Перехід до вмісту

Фотографія

1-й городской роддом Полтавы

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3801 відповідей у цій темі

#3781 Smile9411

Smile9411

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 23 повідомлення
  • Ім'я:маша

Опубліковано 13 липень 2021 - 12:23

У кого есть номер Савченко, напишите в ЛС. Спасибо

Как Вам Бережна??? много берет $ ?

#3782 Freezelight

Freezelight

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 35 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Freezelight

Опубліковано 03 серпень 2021 - 09:10

Нарешті можу вже написати і я....Народилася моя дівчинка 20 числа.Був кесарів розтин.Дитина в мене друга,перша теж дівчинка і теж через кс.Все пройшло добре..навіть краще ніж перший раз.Відходила набагато швидше і безболісніше.

Так ось..про сам пологовий..Так як я народжувала першу дитину 6 років назад то цей раз помітила значне покращення,як зі сторони персоналу так і з сторони самого процесу родів..

По-перше,зразу скажу,гроші ніхто не просить!ВЗАГАЛІ!Немає ніяких натяків на це! Я пролежала там майже 7 днів, за цей час помінялися всі зміни які працюють в пологовому.І жодна зміна не просила і не натякала на гроші!

По-друге,персонал..Всі дуже привітні.Ніхто не грубить, не кричить(як було в перший раз) 

В аптеку самим ходити не можна(карантин і все таке) але, якщо треба щось. то просимо мед сестру і вона все купить( за це теж не треба платити)

Палати хороші, маленькі правда, але там все необхідне для вас і дитини є.Не забуваємо що ми не на курорті і не в 5-ти зірковому готелі..Ремонт гарний, прибирається регулярно.Я лежала на 2 - му єтажі в 34 палаті. 

Харчування.Так ссклалося що в Полтаві в мене нема нікого тож передачки нікому було носити,а якщо вам хтось щось хоче передати то це не складе багато зусиль,просто передадуть діжурній,скажите номер палати і єтаж і вам все принесуть..

Кормлять тричі на день.Вранці це суп(вівсяний) чай і хліб,в обід- суп ао борщ,каша, хліб і чай або компот.Вечеря каша і чай або компот.Ще є полудник - какао і 3 маленьких піченюшки Наполеон)))))звісно що все не солене не перчене і тд...

Так що з голоду не помрете)

Виписують зараз рано,стараються чим швидше тим краще..перед випискою ведуть на УЗД,дивитись чи матка в нормі.І ще,зараз на виписку потрібно приносити справку про те що дитина буде взята на облік.Тобто вам треба щобхтось з рідних поїхав до вашого сімейного лікаря і там вам випишуть справку.

Бейбі бокси зараз не видають...дають справку на гроші.

Те що потрібно брати з собою по списку з обмінної карти, як виявилось не все потрібно...наприклад паперові рушники були потрібни чисто для витирання рук..достатньо і одного-двох рулонів..Ніхто нічого не забирає при поступанні в пологовий!

В цілому атмосфера дружня і турботлива як до вас так і до дитини.Так що дівчата, народжуйте в 1 - му пологовому і не бійтесь.Хороший там персонал і ніхто нічого відвас не буде вимагати.

#3783 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 376 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2021 - 12:44

Нарешті можу вже написати і я....Народилася моя дівчинка 20 числа.Був кесарів розтин.Дитина в мене друга,перша теж дівчинка і теж через кс.Все пройшло добре..навіть краще ніж перший раз.Відходила набагато швидше і безболісніше.

Так ось..про сам пологовий..Так як я народжувала першу дитину 6 років назад то цей раз помітила значне покращення,як зі сторони персоналу так і з сторони самого процесу родів..

По-перше,зразу скажу,гроші ніхто не просить!ВЗАГАЛІ!Немає ніяких натяків на це! Я пролежала там майже 7 днів, за цей час помінялися всі зміни які працюють в пологовому.І жодна зміна не просила і не натякала на гроші!

По-друге,персонал..Всі дуже привітні.Ніхто не грубить, не кричить(як було в перший раз) 

В аптеку самим ходити не можна(карантин і все таке) але, якщо треба щось. то просимо мед сестру і вона все купить( за це теж не треба платити)

Палати хороші, маленькі правда, але там все необхідне для вас і дитини є.Не забуваємо що ми не на курорті і не в 5-ти зірковому готелі..Ремонт гарний, прибирається регулярно.Я лежала на 2 - му єтажі в 34 палаті. 

Харчування.Так ссклалося що в Полтаві в мене нема нікого тож передачки нікому було носити,а якщо вам хтось щось хоче передати то це не складе багато зусиль,просто передадуть діжурній,скажите номер палати і єтаж і вам все принесуть..

Кормлять тричі на день.Вранці це суп(вівсяний) чай і хліб,в обід- суп ао борщ,каша, хліб і чай або компот.Вечеря каша і чай або компот.Ще є полудник - какао і 3 маленьких піченюшки Наполеон)))))звісно що все не солене не перчене і тд...

Виписують зараз рано,стараються чим швидше тим краще..перед випискою ведуть на УЗД,дивитись чи матка в нормі.І ще,зараз на виписку потрібно приносити справку про те що дитина буде взята на облік.Тобто вам треба щобхтось з рідних поїхав до вашого сімейного лікаря і там вам випишуть справку.

Те що потрібно брати з собою по списку з обмінної карти, як виявилось не все потрібно...наприклад паперові рушники були потрібни чисто для витирання рук..достатньо і одного-двох рулонів..Ніхто нічого не забирає при поступанні в пологовий!

В цілому атмосфера дружня і турботлива як до вас так і до дитини.Так що дівчата, народжуйте в 1 - му пологовому і не бійтесь.Хороший там персонал і ніхто нічого відвас не буде вимагати.

Поздравляю! Пусть и дальше жизненный путь Вашей малышки будет таким же приятным и легким, как его начало! ) Выдала Вам медальку.

#3784 Freezelight

Freezelight

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 35 повідомлення

Опубліковано 03 серпень 2021 - 13:24

Поздравляю! Пусть и дальше жизненный путь Вашей малышки будет таким же приятным и легким, как его начало! ) Выдала Вам медальку.

спасибо!!!! :d_sunny:  :poklon:

#3785 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 серпень 2021 - 14:53

погоджуюсь з вашим відгуком, але рушників в мене на приймальному просили аж 6 рулонів. Я скільки не брала з собою, дала 2, ніхто не фиркав)
В мене теж був кс, після нього добу не можна було їсти і до цього добу не їла, то я добрішого супу, ніж їхній вівсяний в житті не їла)) правда, я ніколи не їм у лікарнях, бо все таке несмачне навіть на вигляд, а у них супи справді дуже смачні.

#3786 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 серпень 2021 - 15:39

В мене теж був кс, після нього добу не можна було їсти і до цього добу не їла, то я добрішого супу, ніж їхній вівсяний в житті не їла)) правда, я ніколи не їм у лікарнях, бо все таке несмачне навіть на вигляд, а у них супи справді дуже смачні.

В перинатальном через сутки разрешают бульон, суп и другую еду только после того, как сходишь в туалет и начнется бурление в животе (запуск системы). Не пью бульоны вообще, но тот был хорош, хотя не ела всего сутки. Накануне кс у меня был жор, а в реанимации мне снились брускеты и креветки в кляре - как же хотелось кушать))

#3787 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2021 - 15:58

В перинатальном через сутки разрешают бульон, суп и другую еду только после того, как сходишь в туалет и начнется бурление в животе (запуск системы). Не пью бульоны вообще, но тот был хорош, хотя не ела всего сутки. Накануне кс у меня был жор, а в реанимации мне снились брускеты и креветки в кляре - как же хотелось кушать))

Женя, я что-то пропустила? Тоже полагается медалька? )

#3788 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:09

от бульон я мабуть би не подужала, в мене з дитинства негативні асоціації. Взагалі я наскільки люблю поїсти, що в кс мені найгірше було оці обмеження по їжі))) мені дозволили пару ложок супу і ввечері одну печеньку, а потім аж після походу в туалет той же суп і трохи м‘яса, це було на третій день аж. І так налякали кишковою непроходимістю (? Неправильне слово, але не підберу), що я два тижні жила на супі і кефірі, поки не дозволили.

Відредаговано Alice_88, 03 серпень 2021 - 17:11.

#3789 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:19

Женя, я что-то пропустила? Тоже полагается медалька? )

Да) теперь у нас 2 сыночка и лапочка дочка

#3790 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:28

Улыбаюсь!!! ) Счастья новому жителю Планеты! 
Медальку выдала )

#3791 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:33

Вітаю)))
Я щось таке підозрювала по твоїм повідомленням)

#3792 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:39

Улыбаюсь!!! ) Счастья новому жителю Планеты!
Медальку выдала )

Вітаю)))
Я щось таке підозрювала по твоїм повідомленням)

#3793 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:40

вітаю вас) урожайний рік на дівчат)

#3794 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 376 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2021 - 17:45

Насколько поняла - мальчик )

#3795 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 серпень 2021 - 18:06

Спасибо) у нас девочка средняя

Но год реально урожайный на девочек, нам так и сказали: "Наконец-то мальчик!", потом уже и мальчики пошли, хотя девочек всё равно больше

#3796 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 03 серпень 2021 - 20:27

Вітаю! Щастя усім вам!

#3797 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 03 серпень 2021 - 20:30

Спасибо) у нас девочка средняя

Но год реально урожайный на девочек, нам так и сказали: "Наконец-то мальчик!", потом уже и мальчики пошли, хотя девочек всё равно больше

мене смутило, що лапочка-дочка останньою перерахована, вибачте) але відчувала, що помилюсь по закону підлості)
  • felice це подобається

#3798 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 03 серпень 2021 - 20:58

Вітаю! Щастя усім вам!

Спасибо)
  • Yadik це подобається

#3799 Freezelight

Freezelight

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 35 повідомлення

Опубліковано 04 серпень 2021 - 06:14

погоджуюсь з вашим відгуком, але рушників в мене на приймальному просили аж 6 рулонів. Я скільки не брала з собою, дала 2, ніхто не фиркав)

Так, суп справді смачний.А кашки прісні прісні))) але я вважаю що при горю можна їсти)) це ж не вдома))

#3800 Olya*

Olya*

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Oльга

Опубліковано 15 вересень 2021 - 05:53

Здравствуйте. Кто недавно рожал или собирается рожать в первом городском, поделитесь списком в роддом, пожалуйста

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама