МДЦ Медея
Розпочатий з Тори 21, 17 лис 2015 13:28
26 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 30 липень 2017 - 22:28
Сестре мужа удалили 3 шт.,все вышло 2200 кажется.Стоимость гистологии 250 за одну.Вот 2200-750=стоимость приема и удаления.
#22Опубліковано 31 липень 2017 - 07:06 Удаляла у этого горе-специалиста папилломы и несколько родимок. Шрамы остались практически после каждой. Очень злая на него. Не знаю, как правильно сказать. Только "штучка", которой удалял была настроена на определенный диаметр и не важно какого размера новообразование. В итоге,получила ожоги там,где диаметр был больше самой папилломы.
#23Опубліковано 11 січень 2018 - 10:37
Девочки, а кто был у ЛОР врача. Есть ли смысл идти.? Просто физически не могу к другому попасть, свалило так что еле хожу.
#24Опубліковано 23 березень 2018 - 13:57 Відвідувала дерматолога в Медеї, Іващенко. На нозі були нарости, як на мене(не спеціаліста) - бородавки. Вона подивилася, сказала -кератоз. Зняла загрубівшу шкіру, подивилася краще!!! Так і є, каже -кератоз. Призначила мазь. Навіть при знятті загрубівшої шкіри - видно, що вглиб ноги йдуть якісь кружочки, цяточки!Ну не кератоз точно. Тепер видаляю бородавки лазером в іншій клініці! Подивимось яким буде результат. Висновок: не ходіть до одного лікаря, консультуйтеся в двох, трьох....Спеціалісти в медицині в Полтаві - такі як я(за освітою художник)! #25Опубліковано 20 серпень 2019 - 17:05 добрый день, подскажите, делал ли кто лазерную коагуляцию вен в даной клинике,?поделитесь впечатлениями #26Опубліковано 07 липень 2022 - 12:28
Пройшла курс масажу у Олександра Івановича. Дуже задоволена! Робить хв 30,але вкладається добре, спина аж пашить після сеансу, відчуття легкості в тілі, осанку тримати легше стало.
Я задоволена, прийшла до нього б ще) #27Опубліковано 31 серпень 2023 - 15:41 Була у гінеколога Денеко Т.В. залишилась дуже задоволена. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |