Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 січень 2021 - 08:54
Скажите, а кто-нибудь в жизни использовал дециметры и центнеры, кроме как в школьных задачах? У меня цель не возмущаться, а просто интересно, где и в каких областях могут использоваться регулярно эти единицы измерения сейчас))
Побочки коронавируса страшнее, чем может показаться(.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 16 січень 2021 - 09:55
Скажите, а кто-нибудь в жизни использовал дециметры и центнеры, кроме как в школьных задачах? У меня цель не возмущаться, а просто интересно, где и в каких областях могут использоваться регулярно эти единицы измерения сейчас))
Міра ваги використовується у сільському господарстві.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 16 січень 2021 - 12:05
У Норвегії після отримання щеплення від коронавірусної хвороби вакциною компаній Pfizer/BioNTech померли 23 людини.
Як зазначається, усі померлі були літнього віку з ослабленим імунітетом.
Фахівці розслідують причини смерті пацієнтів. Вже розглянуто 13 справ. Зазначається, що вакцина дійсно могла викликати побічні ефекти, які призвели до "більш серйозного перебігу наявних захворювань у людей похилого віку".
Вакцинація проти коронавірусу вакциною Pfizer розпочалася у Норвегії 27 грудня
https://eurnews.net/...died-in-norway/
Ксаночка
-
-
Опубліковано 16 січень 2021 - 12:12
Хмммм.....ковід і лише ковід?? інших причин підвищення температури, частоти дихання, порушення сну і т.д., скоро не буде, схоже, взагалі?...
"Наклейка для виявлення COVID-19"
"Пристрій BioButton приклеюється до верхньої частини грудної клітки за допомогою медичного клею і використовує датчики, щоб постійно відстежувати температуру тіла, частоту дихання і серцевих скорочень, рівень активності та сон.
Виробник BioIntelliSense каже, що за кілька днів BioButton може зібрати достатньо даних, щоб допомогти визначити, чи є у носія пристрою симптоми можливої коронавірусної інфекції, навіть якщо він не помічає, що захворів.
Компанія презентувала пристрій на виставці CES 2021 в Лас-Вегасі. BioIntelliSense сподівається, що технологія може бути використана для того, щоб зробити місця відпочинку, круїзи і навіть робочі місця більш безпечними.
У компанії кажуть, що попередня версія пристрою виявилася настільки ж точною, як і пристрої, що використовуються в лікарнях для вимірювання частоти серцевих скорочень, температури та дихання.
Вартість користування пристроєм становитиме 1 дол на день протягом 60 днів безперервного моніторингу."
Відредаговано Ксаночка, 16 січень 2021 - 12:18.
Опубліковано 16 січень 2021 - 12:33
Темой ошиблись))но я думаю, в жизни это нелишние знания.
Да, заработалась)) Я согласна, что не лишние.
Побочки коронавируса страшнее, чем может показаться(.
Вам виднее.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 16 січень 2021 - 19:51
А с какой целью в мороз,при том хороший ,человек надевает маску, но не одевает шапку ....даже интересно ,где шансов больше лечь на больничную койку,с маской ,но без шапки или с шапкой,но без маски.
Ксаночка
-
-
Опубліковано 16 січень 2021 - 20:00
А с какой целью в мороз,при том хороший ,человек надевает маску, но не одевает шапку ....даже интересно ,где шансов больше лечь на больничную койку,с маской ,но без шапки или с шапкой,но без маски.
Шапки не носят некоторые априори.
Например, я))- не ношу шапки вообще (у меня от них голова почему-то болит), поэтому покупаю куртку с капюшоном, который хорошо затягивается.
Відредаговано Ксаночка, 16 січень 2021 - 20:01.
Опубліковано 16 січень 2021 - 20:58
Я ненадовго виходжу без шапки - зовсім не холодно) І ходжу в звичайних джинсах, без підшерстка)) Але в маскі) Що не так?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 16 січень 2021 - 21:34
Який тут взаємозв'язок?
Опубліковано 16 січень 2021 - 22:05
а на кого «не одевает» шапку?) не втрималась)
Опубліковано 16 січень 2021 - 22:28
Який тут взаємозв'язок?
Наверное в некоторых кругах бытует мнение, что коронавирус появляется вследствие переохлаждения головы)
kulolga
-
-
2
Опубліковано 16 січень 2021 - 23:14
Наверное в некоторых кругах бытует мнение, что коронавирус появляется вследствие переохлаждения головы)
Я не о короне ,а вообще..
Я ненадовго виходжу без шапки - зовсім не холодно) І ходжу в звичайних джинсах, без підшерстка)) Але в маскі) Що не так?
Да все так,просто интересно.... в мороз вовсе не рекомендуют носить ее...
Опубліковано 16 січень 2021 - 23:49
Шапки не носят некоторые априори.
Например, я))- не ношу шапки вообще (у меня от них голова почему-то болит), поэтому покупаю куртку с капюшоном, который хорошо затягивается.
В мороз -15 -20 голова может болеть и от того, что сосуды сужаются от мороза. У меня могла даже зубы болят, когда сильный мороз. Надо шерстяную маску купить.
А вообще это первая зима, когда я себя чувствую как нормальный человек, так как красный нос не видно из-за маски. Из-за близкого расположения сосудов у меня и в плюс один кончик носа красный (((.
Ксаночка
-
-
Опубліковано 17 січень 2021 - 00:16
В мороз -15 -20 голова может болеть и от того, что сосуды сужаются от мороза. У меня могла даже зубы болят, когда сильный мороз. Надо шерстяную маску купить.
А вообще это первая зима, когда я себя чувствую как нормальный человек, так как красный нос не видно из-за маски. Из-за близкого расположения сосудов у меня и в плюс один кончик носа красный (((.
Так на морозе маска же практически сразу стает влажной от дыхания- защиты никакой, один только вред.
Или я Вас неправильно поняла- и Вы не на улице красный нос прячете?
Відредаговано Ксаночка, 17 січень 2021 - 00:17.
Опубліковано 17 січень 2021 - 07:16
Я не о короне ,а вообще..
Да все так,просто интересно.... в мороз вовсе не рекомендуют носить ее...
Ну так на вулиці її і ніхто не носить! Лише в магазині і транспорті. Нє, ну буває забуду зняти, але коли мокріє відразу згадую.
Опубліковано 17 січень 2021 - 08:54
Так на морозе маска же практически сразу стает влажной от дыхания- защиты никакой, один только вред.
Или я Вас неправильно поняла- и Вы не на улице красный нос прячете?
Не то, чтобы прячу, - грею. Он не мёрзнет. И ничего не мокрая маска. Может нужно пару км в ней идти? Все отлично).
Опубліковано 17 січень 2021 - 08:59
Нє, ну буває забуду зняти, але коли мокріє відразу згадую.
В мене тільки в літку носугубний трикутник мокрий, зараз ні. Може залежить від матеріалу, з якого вона виготовлена? Але я й не ходжу в ній прямо по вулиці, максимум при переході з одного магазину в інший не знімаю, щоб зайвий раз руками обличчя не торкатися.
Опубліковано 17 січень 2021 - 09:14
Я ще згадала, як в дитинстві нас з сестрою кутали: шапка, шарф на рота та носа, одні очі виглядали. Зараз розумію, що то неправильно.
kulolga
-
-
2
Опубліковано 17 січень 2021 - 12:55
Ну так на вулиці її і ніхто не носить! Лише в магазині і транспорті. Нє, ну буває забуду зняти, але коли мокріє відразу згадую.
В том то и дело ,что Я только про улицу и говорю,поголовное ношение масок именно на улице. Зачем бы я говорила про помещение ,если и так понятно,что нужно.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 17 січень 2021 - 13:01
Зараз же і на зупинці транспорту треба маску, багато бачила людей носять на вулиці.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|