ЛОР-центр «Рефлектор,г.Полтава,вул.Фрунзе,102
30 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 листопад 2015 - 21:01
Я в шоці від наших людей, які в усьому хочуть мати зиск(((
Про лікаря Зиму О. В. вся наша родина може сказати тільки позитивні відгуки, які вже перевірені різними випадками і ситуаціями. То більш чуйного і професійного лікаря годі вже й шукати, особливо для діточок.
Щодо сюжету на плюсах, то аж занадто він "заказний", і чомусь нікого не дивує, що Безега М. має свою приватну клініку, а в сюжеті ні слова, може це просто ринок конкурентів...
Тож, бажаю "Рефлектору" процвітання і терпіння.
Опубліковано 19 листопад 2015 - 21:04
і чомусь нікого не дивує, що Безега М. має свою приватну клініку, а в сюжеті ні слова, може це просто ринок конкурентів...
Так он же там был показан, как врач областной больницы, к чему бы он стал рекламировать свою клинику.
Рассказывает такой о ситуации с той пациенткой, а потом "кстати, у меня же своя клиника, приходите")))
Опубліковано 30 листопад 2015 - 19:48
Так он же там был показан, как врач областной больницы, к чему бы он стал рекламировать свою клинику.
Рассказывает такой о ситуации с той пациенткой, а потом "кстати, у меня же своя клиника, приходите")))
Отож, бо й воно, це ж розраховано на полтавських клієнтів, які вже обізнані в даній "ситуації", знову ж таки ринкові відносини, де реклама на першому місці. Просто цікаво, як людина на такій посаді може суміщати ще й приватну діяльність, виходить якесь замкнене коло пацієнтів. Але обирати має кожен сам)))
Опубліковано 30 листопад 2015 - 19:58
Отож, бо й воно, це ж розраховано на полтавських клієнтів, які вже обізнані в даній "ситуації", знову ж таки ринкові відносини, де реклама на першому місці. Просто цікаво, як людина на такій посаді може суміщати ще й приватну діяльність, виходить якесь замкнене коло пацієнтів. Але обирати має кожен сам)))
Практически все врачи параллельно с поликлиниками практикуют еще и дополнительные заработки. Просто в частном порядке к ним легче попасть, чем выстоять километровые очереди в больнице.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 21:00
Практически все врачи параллельно с поликлиниками практикуют еще и дополнительные заработки.
это нормальная практика
в тех же США, многие доктора из частных клиник еще и принимают пациентов в государственных, при чем часто на добровольных началах или за символическую зарплату
Відредаговано Майя, 30 листопад 2015 - 21:03.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 21:02
это нормальная практика
в том же США, многие доктора из частных клиник еще и принимают пациентов в государственных, при чем часто на добровольных началах или за символическую зарплату
Так и я говорю, что нормальная)))
Tash
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:наТаша
Опубліковано 21 листопад 2016 - 23:07
и как вам там лоры?
мею необходмость качественно избавиться от трахеита с Б. отягощающей анамнез.
Как думаете - стоит идти, чтобы назначили адекватное и максимально не вредное лечение?
Опубліковано 22 листопад 2016 - 08:37
и как вам там лоры?
мею необходмость качественно избавиться от трахеита с Б. отягощающей анамнез.
Как думаете - стоит идти, чтобы назначили адекватное и максимально не вредное лечение?
а может к толковому терапевту для беременных?
мне в первую Б. очень понравилась терапевт для беременных в 4-й поликлинике! она отличная! лечение было продуманное с учетом Б. и все минимально вредное!
а вот в 3-й поликлинике терапевт для беременных не очень! :-(
обе Б я по два раза за Б. умудрилась поболеть! при чем с кашлями и трахеитами :-(
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 листопад 2016 - 08:58
А сколько стоит прием лора? Там предварительная запись или живая очередь?
bonysj
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 22 листопад 2016 - 09:39
Лучше записаться, там всегда очередь. Особенно сейчас. С острой болью могут без записи принять, но не всегда. Тел. 599-330
Опубліковано 22 листопад 2016 - 09:39
95 грн-первый прием,70-повторный
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|