яр поза іх зоною покриття(((
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:04
На жаль, Яр поза іх зоною покриття(((
Жаль. Мы до этого с Волей мучались(с высотки рядом брали) а теперь красота.
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:10
у соседки такая же ситуация. только не работает с 1 декабря, обещали крайний срок ремонта 5 кажется января. ничего не починили, на днях она узнавала - продлили до конца месяца свои обещания..
и альтернативы у нас тоже нет)
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:18
у соседки такая же ситуация. только не работает с 1 декабря, обещали крайний срок ремонта 5 кажется января. ничего не починили, на днях она узнавала - продлили до конца месяца свои обещания..
Я вже задумуюся про підключення до Тріолану. На іх сайті перевіряла, то по нашій вулиці будинок 20 можна підключити, а наш 24 ні( чи може варто спробувати залишити заявку, може дотягнуть і до нас - там метрів 60-80
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:33
Я вже задумуюся про підключення до Тріолану. На іх сайті перевіряла, то по нашій вулиці будинок 20 можна підключити, а наш 24 ні( чи може варто спробувати залишити заявку, може дотягнуть і до нас - там метрів 60-80
А мобильный Киевстара пробовали?
Inet, optinet... вариации безпроводного интернета
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:33
Чоловік в кінці минулого року продзвонював провайдерів, то Оптінет обіцяє в цьому році до нас дотягнути)) інші нічого не обіцяють 
тому чекаємо і сподіваємось що "в цьому році" буде не наступної зими а раніше)
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:34
а чому не має? У нас у багатьох інтернет не телекомівський, правда не знаю який саме(на антенах прикріплені маячки/чи то модеми). Знайома(мама однокласниці) в грудні збиралася відмовлятися від телекому, бо "зовсім не тянув" інтернет і інтерактивне тб одночасно. Зустріну - спитаю які відгуки і , що саме підключила
Опубліковано 11 січень 2018 - 21:35
а чому не має? У нас у багатьох інтернет не телекомівський, правда не знаю який саме(на антенах прикріплені маячки/чи то модеми). Знайома(мама однокласниці) в грудні збиралася відмовлятися від телекому, бо "зовсім не тянув" інтернет і інтерактивне тб одночасно. Зустріну - спитаю які відгуки і , що саме підключила
спитай) може ми щось пропустили))
хочеться звісно оптоволокно, але й інші варіанти розглядаємо
Опубліковано 11 січень 2018 - 23:06
чи може варто спробувати залишити заявку, може дотягнуть і до нас - там метрів 60-80
дотянут)
если вы сами купите оптоволокно с запасом и выкопаете/закопаете его))
Опубліковано 12 січень 2018 - 00:32
дотянут)
если вы сами купите оптоволокно с запасом и выкопаете/закопаете его))
Майя, а у тебя какой провайдер дома? У мамы Укртелеком больше не работает чем работает, достали уже, а кабельные в тот район вроде не тянут.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 12 січень 2018 - 02:24
У нас был когда то радио-интернет(не знаю как правильно называется))). Он дороже при подключении и оплате за месяц(3 года назад антена стоила около 1500, месяц инета 150) , но у нас не было никакой альтернативы. Если интересно - могу вспомнить провайдера. А может когда то выше в теме писала.
Опубліковано 12 січень 2018 - 08:23
У нас был когда то радио-интернет(не знаю как правильно называется))). Он дороже при подключении и оплате за месяц(3 года назад антена стоила около 1500, месяц инета 150) , но у нас не было никакой альтернативы. Если интересно - могу вспомнить провайдера. А может когда то выше в теме писала.
У нас и сейчас так же. При подключении покупали антенну себе. В месяц сейчас платим 100грн. Не скажу, что дороже других У нас l-net
Опубліковано 12 січень 2018 - 08:31
Мар'яна, а ви так і залишилися з і-нетом? Ти ж збиралася міняти їх?
Опубліковано 12 січень 2018 - 08:38
Мар'яна, а ви так і залишилися з і-нетом? Ти ж збиралася міняти їх?
Мы перешли на них))
Ушли от .. упс. Забыла от кого)
Но переругались тогда капец.
I-net довольна. Первые полгода были провалы в связи. Долго не могли понять почему, но отдать должное ребятам- они приезжали по первому звонку и удаленно все решали /решают даже в выходные дни. Тттт, что б не сглазить))
У нас достаточно мощная антенна и когда датчик сгорел на 9ти этажке, мы ловили сигнал с Супруновки. Просто не сразу ребята поняли, что к чему.
Опубліковано 12 січень 2018 - 10:34
Майя, а у тебя какой провайдер дома? У мамы Укртелеком больше не работает чем работает, достали уже, а кабельные в тот район вроде не тянут.
у нас тоже Укртелеком - адский ад
я устала уже звонить на сервисную линию, теперь у меня малая это делает
из вариантов в моем районе только Альтанет
не знаю как сейчас, но когда нам предлагали его подключить - тогда по отзывам качество было такое же как и у Укртелекома, не захотели менять шило на мыло
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 12 січень 2018 - 10:46
Мы перешли на Диснет. Не дёшево конечно, но Укртелеком реально достал уже. Я в другой теме писала, что они ещё и тарифы поднимают, правда не понятно за что.
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|