Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
#3961Опубліковано 16 листопад 2022 - 16:47
Прийшов промокод на безкоштовну доставку від УП. Його просто при отриманні називати? Чи як ним скористатися?
#3962Опубліковано 16 листопад 2022 - 22:23
Процедуру продления паспорта отменили. Только получать новые #3963Опубліковано 17 листопад 2022 - 08:29
Просто цікаво ваш лікар якось аргументував свої рекомендації.Особливо Аквадетрім? З трьох препаратів ви таки обрали с кращим складом,але ж всі три містять таку кількість зайвого ,що це в великій мірі нівелює користь...а Аквадетрім то ж водний розчин жиророзчинного вітаміну.Той же NOW у складі тільки токоферол і все.В наших аптеках нажаль майже немає якісних вітамінів,краще на Айхерб тільки склад читати уважно Чисто для перевірки препарату,ну щоб по науці,треба здати аналіз на дефіцит до і після прийому препарату,хотілось би побачити позитивний результат після Аквадетрім,мабуть доказовий лікар бачив раз рекомендує #3964Опубліковано 17 листопад 2022 - 09:34
у мене немає підстав їй не довіряти. Відредаговано Мрія, 17 листопад 2022 - 09:36. #3965Опубліковано 17 листопад 2022 - 10:04
Яке? ) #3967Опубліковано 17 листопад 2022 - 11:37
Мені ендокринолог сказала не замовляти вітамін Д3 на IHerb, бо доза вітаміну нам не підходить, замала. Сказала, що краще купляти у нас. Всі інші вітаміни можна й на IHerb. #3968Опубліковано 17 листопад 2022 - 11:57
Про дозування, без прив'язки до Айхерб)), цитата: #3969Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:27 Мені ендокринолог сказала не замовляти вітамін Д3 на IHerb, бо доза вітаміну нам не підходить, замала. Сказала, що краще купляти у нас. Всі інші вітаміни можна й на IHerb.
Ваш ендокринолог має поверхневе уявлення про айхерб, може побачила один препарат і з того робить висновок. Та і зазвичай лікарі навпаки нарікають на завеликі дозування у бадах. Але на сайті (спеціально подивилася) більше 400 препаратів з вітаміном Д, різних виробників, у різних формах, на різних основах, дозування від 400 мо до 50 000 мо. Просто треба читати інструкцію, перш ніж купити і приймати. Тому лікарям безпечніше призначати певні засоби, бо хтось може купити на сайті місячну дозу і приймати її по таблетці тричі на день.
#3970Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:36 Довіра то головне) #3971Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:40 Саме так,тому треба або самій уважно читати перш ніж замовляти або щоб спеціаліст допоміг.Вибір там набагато більший чим в наших аптеках.Лікарі нічого не кажуть про форму препаратів,а це дуже важливо для засвоєння організмом,те що продають у нас часто важко засвоюється.Мало хто з лікарів в це заглиблюється,в основному виписують те що є в аптеці і все. Ну то таке,як допомагає то і добре) #3972Опубліковано 17 листопад 2022 - 12:56
От для прикладу, зараз всі на стресі і часто виписують МагнеВ6 ,хтось з лікарів каже що там магній оксид який погано засвоюється? У МагнеВ6 форте форма краща ,але мала доза ,треба 4 таблетки за раз,а коштує він немало і тієї пачки на 1-2 тижні ,а пити його треба пару місяців хоть.На Айхерб є магній у формі малат,цитрат,гліцинат та інші і дози 300-500 мг в одній капсулі,можна обрати який треба ще й крім нервів і безсоння щось підлікувати залежно від обраної форми .Там просто багато всього,треба розбиратись
#3973Опубліковано 17 листопад 2022 - 13:14
Може хто в курсі як працює паспортний на Г. Сталінграда під час відключення світла?
#3974Опубліковано 17 листопад 2022 - 13:33
щоб призначити якийсь вітамін, треба знати, що є його дефіцит. Наші лікарі це виясняють, направляють на аналіз? це за замовчуванням: життя важке=стрес=магнеВ6? Ось ще на тему стресу, не моє: стрес - це природна реакція організму на несприятливі умови існування - таким чином він натякає нам, що час вже щось змінити на краще. А Ви замість пошуку і усунення причини стресу, намагаєтесь просто заглушити його симптоми. До того ж, недієвими препаратами. Зверніться до психолога, поки не зробили собі гірше, хоча, ефект плацебо ще ніхто не відміняв Відредаговано Мрія, 17 листопад 2022 - 13:35.
#3975Опубліковано 17 листопад 2022 - 16:54 Дівчата, ви все знаєте і багато з ким спілкуєтеся))) Я шукаю PR-фахівця. Завдання - ріст впізнаваності та медійності експерта. Напрямок - консалтинг, маркетинг. Потрібен друк статей в українських, європейських та американських (США) виданнях , як онлайн (з високим індексом цитування) так і другованих (з високим тиражем), можливо - інтерв'ю, виступи.
Я вже багато де шукала, але не знайшла. Іноді відгукуються SMM-ники, що пропонують звичайне просування в соц.мережах, або PR-ники без досвіду та можливості виходу на міжнародний рівень чи поважний український рівень видань.
Якщо ви когось знаєте, чи є ідеї, де пошукати ще, чи самі таким займаєтеся, дайте знати, будь ласка. Можливо людина може допомогти з публікаціями в солідних виданнях України чи українських представництвах закордонних видань, а далекий закордон я ще потім буду шукати.
Можливо ви когось знаєте по ІГ чи ФБ, також підходить. Я передивилася по хештегам, але чи я не ті хештеги використовую, чи піарники не піаряться))
Можете писати в особисті. Відредаговано Optimist, 17 листопад 2022 - 17:08.
#3976Опубліковано 18 листопад 2022 - 06:31
Дівчатка, підкажіть де замовити кульки на ДР? І може у когось залишилась одиничка така що ставити? Чи де їх взагалі беруть?
#3978Опубліковано 18 листопад 2022 - 07:48
Завжди замовляю у нашої Наташі з форуму. Вона вже доросла до такого рівня крутого, в неї є все) ще й доставка! +380661212446
#3979Опубліковано 18 листопад 2022 - 08:12 Дякую, а немає посилання на її інстаграм чи сайт? #3980Опубліковано 18 листопад 2022 - 08:25 https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y= Також замовляю лише у неї. Під час її відпустки була можливість порівняти, то нє....лише вона. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |