Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5794 відповідей у цій темі

#3961 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 594 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 16 листопад 2022 - 16:47

Прийшов промокод на безкоштовну доставку від УП. Його просто при отриманні називати? Чи як ним скористатися?

#3962 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 16 листопад 2022 - 22:23

Будь ласка,поділіться досвідом,коли продовжите. На який час продовжують , вартість та як довго чекати. У нас в дітей також закінчуються через місяць. Хочу завчасно потурбуватися і продовжити .

Процедуру продления паспорта отменили. Только получать новые

#3963 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2022 - 08:29

мені ендокринолог з Доказових батьків рекомендувала на вибір аквадетрім/декрістол/ олідетрим. Я приймаю олідетрим, бо на нього була акція)

Просто цікаво ваш лікар якось аргументував свої рекомендації.Особливо Аквадетрім? З трьох препаратів ви таки обрали с кращим складом,але ж всі три містять таку кількість зайвого ,що це в великій мірі нівелює користь...а Аквадетрім то ж водний розчин жиророзчинного вітаміну.Той же NOW у складі тільки токоферол і все.В наших аптеках нажаль майже немає якісних вітамінів,краще на Айхерб тільки склад читати уважно
Чисто для перевірки препарату,ну щоб по науці,треба здати аналіз на дефіцит до і після прийому препарату,хотілось би побачити позитивний результат після Аквадетрім,мабуть доказовий лікар бачив раз рекомендує

#3964 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 17 листопад 2022 - 09:34

Просто цікаво ваш лікар якось аргументував свої рекомендації.Особливо Аквадетрім? З трьох препаратів ви таки обрали с кращим складом,але ж всі три містять таку кількість зайвого ,що це в великій мірі нівелює користь...а Аквадетрім то ж водний розчин жиророзчинного вітаміну.Той же NOW у складі тільки токоферол і все.В наших аптеках нажаль майже немає якісних вітамінів,краще на Айхерб тільки склад читати уважно
Чисто для перевірки препарату,ну щоб по науці,треба здати аналіз на дефіцит до і після прийому препарату,хотілось би побачити позитивний результат після Аквадетрім,мабуть доказовий лікар бачив раз рекомендує

у мене немає підстав їй не довіряти.
Айхерб... ну таке.

Відредаговано Мрія, 17 листопад 2022 - 09:36.

#3965 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 17 листопад 2022 - 10:04

Айхерб... ну таке.

Яке? )

#3966 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 листопад 2022 - 11:28

Яке?

торговельний майданчик, не кращий, не гірший за інші, препарати як препарати, є варті уваги, є відверта фігня, як і будь-де.

Відредаговано Мрія, 17 листопад 2022 - 11:32.

• mitera це подобається

#3967 Даринка

Даринка

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 454 повідомлення
  • Місто:Полтава Сады - 2
  • Ім'я:Даша

Опубліковано 17 листопад 2022 - 11:37

Мені ендокринолог сказала не замовляти вітамін Д3 на IHerb, бо доза вітаміну нам не підходить, замала. Сказала, що краще купляти у нас. Всі інші вітаміни можна й на IHerb.

#3968 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 листопад 2022 - 11:57

Мені ендокринолог сказала не замовляти вітамін Д3 на IHerb, бо доза вітаміну нам не підходить, замала. Сказала, що краще купляти у нас. Всі інші вітаміни можна й на IHerb.

Про дозування, без прив'язки до Айхерб)), цитата:
Якщо й купили вітаміни з-за кордону, то уважно читайте інструкції, так як інколи там треба приймати для потрібної дози не звичних нам 1-2 краплі, а 8, а то й 20 крапель. А найкраще, купуйте те, що є в наших аптеках і не бійтесь їх приймати, той самий Аквадетрим не є всесвітнім злом, а є чудовим препаратом, просто не всі дітки на нього реагують нормально але те саме з будь-якими ліками, комусь підходять одні, а комусь інші. П’єте Аквадетрим, пийте собі на здоров’я, вважаєте, що він вам не підходить, купуйте щось інше, вибір на ринку достатній.

#3969 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:27

Ваш ендокринолог має поверхневе уявлення про айхерб, може побачила один препарат і з того робить висновок. Та і зазвичай лікарі навпаки нарікають на завеликі дозування у бадах. Але на сайті (спеціально подивилася) більше 400 препаратів з вітаміном Д, різних виробників, у різних формах, на різних основах, дозування від 400 мо до 50 000 мо. Просто треба читати інструкцію, перш ніж купити і приймати. Тому лікарям безпечніше призначати певні засоби, бо хтось може купити на сайті місячну дозу і приймати її по таблетці тричі на день.

#3970 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:36

Айхерб... ну таке.

Довіра то головне)

#3971 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:40

торговельний майданчик, не кращий, не гірший за інші, препарати як препарати, є варті уваги, є відверта фігня, як і будь-де.

Саме так,тому треба або самій уважно читати перш ніж замовляти або щоб спеціаліст допоміг.Вибір там набагато більший чим в наших аптеках.Лікарі нічого не кажуть про форму препаратів,а це дуже важливо для засвоєння організмом,те що продають у нас часто важко засвоюється.Мало хто з лікарів в це заглиблюється,в основному виписують те що є в аптеці і все.
Ну то таке,як допомагає то і добре)

#3972 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:56

От для прикладу, зараз всі на стресі і часто виписують МагнеВ6 ,хтось з лікарів каже що там магній оксид який погано засвоюється? У МагнеВ6 форте форма краща ,але мала доза ,треба 4 таблетки за раз,а коштує він немало і тієї пачки на 1-2 тижні ,а пити його треба пару місяців хоть.На Айхерб є магній у формі малат,цитрат,гліцинат та інші і дози 300-500 мг в одній капсулі,можна обрати який треба ще й крім нервів і безсоння щось підлікувати залежно від обраної форми .Там просто багато всього,треба розбиратись

#3973 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 934 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Ириша

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2022 - 13:14

Може хто в курсі як працює паспортний на Г. Сталінграда під час відключення світла?

#3974 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 листопад 2022 - 13:33

От для прикладу, зараз всі на стресі і часто виписують МагнеВ6 ,хтось з лікарів каже що там магній оксид який погано засвоюється? У МагнеВ6 форте форма краща ,але мала доза ,треба 4 таблетки за раз,а коштує він немало і тієї пачки на 1-2 тижні ,а пити його треба пару місяців хоть.На Айхерб є магній у формі малат,цитрат,гліцинат та інші і дози 300-500 мг в одній капсулі,можна обрати який треба ще й крім нервів і безсоння щось підлікувати залежно від обраної форми .Там просто багато всього,треба розбиратись

щоб призначити якийсь вітамін, треба знати, що є його дефіцит. Наші лікарі це виясняють, направляють на аналіз? це за замовчуванням: життя важке=стрес=магнеВ6?
А от безконтрольний прийом цього вітаміну може призвести до його перенасичення, а це вже матиме нехороші наслідки.

Ось ще на тему стресу, не моє: стрес - це природна реакція організму на несприятливі умови існування - таким чином він натякає нам, що час вже щось змінити на краще. А Ви замість пошуку і усунення причини стресу, намагаєтесь просто заглушити його симптоми. До того ж, недієвими препаратами. Зверніться до психолога, поки не зробили собі гірше, хоча, ефект плацебо ще ніхто не відміняв

Відредаговано Мрія, 17 листопад 2022 - 13:35.

#3975 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 листопад 2022 - 16:54

Дівчата, ви все знаєте і багато з ким спілкуєтеся)))  Я шукаю  PR-фахівця. Завдання - ріст впізнаваності та медійності експерта. Напрямок - консалтинг, маркетинг. Потрібен друк статей в українських, європейських та американських (США) виданнях , як онлайн (з високим індексом цитування) так і другованих (з високим тиражем), можливо - інтерв'ю, виступи.

Я вже багато де шукала, але не знайшла. Іноді відгукуються SMM-ники, що пропонують звичайне просування в соц.мережах, або PR-ники без досвіду та можливості виходу на міжнародний рівень чи поважний український рівень видань.

Якщо ви когось знаєте, чи є ідеї, де пошукати ще, чи самі таким займаєтеся, дайте знати, будь ласка. Можливо людина може допомогти з публікаціями в солідних виданнях України чи українських представництвах закордонних видань, а далекий закордон я ще потім буду шукати.

Можливо ви когось знаєте по ІГ чи ФБ, також підходить. Я передивилася по хештегам, але чи я не ті хештеги використовую, чи піарники не піаряться))

Можете писати в особисті.

Відредаговано Optimist, 17 листопад 2022 - 17:08.

• Limbr це подобається

#3976 nepi84

nepi84

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 103 повідомлення

Нагороди

5          3    2   

Опубліковано 18 листопад 2022 - 06:31

Дівчатка, підкажіть де замовити кульки на ДР? І може у когось залишилась одиничка така що ставити? Чи де їх взагалі беруть?

#3977 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 18 листопад 2022 - 06:40

Дівчатка, підкажіть де замовити кульки на ДР? І може у когось залишилась одиничка така що ставити? Чи де їх взагалі беруть?

Домик Ангела на Леваді біля ПриватБанку

Їх номер 099 959 6024
  • nepi84 це подобається

#3978 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2022 - 07:48

Завжди замовляю у нашої Наташі з форуму. Вона вже доросла до такого рівня крутого, в неї є все) ще й доставка!
+380661212446

#3979 nepi84

nepi84

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 103 повідомлення

Нагороди

5          3    2   

Опубліковано 18 листопад 2022 - 08:12

Завжди замовляю у нашої Наташі з форуму. Вона вже доросла до такого рівня крутого, в неї є все) ще й доставка!
+380661212446

Дякую, а немає посилання на її інстаграм чи сайт?

#3980 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2022 - 08:25

Дякую, а немає посилання на її інстаграм чи сайт?

https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=

Також замовляю лише у неї.
Під час її відпустки була можливість порівняти, то нє....лише вона.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама