Я брала навпроти театру Гоголя, в підвалі.Дівчата, де завтра терміново можна взяти шаровари напрокат на дитину? Де у нас взагалі є прокати костюмів?
Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#3942Опубліковано 03 березень 2020 - 21:05 З того боку, що Смарагд?
#3950Опубліковано 14 березень 2020 - 10:44 Учимся дистанционно. Сижу над душой у ребенка, разбираем новую тему. Ноет : - Ну почему все могут просто списывать, а мне нужно самостоятельно решать............((( #3951Опубліковано 14 березень 2020 - 10:58
А над душою сидіти обов'язково?))) #3953Опубліковано 14 березень 2020 - 16:11
Да. Разбирали новую тему. Затем прорабатывали на примерах Еще я просила каждый пример обосновать
#3957Опубліковано 31 березень 2020 - 16:59
(Сергій Бабак)
"Отже, 6 квітня, в понеділок стартує наш проект: Всеукраїнська школа онлайн!!! Він забезпечить доступ до дистанційної освіти для всіх українських школярів з 5 по 11 клас на час карантину. В рамках проекту, 40+ педагогів з Києва, фактично стануть вчителями для всієї України. Наразі, щодня відбуваються зйомки уроків за збалансованою шкільною програмою, розробленою Міністерством освіти та науки України спільно з вчителями. Викладаються такі предмети: Українська мова, Українська література, Історія України, Всесвітня історія, Англійська мова, Фізика, Алгебра, Геометрія, Географія, Хімія, Біологія. Окрім цього, на зйомках уроків присутні українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени та інші. Вони відповідають на запитання, вирішують задачі та проводять досліди разом з вчителями. Зйомки уроків відбуваються в Новопечерська школа Відеоуроки покажуть українські телевізійні канали, які охоче долучились до цієї важливої соціальної місії. Кожен клас закріплений за конкретними телевізійними каналами: 5 клас - Плюс-Плюс та 112 Україна 6 клас – ZOOM та News One 7 клас – ZIK 8 клас – Індіго та УНІАН 9 клас – Рада та UA: Культура 10 клас – UA: Перший 11 клас – М1 Трансляція уроків відбуватиметься у наступному режимі: щодня, з понеділка по п’ятницю. Початок о 10 годині ранку. Старт трансляцій: 6 квітня 2020 року. Також відеоуроки можна буде побачити щодня на офіційних сторінках Міністерства Освіти та Науки України у Фейсбук та на Ютуб. Закликаємо батьків слідкувати за розкладом уроків, заохочувати дітей до перегляду та долучатись до пізнавального контенту усією родиною! Залишаємось вдома! Вчимось вдома! Keep calm and study at home)" Відредаговано Ксаночка, 31 березень 2020 - 17:01.
#3958Опубліковано 31 березень 2020 - 17:43
Лично я постараюсь чтобы мой рбенок не смотрел эти уроки. Мне очень хочется, что главными героями были не поющие трусы нашего зомбоящика, а пестики с тычинками и Ньютон с Энштейном #3959Опубліковано 31 березень 2020 - 17:50 ви думаєте, що вчителі в одних трусах матеріал будуть проспівувати????? Відредаговано Belyanochka, 31 березень 2020 - 17:51.
#3960Опубліковано 31 березень 2020 - 18:17
мой ребенок недавно изучал что такое метафоры Я думаю, что там будут достойные педагоги. И, если бы были только они и предмет, то я бы очень-очень радовалась таким урокам. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |