Жир з повітря не синтезується, тому мені складно повірити в те, що при регулярному тривалому дефіциті калорій людина гладшає.
Відредаговано Optimist, 20 грудень 2020 - 23:08.
![]() Худеем вместе на ПП и спорте.
Розпочатий з ZirkA-83, 07 січ 2014 22:53
3957 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 грудень 2020 - 22:54
Не синтезується з повітря,не сперечаюсь.Але при тривалому великому дефіциті організм включає режим запасання. Він відчуває недостачу і відкладає на ще гірші часи.Тому всі досвідчені дієтологи радять через 3-4 місяці дефіциту робити 2-3 тижневий перерив.Під час якого організм відпочиває. Це мій особистий досвід. Коли вроді ніфіга не їм,а жир наростає і капець які головні болі.Потім підрахунок і аналіз, а в мене 900 ккал, рідко коли 1000. Підвищую до 1300 ккал і в мене йде процес.Я змушувала себе снідати, обідати і вечеряти. Зараз організм сам просить. Зараз в мене специфічне харчування, наголос на білках.За ними я дуже слідкую,бо набираю м"язеву масу після гоніння за цифрою на вагах
Опубліковано 19 грудень 2020 - 22:59 В мене наразі харчування на 1350 ккал.Співвідношення БЖВ в % 30:20:50
Опубліковано 20 грудень 2020 - 00:45
Я взагалі не вмію рахувати калорії ((( Як їх треба рахувати? І їжу для цього потрібно зважувати? І що таке БЖВ? Я то схудла нормально, але хочу розумітися у ПП
Опубліковано 20 грудень 2020 - 08:14 не только, но то был лучший способ снизить калорийность опциона. И на ее меню сделали в диетцентре, была и у врачей, но... Я не уважаю людей, которые сами весят больше нормы. Не верю я таким. какими бы они крутыми ни были теоретиками, сложно всерьез их воспринимать. А в диетцентре все как на подбор с худенькими фигурами. Я уже сбросила что хотела и бессовестно довольна собой. Заодно и нашли некоторые сбои в организме, подключили.
Опубліковано 20 грудень 2020 - 08:49 Взвешивать да, надо. Скачайте себе приложение для подсчёта ккал, например Fat secret
Опубліковано 20 грудень 2020 - 10:20 Ох, не всім худим можна вірити. Я через скільки пройшла. Ух... Мала і 51 кг при зрості 171 см. І при цьому втратила м'язеві форми. Плоска доска
Опубліковано 20 грудень 2020 - 10:24 В мене стоїть програмка "лічильник калорій". Проста, але класна. БЖВ кожного продукту є в вільному доступі в гуглі. Багато є в цій програмі. Можна створювати свій рецепт і програмка сама рахує. Ну і звісно все треба важити, але то не так тяжко як може здаватись Правильне харчування - це не обмеження в чомусь. БЖВ - білки, жири і вуглеводи
Опубліковано 20 грудень 2020 - 14:25
Понимаю, но я говорю про врачей. Также не верю тем врачам, которые курят, едят колбасу, сосиски, кетчуп, пьют спрайт и фанту и т.д. Как он может нести в массы информацию о здоровье, сам не пользуясь своими знаниями на практике. Хорошо, что сейчас много молодых врачей, которые отлично выглядят, а все эти "тети" которые в 40 лет выглядят на 55 и рассказывают пациентам о питании и диетах вызывают чувство недоверия к их компетентности. Хотя я не знаю ни одного адекватного человека, который в тридцати годам не привел бы себя в порядок. Для меня полнота - это синоним глупости и бедности. Если не говорить о больных людях. И к крайностям тоже отношусь настороженно если врач чересчур худой и заморочен весом, видом и т.п. все должно быть в меру.
Мне в "ДиетЦентре" понравилось, что есть меню и за тебя всё посчитали, не нужно вбивать данные в счетчик и заморачиваться. Ешь по меню и все. Главное заранее купить необходимое. Если бы они еще и приходили готовили было бы круто)).
Опубліковано 20 грудень 2020 - 15:10 Вы по интернет-фейсу мне похожи на близнеца одной форумчанки )))
Опубліковано 20 грудень 2020 - 15:15 Мне интересно, почему некоторые люди перед тем, как писать совершенно не думают, что могут кого-то обидеть или ранить. А надо бы. Адекватные люди к 30 годам должны не только в порядок себя привести, но и научится здоровой коммуникации и немного вывести сознание за рамки своих ограниченных установок. В последнее время на форуме каждый, что считает нужным, то и вываливает. Відредаговано Надя и Вера, 20 грудень 2020 - 16:02.
Опубліковано 20 грудень 2020 - 16:59 Останнім часом натикаюся на інформацію, що на вуглеводи треба відводити те, що залишиться, а звертати увагу на білки та жири. Ми всі настільки різні. Я на жирах набираю зайве (не вагу в сенсі жир, а в вигляді затримки води). Мене взагалі настрожує, коли намагаються всіх під одну методику підлаштувати. Хоча так, якщо знизити вуглеводи, схуднеш. Кілька місяців слідкувала саме за жирами, то бачу результат. По собі бачу, що ліпідно-вуглеводне харчування відображається на зовнішньому вигляді. Люда, а ти до кардіо один прийом їжі робиш? І після? Я зрозуміла, що як би я його не любила, а воно потрібне для здоров'я)). І я не про схуднення, я вже давно цим не переймаюся (схудла 5 років назад і забула) мене наразі більше цікавить те, як я себе почуваю. Коли ти ввечері маєш інтенсив, потім їсти не хочеться, мабуть організм стресує. Після силових навантажень я хочу їсти прямо негайно. Я взагалі думаю, може кардіо робити перед тренуванням хвилин сорок, а не обмежуватися 15 хвилинною ходьбою вгору. Бо після тренування я ледве 37-50 хвилин повзу під той 5й рівень і весь час думаю про їжу)). Може його взагалі окремим днем робити? Але в мене ще й інтенсив 2 рази на тиждень, не можу ж я п'ять днів на тиждень відводити на тренування!
Опубліковано 20 грудень 2020 - 22:46 Альон, я ж на масі, ти ж знаєш
Опубліковано 20 грудень 2020 - 22:52
Блін, настрочила повідомлення, а воно залишило тільки перше речення. Гад... Ну то ладно... Почну знову.
Я зараз набираю м'язеву масу і тому мені потрібен білок. Зараз в мене 1,8г/кг. За ним чіткий контроль. Жири 25% для нормального функціонування мого організму, ну там окремо омега і тд. Ну і на вуглеводи я зараз не звертаю уваги. Буде весна і тоді за них візьмусь
Опубліковано 20 грудень 2020 - 22:59 Ну от мені вуглеводів 4 на кг ваги теж нормально, як ВОЗ рекомендує. Але Люд, щось 1350 і маса в мене не складаються в цільну картину. Хоча кожному своє і кожен краще знає свій організм. Свого часу догралася низькокалорійним харчуванням, що зараз бачу, вище 1600 починаю набирати. Згадую, що на форумі мене ще критикували за меню, а я думала "що вони від мене хочуть"))). Пам'ятаю зовсім мало їла, а не худла, додала навантаження і справа пішла, бо як не крути, то був дефіцит. Я до чого). Я теж прихильник, щоб вуглеводів і білків було більше.
Опубліковано 20 грудень 2020 - 23:05 Так а про кардіо ти не відповіла. Що робити з їжею?)) Кардіо то суперінтенсив. От не хочеться їсти і все. Я думаю, може організм стресує? Але я то отримую задоволення від процесу. В мене на стрес реакція відсутність апетиту. І до всього звикаєш поступово. Я тепер вас розумію про біг (тебе, Маринку, Наташу, Яну). І про задоволення від тренувань теж. От чому, чому я раніше липня не змінила зал і не почала кайфувати від усього цього.
Опубліковано 20 грудень 2020 - 23:11 Знову тобі написала за кардіо, а воно не відправило.напишу в пп. 1350 ккал і моя вага? Це мій ідеальний калораж при якому я масу не набираю, але бачу зміни... Білки для м'язів, без вуглеводів упадок сил і голод, а на жири що залишилось. Я хочу бути з нормальною психікою. Не розумію як витримують при низьковуглеводній дієті. То ж каторга, садомаза. Я за розумне збалансоване харчування За біг піду до тебе в інстаграм
Опубліковано 25 січень 2021 - 19:59
Знакомые тренеры набирают группу для преображения. Победителям призы. Тренировки онлайн и обычные (хотя я не уверена на счёт обычных). Кому интресно, пишите в личку Лене. Не мне, а тренеру на её страницу
https://www.instagra...d=12uovsrb1s6pz 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |