Перехід до вмісту

Фотографія

Криниця

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
29 відповідей у цій темі

#21 tanya_84

tanya_84

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 17 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 03 липень 2014 - 14:29

...

Відредаговано bianco, 03 липень 2014 - 14:35.
Писать отзывы в теме могут все форумчане, у которых более 25 сообщений.

#22 grace

grace

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 956 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 липень 2014 - 14:35

Да, да) Была впервые, но ТАК ВКУСНО еще нигде не кормили. Их шашлык люля-кебаб, галушки,семга.....АААА! Очень-очень вкусно!

• mascha це подобається

#23 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 липень 2014 - 14:54

А у мене негативний відгук про левадську криницю.розумію,що багато людей.але ми замовили-нас не попередили,що мясо доведеться чекати півтори години і після цього часу коли ми запитали,скльки ще його чекати,нам сказали:замовлення ще в черзі на готовку,багато замовлень,розумієте.ні,не розумію.підійди і скажи:чекати стільки-то-почекаєте чи відмінити?Сиділи на літньому майданчику.ДУУУЖе голосно грає жива музика,а в приміщенні не хотілось-хотілось свіжого повітря.Але там не вдалось поговорити.Навіть офіціанти замовлень не чують.Ще хвилин 5 чекали чек і 15 хв чекали решту (немалу).Притому що наш офіціант бігав повз нас і обслуговував інші столики,поки ми цю решту чекали.Поки його чоловік не спіймав грізним словом...Вушка двох видів були смачні.Картопля їхня з часником - типу чіпсів - теж. Пиво - нічого особливого. Ще замовляла щось сирне-не дуже памятаю.Непогано.Але гриль, заради якого йшла туди, так і не скуштувала(((  

#24 bianco

bianco

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 6 910 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Нагороди

2    2    2       2   

Опубліковано 03 липень 2014 - 15:14

А у мене негативний відгук про левадську криницю.розумію,що багато людей.але ми замовили-нас не попередили,що мясо доведеться чекати півтори години і після цього часу коли ми запитали,скльки ще його чекати,нам сказали:замовлення ще в черзі на готовку,багато замовлень,розумієте.ні,не розумію.підійди і скажи:чекати стільки-то-почекаєте чи відмінити?Сиділи на літньому майданчику.ДУУУЖе голосно грає жива музика,а в приміщенні не хотілось-хотілось свіжого повітря.Але там не вдалось поговорити.Навіть офіціанти замовлень не чують.Ще хвилин 5 чекали чек і 15 хв чекали решту (немалу).Притому що наш офіціант бігав повз нас і обслуговував інші столики,поки ми цю решту чекали.Поки його чоловік не спіймав грізним словом...Вушка двох видів були смачні.Картопля їхня з часником - типу чіпсів - теж. Пиво - нічого особливого. Ще замовляла щось сирне-не дуже памятаю.Непогано.Але гриль, заради якого йшла туди, так і не скуштувала(((  

Аналогічне враження. Замовлення чекали довго, але м'ясо було смачне. Сподобався варіант подачі шашлику "з підігрівом".   Не сподобалась занадто голосна музика (розмовляти з сусідами по столику неможливо). Та й слухати один шансон весь вечір для мене просто нереально. Хоча була одна пісня Агутіна, яку співак виконував під "плюс" :blink: . Вийшов такий собі Агутін з нотками Шуфутинського в голосі))) Я не можу віднести заклад ні в білий, ні в чорний список. 50/50 - смачно, але атмосфера не дуже.

#25 mascha

mascha

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 239 повідомлення
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2014 - 12:40

да живая музыка там жесть(((((((((((((.ничего не слышно(((((((((.но очень вкусно

#26 Kalinina

Kalinina

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 143 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Опубліковано 02 жовтень 2014 - 10:13

Аналогічне враження. Замовлення чекали довго, але м'ясо було смачне. Сподобався варіант подачі шашлику "з підігрівом".   Не сподобалась занадто голосна музика (розмовляти з сусідами по столику неможливо). Та й слухати один шансон весь вечір для мене просто нереально. Хоча була одна пісня Агутіна, яку співак виконував під "плюс" :blink: . Вийшов такий собі Агутін з нотками Шуфутинського в голосі))) Я не можу віднести заклад ні в білий, ні в чорний список. 50/50 - смачно, але атмосфера не дуже.

Если он пел под "плюс", то был бы "чистый" Агутин. При чём Шуфутинский? Значит всё-таки под минус.

#27 bianco

bianco

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 6 910 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Нагороди

2    2    2       2   

Опубліковано 02 жовтень 2014 - 14:25

Если он пел под "плюс", то был бы "чистый" Агутин. При чём Шуфутинский? Значит всё-таки под минус.

Был включен "плюс" и он поверх пел своим голосом, но лучше бы просто делал вид, что поет.

#28 Kalinina

Kalinina

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 143 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Опубліковано 03 жовтень 2014 - 11:41

Был включен "плюс" и он поверх пел своим голосом, но лучше бы просто делал вид, что поет.

жесть... :strah:

#29 mascha

mascha

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 239 повідомлення
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 18 січень 2015 - 14:46

в беседке там очень классно.диваны.плазма.вообщем праздновали д.р.мужа то очень классно))

#30 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

Опубліковано 24 червень 2018 - 19:55

Апну тему) вчера были в новой Кринице, по ул. Соборности , 4. Хорошая альтернатива Шкварке, Казачке, Галушке и другим заведениям, где в меню украинская кухня.

Из плюсов: разнообразный выбор блюд на мангале, в т.ч. Хачапури и овощи-гриль, которые я заказываю везде, где они есть в меню))); большие порции салатов( как по мне, то салат с семгой пересолили, но я вообще сейчас когда готовлю, соль не добавляю, может поэтому). обслуживание приветное. Есть два больших ТВ, мои мальчики любят футбол, как раз смотрели матч чемпионата мира. 

Из минусов: официанты бегают туда сюда, часто забывая, что куда: соус к мясу принесли, когда мои его съели))) и другие столики так же) Хотя сразу же извинялись, возможно только недавно работают.

Еще опять заметила, что для меня шумновато...

По ценам, наверное, как везде: 3 салата с семгой, овощи-гриль, люля кебаб, картофель, хачапури, фреши, вода = ок. 800 грн.

Вернемся обязательно, в целом впечатления хорошие)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама