Перехід до вмісту

Фотографія

Пірсинг

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
238 відповідей у цій темі

#21 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 липень 2012 - 01:54

Сережа очень хороший мастер. Один из лучших в Полтаве. Так что ты в надежных руках.))

П.С. От нас с мужем ему привет.)

ок)передам.Я його ще на Латіна паті в Вілла крокоділа запримітила.Ще й подумала,що за колоритний такий чел)А тут шукаю в неті контакти цього ж салону і вийшла на його сторінку)Якраз і за тату розпитаю)

#22 Artulina

Artulina

Невидимка

• Завсідники
  • 3 892 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2    2            

Опубліковано 12 липень 2012 - 11:08

Ой, шось таке знайоме ім'я та прізвище... А хто він?

#23 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 липень 2012 - 11:14

Ой, шось таке знайоме ім'я та прізвище... А хто він?

осісьо. http://vk.com/lastmile Особо впечатлительны фото не смотреть - там є підвішування за шкіру,тому....

#24 Artulina

Artulina

Невидимка

• Завсідники
  • 3 892 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2    2            

Опубліковано 12 липень 2012 - 11:28

осісьо. http://vk.com/lastmile Особо впечатлительны фото не смотреть - там є підвішування за шкіру,тому....

ааа. Ясно. Згадала. Дякую))

#25 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 липень 2012 - 14:18

Уря!У мене нова дирка.Сергій таки вирішив мені не заживляти,а переколоти.Просто підібрав для мене сережку,яка одягається згори і "вісюльки" закривають старий прокол)Було взагалі не боляче і дуже швидко.Дякую Вікусі (Некро) за наводку.Піду туди ще,але вже з іншого приводу)))Як тільки все заживе-виставлю фото)Таня і Оля (наші кіндерята)вже зацінили)Питали,чого я не кричала)))

#26 Try

Try

Мама-волшебница

• Завсідники
  • 9 153 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2012 - 14:24

У мене нова дирка

merkysha, покажись, а то долго ждать же пока заживет :;):

Питали,чого я не кричала)))

:sarcastic:

#27 Нинзя

Нинзя

Счастье есть!

• Завсідники
  • 2 604 повідомлення
  • Місто:Полтава - Сады 1
  • Ім'я:Нина

Нагороди

2    2            

Опубліковано 17 липень 2012 - 14:24

Уря!У мене нова дирка.Сергій таки вирішив мені не заживляти,а переколоти.Просто підібрав для мене сережку,яка одягається згори і "вісюльки" закривають старий прокол)Було взагалі не боляче і дуже швидко.Дякую Вікусі (Некро) за наводку.Піду туди ще,але вже з іншого приводу)))Як тільки все заживе-виставлю фото)Таня і Оля (наші кіндерята)вже зацінили)Питали,чого я не кричала)))

Класс))Хвастай своїм гарним пупком))А скільки коштує те, шо ти друге хочеш у нього? (бо я теж вже дуже хочу)) :blush: )Ти ж про тату? А Сергій це часом не невисокий повненький чоловічок, в наколках, і з пірсингом у вухах?

#28 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр

Нагороди

2               

Опубліковано 17 липень 2012 - 14:52

Фото в студию! С таким затягивать нельзя!! Умрем же ж от любопытства!

#29 LaVanda

LaVanda

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 290 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2         

Опубліковано 17 липень 2012 - 14:59

Девочки, а меня бздЫк посетил. Я с 16-летнего возраста ходила с пирсингом в пупке, сняла его только когда забеременела. И вот сейчас снова захотелось хвастонуть своим животиком и дырочка от серёжки как-то пустует...Муж говорит, чтобы я успокоилась и не делала глупостей :crazy: А я вот снова хочу серьгу в пуп)) Где сейчас хороший выбор серьг из мед сплава, и самое главное - стоит ли??

#30 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 липень 2012 - 15:12

merkysha, покажись, а то долго ждать же пока заживет :;):

:sarcastic:

Покажусь коли вставлю нову сережку.Зараз поки що зі звичайною)

Класс))Хвастай своїм гарним пупком))А скільки коштує те, шо ти друге хочеш у нього? (бо я теж вже дуже хочу)) :blush: )Ти ж про тату? А Сергій це часом не невисокий повненький чоловічок, в наколках, і з пірсингом у вухах?

Я тут кидала ссилку на його сторінку в ВК.Опис схожий,але повненьким я б його не назвала.він скоріше накачаний. Я про тату.Ту,що я хочу,обійдеться мені десь в 400.Вона невелечка і нескладна.

Девочки, а меня бздЫк посетил. Я с 16-летнего возраста ходила с пирсингом в пупке, сняла его только когда забеременела. И вот сейчас снова захотелось хвастонуть своим животиком и дырочка от серёжки как-то пустует...Муж говорит, чтобы я успокоилась и не делала глупостей :crazy: А я вот снова хочу серьгу в пуп)) Где сейчас хороший выбор серьг из мед сплава, и самое главное - стоит ли??

А що тут страшного?Дирка ж не зажила?Якщо ні,то взагалі проблем немає.Проколотий пуп виглядає краще не з пустою диркою,а з гарною сережкою.Я прямо в салоні "Татудім" вибрала сережку,бо таких,що згори одягаються,ніде не бачила.

#31 Нинзя

Нинзя

Счастье есть!

• Завсідники
  • 2 604 повідомлення
  • Місто:Полтава - Сады 1
  • Ім'я:Нина

Нагороди

2    2            

Опубліковано 17 липень 2012 - 15:12

Я тут кидала ссилку на його сторінку в ВК.Опис схожий,але повненьким я б його не назвала.він скоріше накачаний. Я про тату.Ту,що я хочу,обійдеться мені десь в 400.Вона невелечка і нескладна.

не, не он)

#32 LaVanda

LaVanda

Школярка

• Активістки
  • 290 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 липень 2012 - 15:16

"Татудім" вибрала сережку,бо таких,що згори одягаються,ніде не бачила.

а какая цена серёжек?

#33 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 липень 2012 - 15:19

а какая цена серёжек?

я взяла за 70 грн.

#34 Try

Try

Мама-волшебница

• Завсідники
  • 9 153 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2012 - 15:22

.Ту,що я хочу,обійдеться мені десь в 400.Вона невелечка і нескладна.

На какое место ты хочешь?

#35 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 липень 2012 - 15:55

На какое место ты хочешь?

на нозі.хотіла ще на шиї.але у мене там родимки,мабуть,буде негарно і наляписто....

Просто я вважаю,що тату треба робити в тих місцях,які не зміняться кардинально з роками.На попі і т.д.можуть зявитись розтяжки.В тих місцях,що я вибрала,нічого не трапиться,ттт.

#36 Скорпиончик

Скорпиончик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 049 повідомлення
  • Місто:Мотель

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2012 - 17:52

Я во время беременности сняла сережку и дырочка заросла. Буду перекалывать, только позже. Обязательно. Если хочется - вперед и не сомневайтесь. Только у меня дырочка с сережкой из медсплава полностью не заживала. Пока золотую не вставила.

#37 LaVanda

LaVanda

Школярка

• Активістки
  • 290 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 липень 2012 - 18:50

Я во время беременности сняла сережку и дырочка заросла. Буду перекалывать, только позже. Обязательно. Если хочется - вперед и не сомневайтесь. Только у меня дырочка с сережкой из медсплава полностью не заживала. Пока золотую не вставила.

Я уже решила, буду с серьгой))) схожу в "Татудім" посмотрю на их выбор, хочу какую-то небольшую и стильную. У меня было 5 серёжек из мед сплава, когда забеременела они плавно перекочевали к младшенькой сестричке. Во общем, я решила, что возраст ещё позволяет походить с болтиком в пузе)))

#38 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2012 - 00:15

Я теж читала,що дирка може зажити за півроку.Але я ходила три роки без сережки-і натяку на заживлення! :pardon: А у вас і сліду від проколу не залишилось?У мене теж до речі пупок зажив тільки завдяки золоту, а до того такі кошмари з гноєм були,що хана...

#39 Скорпиончик

Скорпиончик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 049 повідомлення
  • Місто:Мотель

Нагороди

Опубліковано 18 липень 2012 - 07:19

Я теж читала,що дирка може зажити за півроку.Але я ходила три роки без сережки-і натяку на заживлення! :pardon: А у вас і сліду від проколу не залишилось?У мене теж до речі пупок зажив тільки завдяки золоту, а до того такі кошмари з гноєм були,що хана...

Дырочка осталась, не ростянулась. И проход для сережки по типу шарика на ощупь. Немного стремаюсь, как там его можно заново проколоть :crazy: Но у меня очень быстро зарастает. Я если сережки дней десять не поношу в ушах, тода уже больновато их вставлять.

#40 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 18 липень 2012 - 13:35

Дырочка осталась, не ростянулась. И проход для сережки по типу шарика на ощупь. Немного стремаюсь, как там его можно заново проколоть :crazy: Но у меня очень быстро зарастает. Я если сережки дней десять не поношу в ушах, тода уже больновато их вставлять.

Прикольно.Буде не боляче. Мені перший раз кололи з обезболюючим-процедура пройшла дуже складно.Я ледве свідомість не втратила.а про те.як дирка заживала тоді,боляче згадувати.А цього разу без обезболюючого в руках професіонала я навіть оком не моргнула.Всім рекомендую Сергія)Аж ще захотілось щось проколоти,та нічого більше)

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама