Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 25 лютий 2020 - 22:28
Возможно раньше в октябре надо было идти подавать заявление, но я не торопилась,потому что на тот момент не была уверена идти нам или нет,сейчас картина вырисовается,но классы сформированы,хоть и не до конца и занятия начались подготовительные, может поэтому сказали приходите позже ,мы посмотрим. Хотя заявления принимают до сих пор.
Это понятно...
Но есть нормативные документы
Спасибо ,буду знать ,если что.
Відредаговано kulolga, 25 лютий 2020 - 22:28.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 26 лютий 2020 - 06:53
Это понятно...
Но есть нормативные документы
Кто ищет ответы по зачислению детей, советую почитать... https://zakon.rada.g...aws/show/651-14
https://zakon.rada.g...show/684-2017-п
https://zakon.rada.g...ow/z0564-18#n15
В последнем документе ч.3 п.1 раздел 2 о братьях... И чхать наполнена школа или нет
До 1 июня зачисляются:
" усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі..."
И здесь без вариантов! Остальные после 15 июня, исходя из свободных мест...
Если Вам кто-то говорит другое, набивая цену своей школе, покажите ей нормативные документы...
Мирослава... Знаю точно по нашій 27 що якщо вже класи набрані і дитина до іншої школи належить, то є брати сестри в цій школі... Без різниці... Як ти собі уявляєш? Набрали клас 32 дитини... І куди ще? Чи когось повинні вигнати? Знаю людей які живуть через дорогу, а школа по їх прописці 4....і все
Опубліковано 26 лютий 2020 - 07:24
Мирослава... Знаю точно по нашій 27 що якщо вже класи набрані і дитина до іншої школи належить, то є брати сестри в цій школі... Без різниці... Як ти собі уявляєш? Набрали клас 32 дитини... І куди ще? Чи когось повинні вигнати? Знаю людей які живуть через дорогу, а школа по їх прописці 4....і все
Я не уявляю! А читаю закон!
Прописка та наявнiсть старшого брата/сестри рiвнозначнi. Прописанi не мають бiльшого права на вступ, нiж дитина, старший/а брат/сестра якоi навчаэться
Звичайно, що як й прописанi дiти, так й зi старшими у цiй школi, потрiбно подумати про це заздалегiдь. Й заява пишется в вереснi.
Але вiдмовити не мають права!
А якщо прописаних буде бiльше 32, то що? А якщо прийде 40 прописаних?..
Мене це не хвилюэ Це головний бiль адмiнiстрацii школ...
Але так, батькам потрiбно про це думати не в травнi, коли класи зформовано, а за рiк - у вереснi...
P.s.старшого клас ще 6 рокiв назад був 35 осiб. Зараз в 6-му 34. Так що 32 - це не межа
Відредаговано mitera, 26 лютий 2020 - 07:34.
Опубліковано 26 лютий 2020 - 07:30
Знаю точно по нашій 27 що якщо вже класи набрані і дитина до іншої школи належить, то є брати сестри в цій школі... Без різниці...
То люди не вмiють вiдстоювати своi права...
Але я не про ситуацiю, коли класи зформовано. Я ща вчасне подання заяв восени...
P.s. коли б ти мала сама в тому чи цьому роцi вести молодшого сина/доньку, впевнена, мiркувала б iнакше... Точно обурювалася б, чого одного в одну школу вести, а iншого - в iншу... А якщо дiти 3-й та 1-й клас? Як зранку встигути?...
Відредаговано mitera, 26 лютий 2020 - 07:33.
svexa
-
-
Опубліковано 26 лютий 2020 - 08:11
То люди не вмiють вiдстоювати своi права...
Але я не про ситуацiю, коли класи зформовано. Я ща вчасне подання заяв восени...
P.s. коли б ти мала сама в тому чи цьому роцi вести молодшого сина/доньку, впевнена, мiркувала б iнакше... Точно обурювалася б, чого одного в одну школу вести, а iншого - в iншу... А якщо дiти 3-й та 1-й клас? Як зранку встигути?...
Ой... Мирослава... Тут переймаюсь куди перевести.... Вчителька гарна, клас хороший.. Але ця 2 зміна.... Ну не може він втягнутися.... Ще якось може перетерпимо молодшу школу... А потім до 19_30 в школі це жах... І куди зараз вести якщо в 6_35 я проходу похідну з чоловіком.. І старшому на 8_00 в училище... І варіантів поблизу 0...
Опубліковано 26 лютий 2020 - 11:23
Мне понравился в законе пункт, что школы обязаны в виде объявлений или на сайтах показывать наличие свободных мест в классах. Кто такое видел в реале ?
Опубліковано 26 лютий 2020 - 12:39
Опубліковано 26 лютий 2020 - 15:17
Видела как то в 23 школе
я тоже видела на сайтах школі, и той же 23ей
Меня больше вонует вопрос, что по новому закону в младшей школе должно быть 25 учеников и не больше. А если по прописке прийдет 100, а школа может набрать только 50, то куда остальные пойдут?
Опубліковано 26 лютий 2020 - 17:39
Ой... Мирослава... Тут переймаюсь куди перевести.... Вчителька гарна, клас хороший.. Але ця 2 зміна.... Ну не може він втягнутися.... Ще якось може перетерпимо молодшу школу... А потім до 19_30 в школі це жах... І куди зараз вести якщо в 6_35 я проходу похідну з чоловіком.. І старшому на 8_00 в училище... І варіантів поблизу 0...
Через год-два вторые смены будут в большинстве школ. Там где нет сегодня, очень вероятно будет вторая смена на следующий год.
Потом снова пойдёт на спад...
Подумай сто раз, стоит ли переводить...
svexa
-
-
Опубліковано 26 лютий 2020 - 18:56
Через год-два вторые смены будут в большинстве школ. Там где нет сегодня, очень вероятно будет вторая смена на следующий год.
Потом снова пойдёт на спад...
Подумай сто раз, стоит ли переводить...
ну поки що точно ні.... А потім будемо дивитись... Які викладачі,, дістануться,,, якщо ті що у старшого були... То тікати треба...а то все бажання навчатися задавлять
kulolga
-
-
2
Опубліковано 27 лютий 2020 - 23:22
Сегодня зашла в столовую школы,и была приятно удивлена переменами,новая дополнительная мебель,новая форма с колпаком, подставки для столовых приборов на столах , выпечка вся в индивидуальной упаковке.
Эх ,не изменились сами столы и бардак за собой.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 03 березень 2020 - 18:00
"шведський стіл " в 9 школі https://misto.vn.ua/...voyu-sistemoyu/ діти їдять скільки захочуть
Відредаговано Belyanochka, 03 березень 2020 - 18:01.
Опубліковано 03 березень 2020 - 18:13
Опубліковано 03 березень 2020 - 18:18
Напомните, пожалуйста, когда весенние каникулы в Полтаве
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 03 березень 2020 - 18:27
Напомните, пожалуйста, когда весенние каникулы в Полтаве
с 23 по 29 марта
kulolga
-
-
2
Опубліковано 03 березень 2020 - 18:56
Да,это точно не Полтава. нам наверное далеко до такой красоты.
Відредаговано kulolga, 03 березень 2020 - 18:58.
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 03 березень 2020 - 18:56
Це Вінницька школа №9
а я уже пораділа за полтавську 9 школу....
Опубліковано 03 березень 2020 - 20:09
а я уже пораділа за полтавську 9 школу....
А я дивлюсь - не наша столова.)))
bil4enya
-
Місто:Полтава - Левада
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 03 березень 2020 - 20:37
Дівчата, де завтра терміново можна взяти шаровари напрокат на дитину? Де у нас взагалі є прокати костюмів?
Опубліковано 03 березень 2020 - 20:46
Дівчата, де завтра терміново можна взяти шаровари напрокат на дитину? Де у нас взагалі є прокати костюмів?
11 квартал на Мотелі
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|