5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 27 січень 2020 - 12:34
Я замовляла повірку в Еталоні,без знімання лічильника за 15 хвилин, через 2 тижні акт надіслали в місцевий водоканал.З урахуванням,що це не в місті,вартість 300 грн.
Дякую! Підкажіть, наскільки важливо точно до дати повірки надати акт водоканалу?
Це вартість за 1 лічильник?
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 27 січень 2020 - 12:47
Главное, чтоб они к вам приехали за пару дней до даты Х) перезвоните 0665251381 0682701945. Делали уже 2 или 3 раза (точно не помню) все отлично. Цена окончательная зависит от вашего количества счетчиков ( вроде чем больше счетчиков, тем меньше цена за 1, но точно не помню)
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 27 січень 2020 - 12:51
У меня было просрочено на год. Абсолютно все нормально. Позвонила в Водоканал, спрашиваю, а что мне будет? Отвечают - ничего!)
Делала в Эталоне. За 2 шт. 500 с чем-то было.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 27 січень 2020 - 12:54
Знаю, что соседке насчитали по количеству прописанных, за весь срок просрочки. Сумма получилась внушительная, дело было несколько лет назад. Как сейчас не могу сказать.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 27 січень 2020 - 13:09
Знаю, что соседке насчитали по количеству прописанных, за весь срок просрочки. Сумма получилась внушительная, дело было несколько лет назад. Как сейчас не могу сказат
Это если при проверки счетчик не правильно считал
Опубліковано 27 січень 2020 - 17:50
Главное, чтоб они к вам приехали за пару дней до даты Х) перезвоните 0665251381 0682701945. Делали уже 2 или 3 раза (точно не помню) все отлично. Цена окончательная зависит от вашего количества счетчиков ( вроде чем больше счетчиков, тем меньше цена за 1, но точно не помню)
Дякую за деталі!!!
У меня было просрочено на год. Абсолютно все нормально. Позвонила в Водоканал, спрашиваю, а что мне будет? Отвечают - ничего!)
Делала в Эталоне. За 2 шт. 500 с чем-то было.
Ризикована Іруся))
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 27 січень 2020 - 17:59
Дякую за деталі!!!
Ризикована Іруся))
Склероз)
Опубліковано 27 січень 2020 - 18:09
Дівчата, передивіться особисті кабінети Полтавгаз... Тільки не падайте(( вони автоматом повиставляли суми боргу, при тому зі стелі, і цифри як за 3 місяці добрячої зими.
Вчора втратили дар мови від свого "боргу", голову ламали звідки. Сьогодні опитали знайомих і така ситуація абсолютно у всіх.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 27 січень 2020 - 18:31
Дякую! Підкажіть, наскільки важливо точно до дати повірки надати акт водоканалу?
Це вартість за 1 лічильник?
За один,в мене повірка була прострочена,то на повідомлення відповіла,що замовила і чекаю приїзду метролога.
Дівчата, передивіться особисті кабінети Полтавгаз... Тільки не падайте(( вони автоматом повиставляли суми боргу, при тому зі стелі, і цифри як за 3 місяці добрячої зими.
Вчора втратили дар мови від свого "боргу", голову ламали звідки. Сьогодні опитали знайомих і така ситуація абсолютно у всіх.
Полтавагаззбут,в мене в кабінеті боргу немає.
Відредаговано Лали, 27 січень 2020 - 18:31.
Опубліковано 27 січень 2020 - 18:36
За один,в мене повірка була прострочена,то на повідомлення відповіла,що замовила і чекаю приїзду метролога.
Полтавагаззбут,в мене в кабінеті боргу немає.
А оплата за грудень з'явилась?
У всіх, кому повиставляли "борг", в кабінеті відображається оплата лише за листопад. При тому, що за грудень платили вчасно. А сума боргу взагалі якась нереальна.
Один знайомий спробував сьогодні потрапити в Полтавгаз, сказав, що нереальні черги.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 27 січень 2020 - 18:40
У всіх, кому повиставляли "борг", в кабінеті відображається оплата лише за листопад. При тому, що за грудень платили вчасно. А сума боргу взагалі якась нереальна.
Один знайомий спробував сьогодні потрапити в Полтавгаз, сказав, що нереальні черги.
Вибачте,суми оплати справді немає за грудень.З цими нарахуваннями пільг нічого незрозуміло,в мене переплата була, можливо тому борг не виліз.
Відредаговано Лали, 27 січень 2020 - 18:41.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 27 січень 2020 - 18:58
У мене оплата за грудень показана, показник на початок січня також, але сума до сплати по лівим показникам і зовсім далека від моїх цифр, але я на це не звертаю вже уваги - мені постійно пояснюють, що вони планують скільки я повинна витратити газу) А я не виконую їх план! Спочатку це дуже дратувало, а питання чому не редагують свої розрахунки з фактично переданими даними виявилось риторичним)) Передаю показники, оплачую по них і один чи два рази на рік звіряюсь у відділенні (іду коли уже надто великі цифри світяться у кабінеті). 
Опубліковано 27 січень 2020 - 19:44
У мене на пару років була просрочка повірки))
на щастя, лічильник повірку пройшов успішно теж через Еталон робила
у Водоканалу претензій наче немає
але до речі чекала на приїзд майстра декілька тижнів, вони чекають поки назбирається в одному районі якась кількість заявок, і тоді виїжджають. ну принаймні в моєму районі так)
Опубліковано 27 січень 2020 - 19:52
В мене є оплата за грудень від 03.01
Але показник "зі стелі" дійсно
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Опубліковано 27 січень 2020 - 19:54
У меня полтавагаз все норм
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 27 січень 2020 - 21:10
У меня все норм - насчитано за декабрь четко по моим показаниям счетчика, стоит оплата 14.01, все ОК.
К
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 28 січень 2020 - 09:34
Как мне сказали в Полтавгазе, показания счетчика, которые указываются в платежках, в их программу не заносятся. Поэтому такая фигня. написали заявление не перерасчет, жду...
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Опубліковано 30 січень 2020 - 15:19
Как мне сказали в Полтавгазе, показания счетчика, которые указываются в платежках, в их программу не заносятся. Поэтому такая фигня. написали заявление не перерасчет, жду...
в облэнерго также, к слову.
Опубліковано 01 лютий 2020 - 06:56
У кого такое было? Пытаюсь по новому зарегистрироваться в Полтававодоканал, нашла свой счёт и код потребителя, но при попытке его завести пишет ошибку - Такой адрес уже зарегистрирован в другом профиле !
На почту вебмастер водоканала написала
В чем может быть причина ?
Опубліковано 01 лютий 2020 - 07:39
У кого такое было? Пытаюсь по новому зарегистрироваться в Полтававодоканал, нашла свой счёт и код потребителя, но при попытке его завести пишет ошибку - Такой адрес уже зарегистрирован в другом профиле !
На почту вебмастер водоканала написала
В чем может быть причина ?
в нас так же.
Зайти поки що не змогли.
Просто пароль став недіючим і все((
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|