Ниточки я відрізаю, як можна вище. Чорну витягувала, бо там не складно.
Свет, попробуй брать одну ниточку прямо у основания органайзера и потянуть. только со стороны длинного пасма. Нитки великолепно вытаскиваются.
Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
Розпочатий з smakovska, 08 жов 2014 08:14
7219 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 08 жовтень 2014 - 12:54
Свет, попробуй брать одну ниточку прямо у основания органайзера и потянуть. только со стороны длинного пасма. Нитки великолепно вытаскиваются. #22Опубліковано 08 жовтень 2014 - 13:05
А ти бачила, там ще франц.вузлики є.)) Я закріплюю напівхрестики з вивор. сторони між ниточками канви. Вузликів не роблю.
У мене теж Владина лежить викроєна... Лежить і чекає мене.)
Я вже вчора так спробувала на іншому кольорі. Витягнулася без проблем, тільки я переживаю, що і інші потягну, якщо так буду витягувати. #23Опубліковано 08 жовтень 2014 - 13:22 Света, спасибо за название
снеговика еще и не начинала, вино немного шила, надо будет после вышиванки за нее взяться ко мне на ты) #24Опубліковано 08 жовтень 2014 - 14:09 Очень классные!!!!
не все нормально, не вытянешь) только по одной вытягивай потом с пасмы, т.к они путаются #25Опубліковано 08 жовтень 2014 - 14:24 Девочки, а у меня сейчас вот такая отдыхалочка https://www.lelekaho...log/5349/58453/ Почему отдыхалочка? Две более масштабные работы меня притомили, вот понравился такой набор, сейчас с ним отдыхаю. Пока только ссылка и без фото, фотик на зарядке. #27Опубліковано 08 жовтень 2014 - 14:34
Да, только что в нете наткнулась на зеленый вариант. Только там обе бабочки с распахнутыми крыльями. Пока отшила верхнюю бабочку и почти центральный цветок. Ммммм, нужен фотик.
#29Опубліковано 08 жовтень 2014 - 15:14 І я колись давно такі вишивала - в коричневому і зеленому варіантах.) Відредаговано smakovska, 08 жовтень 2014 - 15:14. #31Опубліковано 08 жовтень 2014 - 15:39 пришла нудно так, хорошо когда вечерок посидел - бам цветочек/листочек еще чего, а тут... еще и с размещением напортачила #33Опубліковано 08 жовтень 2014 - 17:59 Это набор дименшнс. В наборе все для вышивки 6 элочных игрушек-панно. Получается очень красиво, много мелких деталей, фр.узелки. завтра сделаю фото готовых и процесс. Заказыала с Америки, давно. Он и сейчас на амазоне за 19 дол есть. #36Опубліковано 08 жовтень 2014 - 21:55 Мені цю тканину неприємно в руках тримати, надія на снап була. Натянула хоч якось, все одно краще, ніж в руках. А без маркера я не можу, це ж рахувати скільки, а еще й помилок потім буде багато. Я дуже неуважна. За допомогою розмітки, як в схемі легко контролювати розташування хрестиків.
#37Опубліковано 08 жовтень 2014 - 21:59 Мені якби хтось розграфив, може б і оцінила розмітку, але так як бажаючих немає - вишиваю так. Ксюш, Осьміножка, ти прям по моїх стопах ідеш))) Класний виноградик - там такі кольори соковиті і невеликий він, а результат просто супер!
#40Опубліковано 09 жовтень 2014 - 06:08
[quote name="Polinka78" post="829801" timestamp="1412798372"
Ксюш, Осьміножка, ти прям по моїх стопах ідеш))) Класний виноградик - там такі кольори соковиті і невеликий він, а результат просто супер![/quote] Оль, я про це подумала, ще коли мені бабуся цей виноград давала) а до цього була жаба -її Света вишивала. Що ж зробиш.... рівнями на талановитих! 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |