...
Відредаговано bianco, 03 липень 2014 - 14:35.
Писать отзывы в теме могут все форумчане, у которых более 25 сообщений.
Криниця
Розпочатий з Marisha_Sergi, 02 жов 2012 20:22
29 відповідей у цій темі
#23Опубліковано 03 липень 2014 - 14:54 А у мене негативний відгук про левадську криницю.розумію,що багато людей.але ми замовили-нас не попередили,що мясо доведеться чекати півтори години і після цього часу коли ми запитали,скльки ще його чекати,нам сказали:замовлення ще в черзі на готовку,багато замовлень,розумієте.ні,не розумію.підійди і скажи:чекати стільки-то-почекаєте чи відмінити?Сиділи на літньому майданчику.ДУУУЖе голосно грає жива музика,а в приміщенні не хотілось-хотілось свіжого повітря.Але там не вдалось поговорити.Навіть офіціанти замовлень не чують.Ще хвилин 5 чекали чек і 15 хв чекали решту (немалу).Притому що наш офіціант бігав повз нас і обслуговував інші столики,поки ми цю решту чекали.Поки його чоловік не спіймав грізним словом...Вушка двох видів були смачні.Картопля їхня з часником - типу чіпсів - теж. Пиво - нічого особливого. Ще замовляла щось сирне-не дуже памятаю.Непогано.Але гриль, заради якого йшла туди, так і не скуштувала((( #24Опубліковано 03 липень 2014 - 15:14
Аналогічне враження. Замовлення чекали довго, але м'ясо було смачне. Сподобався варіант подачі шашлику "з підігрівом". Не сподобалась занадто голосна музика (розмовляти з сусідами по столику неможливо). Та й слухати один шансон весь вечір для мене просто нереально. Хоча була одна пісня Агутіна, яку співак виконував під "плюс" . Вийшов такий собі Агутін з нотками Шуфутинського в голосі))) Я не можу віднести заклад ні в білий, ні в чорний список. 50/50 - смачно, але атмосфера не дуже. #25Опубліковано 30 вересень 2014 - 12:40 да живая музыка там жесть(((((((((((((.ничего не слышно(((((((((.но очень вкусно #26Опубліковано 02 жовтень 2014 - 10:13
Если он пел под "плюс", то был бы "чистый" Агутин. При чём Шуфутинский? Значит всё-таки под минус. #27Опубліковано 02 жовтень 2014 - 14:25
Был включен "плюс" и он поверх пел своим голосом, но лучше бы просто делал вид, что поет. #28Опубліковано 03 жовтень 2014 - 11:41
жесть... #29Опубліковано 18 січень 2015 - 14:46 в беседке там очень классно.диваны.плазма.вообщем праздновали д.р.мужа то очень классно)) #30Опубліковано 24 червень 2018 - 19:55 Апну тему) вчера были в новой Кринице, по ул. Соборности , 4. Хорошая альтернатива Шкварке, Казачке, Галушке и другим заведениям, где в меню украинская кухня. Из плюсов: разнообразный выбор блюд на мангале, в т.ч. Хачапури и овощи-гриль, которые я заказываю везде, где они есть в меню))); большие порции салатов( как по мне, то салат с семгой пересолили, но я вообще сейчас когда готовлю, соль не добавляю, может поэтому). обслуживание приветное. Есть два больших ТВ, мои мальчики любят футбол, как раз смотрели матч чемпионата мира. Из минусов: официанты бегают туда сюда, часто забывая, что куда: соус к мясу принесли, когда мои его съели))) и другие столики так же) Хотя сразу же извинялись, возможно только недавно работают. Еще опять заметила, что для меня шумновато... По ценам, наверное, как везде: 3 салата с семгой, овощи-гриль, люля кебаб, картофель, хачапури, фреши, вода = ок. 800 грн.
Вернемся обязательно, в целом впечатления хорошие) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |