4221 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 20 червень 2016 - 08:06
фефочка :-) как положено - капризуля :-)
у вас случайно зубы не лезут? оно тогда не до еды...
Зуби періодично дають про себе знати, намагалася вводити прикорм якраз в спокійні дні
А що Ви даєте? У нас було багато експериментів, доки ми обрали перший продукт для прикорму, теж не хотів нічого їсти. Зараз у нас 2 прикорми кашею-вранці і вечері і обід із овочей, годинок в 6 вечора ще даю дитяче печиво і шматочок яблука. Вчора навіть прийшлося дати полуниці-я їла, а дитині не було спокою, доки не дала.
Спробували кабачок, броколі, моркву, молоду картоплю, з фруктів - яблуко і банан. Не пішло нічого)
Опубліковано 20 червень 2016 - 08:23
Не хоче. На все одна реакція: трохи лизькає, кривиться, здригається, рвотний рефлекс. Тоді просто зжимає губи, коли баче ложку, хоча я і не запихаю - пару разів пробую і відставляю.
Оля, ищи "ваши" продукты. У меня доця ела да и ест с коныками. По началу нам пошла только кукупузная каша нестле безмолочка. И только месяца через полтора мы раскачались до попробовать что-то новенькое. Нервы мои были на пределе. Ест и сейчас выборочно, но хоть ест. Даже творог только определенных марок, другой не впихнеш. Каши, овощи под настроение. Только ягоды и сыр лопаем всегда, тттт. Супы вроде тоже.
Polinka78
-
-
Опубліковано 20 червень 2016 - 08:38
Оля, ищи "ваши" продукты. У меня доця ела да и ест с коныками. По началу нам пошла только кукупузная каша нестле безмолочка. И только месяца через полтора мы раскачались до попробовать что-то новенькое. Нервы мои были на пределе. Ест и сейчас выборочно, но хоть ест. Даже творог только определенных марок, другой не впихнеш. Каши, овощи под настроение. Только ягоды и сыр лопаем всегда, тттт. Супы вроде тоже.
Тут з кашами простими біда, буду вже в Україні кукурудзяну вводити. Мені, після хлопців, така ситуація з прикормом дивна, вони в мене ненажери ті ще були)
Иришка88
-
Місто:Полтава,Левада
-
Ім'я:Ира
Опубліковано 20 червень 2016 - 09:10
Завтра 7 місяців, а ми за цей місяць так і не змогли ввести прикорм. почекаю ще пару тижнів і почну все заново
Мы тоже такого возраста и тоже особо ничего не кушаем,сейчас ест немного кабачок и то ложечек 6.Яблочное пюре неплохо ела,но у нее алергия на кислое как и у меня,на лице проступают красные пятна((будем пробовать еще банан.
А що Ви даєте? У нас було багато експериментів, доки ми обрали перший продукт для прикорму, теж не хотів нічого їсти. Зараз у нас 2 прикорми кашею-вранці і вечері і обід із овочей, годинок в 6 вечора ще даю дитяче печиво і шматочок яблука. Вчора навіть прийшлося дати полуниці-я їла, а дитині не було спокою, доки не дала.
А вы яблоко куском даете,не давится?
Опубліковано 20 червень 2016 - 11:00
Аналогічна ситуація і у нас, тільки нам уже 10 міс. Їмо дуже мало і перебираємо продуктами. Верхні зубки лізуть, так взагалі з ложкою не підходь. Ух і дівчата))
Polinka78
-
-
Опубліковано 20 червень 2016 - 11:05
Аналогічна ситуація і у нас, тільки нам уже 10 міс. Їмо дуже мало і перебираємо продуктами. Верхні зубки лізуть, так взагалі з ложкою не підходь. Ух і дівчата))
Я раніше ложкою ясна трогала, щоб зубки перевірити, тепер її тільки баче - зразу зціплений рот, не проб'єшся)
Енотик
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 червень 2016 - 11:37
А вы яблоко куском даете,не давится?
Кусочек мягкого яблока очищаю от кожуры и помещаю в ниблер, малой сам перегрызает его в пюре и высасывает, если просто давать, то давится, отгрызает зубами ломти, а пережевать еще не может.
Спробували кабачок, броколі, моркву, молоду картоплю, з фруктів - яблуко і банан. Не пішло нічого)
С овощей у нас больше всего ест цветную капусту и тыкву, а так еще кашу любит кукурузную и рисовую с гречневой 1:1, чистую гречку не ест.
Опубліковано 20 червень 2016 - 12:04
[quote name="Енотик" post="1254792" timestamp="1466415424 С овощей у нас больше всего ест цветную капусту и тыкву, а так еще кашу любит кукурузную и рисовую с гречневой 1:1, чистую гречку не ест. [/quote] А каши ложкой кушает?
Енотик
-
-
Опубліковано 20 червень 2016 - 15:04
А каши ложкой кушает?
Да, кормлю с ложечки, больше всего любит силиконовую, может ею и играться в процессе кормления. Кашу развожу до консистенции нежирной сметаны
Опубліковано 20 червень 2016 - 16:54
Я раніше ложкою ясна трогала, щоб зубки перевірити, тепер її тільки баче - зразу зціплений рот, не проб'єшся)
мені здається що я так і не повернуся як вона ховається від ложки. Пробувала і кусочки ложити, просто кулачками розминає, іноді лизькає. Лікар сказала, це тому погано їсть що зі мною спить, і наїдається вночі. Кинути годувати зараз ми ще не готові.
Відредаговано Shelenku, 20 червень 2016 - 17:05.
Енотик
-
-
Опубліковано 20 червень 2016 - 17:12
мені здається що я так і не повернуся як вона ховається від ложки. Пробувала і кусочки ложити, просто кулачками розминає, іноді лизькає. Лікар сказала, це тому погано їсть що зі мною спить, і наїдається вночі. Кинути годувати зараз ми ще не готові.
Мій синок теж зі мною спить, мені здається, що від цього не залежить. А ваша дівчинка не виявляє харчового інтересу до вашої їжі? Спробуйте змінити саму ложку і посуд з якого їсть дитина. У нас спочатку була просто пластмасова ложка з набору посуду, але нею наш не любить їсти, "поважає" лише силіконову, з якої давала ліки. А ще дитина краще їсть, коли її добре "поганяти" і коли великий проміжок між годуваннями, трохи більше трьох годин. Але все індивідуально, іноді достатньо знайти просто улюблений продукт
Polinka78
-
-
Опубліковано 20 червень 2016 - 17:21
Двоє старших спали зі мною, годувала більше двох років обох, апетит на прикорм був пречудовий. Макс той взагалі ганявся у всіх їжу відбирав) так що я теж думаю, що від цього не залежить.
Опубліковано 20 червень 2016 - 19:13
Мій синок теж зі мною спить, мені здається, що від цього не залежить. А ваша дівчинка не виявляє харчового інтересу до вашої їжі? Спробуйте змінити саму ложку і посуд з якого їсть дитина. У нас спочатку була просто пластмасова ложка з набору посуду, але нею наш не любить їсти, "поважає" лише силіконову, з якої давала ліки. А ще дитина краще їсть, коли її добре "поганяти" і коли великий проміжок між годуваннями, трохи більше трьох годин. Але все індивідуально, іноді достатньо знайти просто улюблений продукт
Інтерес є. Сьогодні зварила звичайний суп з гречкою, як для себе, просто чуть-чуть посолила. То можна сказати ми поїли. Просто повноцінно покормити не виходить, щоб замінити хоть одне годування. Тоже кормлю пластмасоваю ложкою, ну і звичайною чайною. Трошки їсть фруктові пюре, десь пів баночки в день, а от каш ніяк не хоче, уже яких я тільки не купляла, і сама звичайні варила. Не можу сказати що вона голодна, але б хотілось би накормити))) зараз у нас 9кг.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 24 червень 2016 - 15:50
Планирую вводить второй ингредиент. Думаю о том, чтобы перед снов тоже давать кашу, только другую разновидность. Можно чтобы в начале прикорма присутствовали только каши или лучше все-таки ввести какие-то пюрехи в дополнение к каше что есть?
Опубліковано 24 червень 2016 - 16:04
Планирую вводить второй ингредиент. Думаю о том, чтобы перед снов тоже давать кашу, только другую разновидность. Можно чтобы в начале прикорма присутствовали только каши или лучше все-таки ввести какие-то пюрехи в дополнение к каше что есть?
А какую кашу вы уже кушаете?
Я то не сильный спец в этом деле, точней совсем не спец)))
Но по своему опыту скажу, что я бы выбрала вводить все таки какое нибудь овощное пюре, ну а потом еще один вид каши.
солнышко
-
-
Ім'я:Светик
Опубліковано 24 червень 2016 - 16:09
Если ребёнок плохо набирает вес, то прикорм начинается с каш.
НАСТоящаЯ мелодиЯ
-
-
Ім'я:Анастасия
Опубліковано 24 червень 2016 - 16:12
А какую кашу вы уже кушаете?
Я то не сильный спец в этом деле, точней совсем не спец)))
Но по своему опыту скажу, что я бы выбрала вводить все таки какое нибудь овощное пюре, ну а потом еще один вид каши.
Мы едим рисовую кашу. Каша малышу нравиться. Думала еще добавить кукурузную в рацион.
Если ребёнок плохо набирает вес, то прикорм начинается с каш.
Прикорм у нас уже начался с каши, я раздумьях чем его продолжить) Малыш у меня очень активный, меня устраивает как он набирает вес. Хотя в 6,5 мес. мы весим чуть больше 7 кг.
солнышко
-
-
Ім'я:Светик
Опубліковано 24 червень 2016 - 16:19
Нормальный у вас вес,как по мне. Я бы попробовала ввести овощи, а там решайте сами. Мамина интуиция часто бывает права))). Нам сейчас 9мес.и вес почти 9кг., хотя старший в год был с таким весом.
Опубліковано 24 червень 2016 - 16:35
Мы третий день кушаем пюре из кабачка. Выражение лица при этом - полное недоумение))))
Я тоже "за" мамину интуицию.)
Енотик
-
-
Опубліковано 24 червень 2016 - 16:44
Прикорм у нас уже начался с каши, я раздумьях чем его продолжить) Малыш у меня очень активный, меня устраивает как он набирает вес. Хотя в 6,5 мес. мы весим чуть больше 7 кг.
Нам 7мес., до введения прикорма набирали немного веса-на грани нормы, а в этом месяце 0,5кг прибавилось) Сейчас 8 400. Начали прикорм с овощей, которые сейчас кушаем в обед, утром и вечером каша (гречка, рис, кукуруза безмолочные), в 6 вечера даю печеньку и немного фруктового пюре, больше всего любит "яблоко-морковь-айва". Сегодня варю кролика, буду давать мясное пюре. Педиатр вчера сказала, чтоб начинали давать "мужчине" мясо, думаю давать его в обед вместе с овощами.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|