Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 06 листопад 2022 - 09:30
Мені неприємно інше, коли обіцяли вимикати всім рівномірно, а виходить що третині не вимикають взагалі...
У мене без шансів, все електро, крім комфорок на плиті. Тому це виглядає дуже екстремально.
Наскільки я зрозуміла, то не вимикають будинки, які на одній лінії з лікарнями, пологовими, котельнями, і так далі, і є напевно ще якісь об’єкти критичної інфраструктури, які не можна відключати. Наприклад в поліклініках зберігаються вакцини в холодильниках, а їм потрібна температура певна.
Багато будинків з перинатальним на одній лінії.
Як їх можна відімкнути?
Відредаговано natochka, 06 листопад 2022 - 09:31.
Опубліковано 06 листопад 2022 - 10:45
У мене без шансів, все електро, крім комфорок на плиті. Тому це виглядає дуже екстремально.
А в мене газу в будинку немає в принципі в тебе хоч конфорка є а в мене немає світла - немає нічого, ні кіпятку, ні їжі...
Все пізнається у порівнянні...
Як подумаю про окопи і хлопців в них, про Бахмут, Лиман тощо... Зовсім інше відношення до всього...
Відредаговано mitera, 06 листопад 2022 - 10:50.
Опубліковано 06 листопад 2022 - 10:49
Мені неприємно інше, коли обіцяли вимикати всім рівномірно, а виходить що третині не вимикають взагалі...
Ні, зараз однозначно в рази більше відключають, і значно рівномірніше, і в більшості випадків по графіку...
Так є ті, кому пощастило бути на мережі з підприємствами критичної інфраструктури, але це не третина, значно менше...
Просто в центрі, наприклад, таких ОКІ зосереджено чимало, тому складається враження, що там світло майже у всіх ... Але і в центрі люди сидять без світла...
Опубліковано 06 листопад 2022 - 11:56
Підкажіть, куди можна відвезти книжки дитячі нові?
І конструктори?
І де точно візьмуть сезонні речі у відмінному стані?
Дякую
Опубліковано 06 листопад 2022 - 12:04
І конструктори?
Дякую
Тепла кофта
Переїхали в приміщення обласної бібліотеки на вулиці Небесної сотні
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 листопад 2022 - 13:07
І конструктори?
Дякую
Я відвозила в ТРЦ Київ, Спільна справа - 3 поверх
Опубліковано 06 листопад 2022 - 16:20
І заодно на сусідів, у яких є світло)
Наш класний керівник проводила вчора голосування, хто в якій черзі, то з 23 у 8 не вимикають взагалі.
Сільпо також і музичка грає і підсвітка на всі випадки життя покупця на 15 хвилин перебування в магазині.
І Маркетопт в центрі, там можна на касі половину ламп вимкнути.
Це перше, що згадала.
Рошен щойно відкрився, таким чином привертають увагу. Без виправдань..
Яка геніальна ідея провести опитування класному керівнику, бо якби ми не контролювали навчання відчуваю, що і у нас постійно б світла "не було".
До речі, маркетопт в центрі вимикають по графіку.
А де у нас Рошен відкрився?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 листопад 2022 - 19:14
Яка геніальна ідея провести опитування класному керівнику, бо якби ми не контролювали навчання відчуваю, що і у нас постійно б світла "не було".
на Зигіна, біля Єви
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 06 листопад 2022 - 21:41
Куди можна поскаржитися? Була сьогодні в Рошен магазині. Ілюмінація повна. Підсвітка навіть вітрини зовні і це вдень. В середині магазині до сотні прожекторів. Вітрина зовні інтерактивна. Кому треба тваринки рухати, коли в країні енергетична криза, це ще питання. На зауваження продавці ніяк не відреагували.
Таких замечаний можно насобирать уйму,потому что магазины далеко не все экономят, особенно когда идёшь по Соборности...
А еще вообще мало Я б сказала кто слышал про экономию,складывается впечатление, у которых не выключали,и не выключают,даже не знают про графики и вообще ,что происходит...У нас в соседних домах раньше никогда не горел свет на лестничной площадке ночью,а теперь постоянно,потому что никто не ходит и не выключает с графиком,вот нет два часа,и нет,а потом включился и горит....Мы просто с графиками, не включаем свет,с фонариком ходим.
А чего так именно Рошен многих прям заинтересовал , в трц заходишь ,и света везде,кафе разве,что экономит.
Ну не будут все экономить,это нереально достичь.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 06 листопад 2022 - 22:06
Таких замечаний можно насобирать уйму,потому что магазины далеко не все экономят, особенно когда идёшь по Соборности...
А еще вообще мало Я б сказала кто слышал про экономию,складывается впечатление, у которых не выключали,и не выключают,даже не знают про графики и вообще ,что происходит...У нас в соседних домах раньше никогда не горел свет на лестничной площадке ночью,а теперь постоянно,потому что никто не ходит и не выключает с графиком,вот нет два часа,и нет,а потом включился и горит....Мы просто с графиками, не включаем свет,с фонариком ходим.
А чего так именно Рошен многих прям заинтересовал , в трц заходишь ,и света везде,кафе разве,что экономит.
А у нас вначале свет на площадках в подъезде отключили (светомаскировка), а потом сделали на всех этажах датчики - и свет экономия, и люди не убьются подымаясь домой.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 06 листопад 2022 - 23:07
Так, класний керівник в нас ідейний)
Маркетопт здається на генераторах там, але не впевнена на 100 відсотків
А у нас вначале свет на площадках в подъезде отключили (светомаскировка), а потом сделали на всех этажах датчики - и свет экономия, и люди не убьются подымаясь домой.
А я почала виключати, як відкрию квартиру, а сусіди наполегливо вмикають. Потім залишила записку, що економемо і віримо в ЗСУ! Як пошептало) я їх не знаю, чергові квартиранти..
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 листопад 2022 - 06:29
Були в Метро... декілька відділів без світла, холодильники без підсвітки.В самому магазині прохолодно..
Опубліковано 07 листопад 2022 - 08:18
Я навпаки звернула увагу, що всі значно скоротили освітлення
В Конкорді, в Екваторі, в Сільпо, в Маркетопт, в Алло - скрізь явно зменшено освітлення, багато плафонів вимкнено...
Я навпаки відмітила, що бізнес прослуховується і намагається скоротити споживання електроенергії
Відредаговано mitera, 07 листопад 2022 - 08:21.
Опубліковано 07 листопад 2022 - 08:30
Я навпаки звернула увагу, що всі значно скоротили освітлення
В Конкорді, в Екваторі, в Сільпо, в Маркетопт, в Алло - скрізь явно зменшено освітлення, багато плафонів вимкнено...
Я навпаки відмітила, що бізнес прослуховується і намагається скоротити споживання електроенергії
Ага, економлять, коли вимкнуть взагалі...
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 листопад 2022 - 10:25
Дівчата ви все знаєте..У нас так і не з'явився тепло.
Теплоенерго скидує на ЖЕД, ті на теплоенерго.
15_80 нічого не вирішує.Куди ще дзвонити...морози не за горами.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 07 листопад 2022 - 12:01
Доброго дня! Дівчата, потрібен майстер з ремонту мікрохвильовки. Порадьте, будь ласка, когось. Буду вдячна.
Опубліковано 07 листопад 2022 - 17:23
Так, класний керівник в нас ідейний)
Маркетопт здається на генераторах там, але не впевнена на 100 відсотків
А я почала виключати, як відкрию квартиру, а сусіди наполегливо вмикають. Потім залишила записку, що економемо і віримо в ЗСУ! Як пошептало) я їх не знаю, чергові квартиранти..
Точно не на генераторах. Робота в цій же будівлі, помітила б)
У нас світло на 1 поверсі в під'їзді, інші вимикаємо
Опубліковано 07 листопад 2022 - 17:43
Ага, економлять, коли вимкнуть взагалі...
Ні
Ми були в період не коли відключено електропостачання, а в нормальному режимі. Скрізь економія була
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 07 листопад 2022 - 18:12
Датчик мы тоже собираемся покупать,как то не подумали раньше...но опять же ,не всем он нужен,но все равно будет.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 07 листопад 2022 - 20:02
Точно не на генераторах. Робота в цій же будівлі, помітила б)
У нас світло на 1 поверсі в під'їзді, інші вимикаємо
Не обов'язково це помітно.
В Сільпо, Єва на 23 вересня все перемикається автоматично, навіть персонал не в курсі, що вимкнули світло.
Я один раз так попала..
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|