Перехід до вмісту

Фотографія

Кадетский корпус

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
28 відповідей у цій темі

#21 yusua

yusua

Какой сегодня день? - Сегодня! - Мой любимый день!

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 730 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 27 травень 2013 - 09:12

+1

#22 OKSANA

OKSANA

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 139 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 27 травень 2013 - 17:17

+1

#23 bimo4ka03

bimo4ka03

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 978 повідомлення
  • Місто:Полтава Океан
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 02 червень 2013 - 00:04

1

#24 Kesnia

Kesnia

Мэри Поппинс

• Наша пісочниця
  • 1 435 повідомлення
  • Місто:Полтава, р-н Парка победы
  • Ім'я:Ксюша

Нагороди

2               

Опубліковано 02 червень 2013 - 22:04

+1

#25 Aledio

Aledio

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Алекс

Опубліковано 09 червень 2013 - 21:13

Еще немного по теме - Кругла площа у Полтаві – перлина міста, яка програла війну грошам

#26 Rydenka

Rydenka

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 429 повідомлення
  • Ім'я:Евгения

Нагороди

2               

Опубліковано 24 червень 2013 - 07:23

+1

#27 SweetLana

SweetLana

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 49 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 26 червень 2013 - 15:44

Стыдно должно быть виновным... как и за распроданный и разрушенный завод "Знамя". я там работала конструктором после института, а сейчас ... в нашем КБ можно снимать фильмы на тему "после ядерной войны"...

#28 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2013 - 16:44

Изображение
Всі в шоці: прийшла відповідь влади на петицію
Краєзнавець Борис Тристанов повідомив, що отримав відповіді від влади на відправлену петицію по врятуванню Кадетського корпусу.

– Реакция на наше обращение есть, и тем не менее мы не должны останавливаться. – зазначив Борис Юрійович у повідомленні.

Проте, ознайомившись із усіма документами, що прийшли від влади з позначкою “відповідь”, трошки шокує.

Відповіді на петицію по врятуванню Кадетського корпусу прийшли від Міського голови, Кабінету Міністрів України, облдержадміністрації та обласної ради.

Справа в тому, що кожна політична структура, від якої отримали відповідь, звертається до рішення господарського суду в Полтавській області від 09.08.2011 року, що після проходження всіх інстанцій набуло законної сили.

Проте, ми читати уміємо! І давно це вже зробили. Тепер чекаємо конкретних дій, яких ніхто не висуває. При чому, КабМін – вища структура – посилається на першоджерело – облдержадміністрацію. А міг би якось вплинути та дати вказівки...Та хіба кому воно потрібне, мовляв, Ви тут живете, от самі й розбирайтеся, а ми «відмажемося» законними рішеннями, постановами і т.д. Кабмін лише співчуває...

Цитуємо відповідь на петицію:

«Занепокоєність громадськості станом будівлі Кадетського корпусу зрозуміла, в зв'язку з цим питання збереження та відтворення Кадетського корпусу - пам'ятки архітектури національного значення утримується в облдержадміністрації на постійному контролі». Ви сказали контролі? Якому? Де Ви його побачили? На паперах? Перш ніж відповісти на ці риторичні питання, потрібно зайти в саме приміщення Кадетського корпусу. І лише тоді можна зрозуміти такі настрої та занепокоєння небайдужого суспільства.

Тобто, як бачимо, конкретних рішень щодо порятунку Кадетського корпусу жодна із структур не висуває.

Звичайно, є встановлені подальші дії влади, про які повідомляється у відповідях:

У даний час здійснюється суцільне технічне обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж будівлі колишнього Кадетського корпусу з тим, щоб встановити обсяги і об'єктивну вартість необхідних робіт по консервації чи відновленню споруди та вжити обґрунтовані заходи з виконання реставраційних робіт. Звіт про технічний стан будівлі очікується на липень місяць 2013 року.

Як зазначено у відповіді Полтавської облдержадміністрації на петицію (за дорученням КабМіну України), після закінчення проведення вищезазначених робіт із землеустрою, технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж для реставраційних робіт, отримання звіту про технічний стан будівлі, будуть вноситись конкретні пропозиції.

Послідовна, поетапна робота спрямована на створення документально-правового, проектно-кошторисного та фінансового підґрунтя на досягнення поставленої мети розпочата і ведеться, але це робота не одного дня і тому потребує розуміння з боку суспільства і значної державної підтримки. – зазначається у відповіді.

Папери паперами, але ж коли ми перейдемо до конкретних дій? Надіємося, що до цього часу, Кадетський корпус переживе одну ще зиму!
джерело

#29 Граф*ON

Граф*ON

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 309 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 06 вересень 2013 - 02:10

+1

0 користувачів читають цю тему