А навіщо це вам? Сенс який? Просто цікавлюся....
А ви коли небудь купались голою? зовсім інше відчуттяю. Та це справа смаку. Мені просто подобаетьс якупатись без нічого.
Голые родители
Розпочатий з ТАНИКА, 24 лют 2012 08:30
441 відповідей у цій темі
#361Опубліковано 12 грудень 2012 - 03:14
А ви коли небудь купались голою? зовсім інше відчуттяю. Та це справа смаку. Мені просто подобаетьс якупатись без нічого. #362Опубліковано 12 грудень 2012 - 03:19
Принаймні я не соромлюсьЮ а то ходять такі правильні, культурні , виховані,а потм ножичком по горлу.
Хо-хо оце так шутка юмору. Хщ-хох-хо ну уморили, звичайно ж ні, не в мороз я купаюсь, а літом. хоча частенько моржі теж голяка купаютяся #363Опубліковано 12 грудень 2012 - 03:25 чому я маю "прятаться в кустах" я не купаюсь на громадських пляжах #364Опубліковано 12 грудень 2012 - 03:34
я гадаю як-що буде загальноприйнятий нудиський пляж нівкого не мае більше виникати питань #365Опубліковано 12 грудень 2012 - 06:26 Я купалась!Вночі,в безлюдному місці,зі своїми подругами.Ага,відчуття інші.Але ділитись ними з сторонніми людьми зовсім не хочеться тобто.серед нудистів менше злочинців?чи як ви повязуєте те і нше?звичайно,менше,бо нудистів менше,ніж звичайних людей...Дивні у вас приклади... і хто його має прийняти? #366Опубліковано 12 грудень 2012 - 08:49
ні я не це хотів сказати, просто нема нічого поганого в тому що людина хоче покупатися голою, гірше коли внеї е якісь комплекси, коли хоче та дуже соромиться і щось там собі вигадуе. А з приводу пляжа- то я не купаюсь на міському пляжі, а кооли ви приходите десь на дикий пляж а там гола людина то вже вибачте цеж не вона до вас прийшла а ви сюди. Загальноприйнятий - це коли люди знатимуть , що там можуть купатись голяка і самі при бажанні можуть долучитись #367Опубліковано 12 грудень 2012 - 08:52
Це як про СЕКС, всім подобаеться, всі це роблять, але в радянському союзі сексу нема. так і тут багато кому подобаеться та визнати не можуть. #368Опубліковано 12 грудень 2012 - 09:17 я не проти нудистів.але проти коли вони потрапляють на очі)тому не проти такого пляжу,щоб я знала,куди мені з дитиною не треба йти купатися)Так зберіть одноддумців і організуйте собі пляж)Можна,навіть залучитися підтримкою згори... #369Опубліковано 12 грудень 2012 - 09:27
Мне бы хламидии и трихомонады мерещились, проплывающие мимо открытых интимных мест. Понятно, что плавки от купальника не защищают на все сто, другое дело костюм дайвингиста))). Но хоть иллюзия защищенности присутствует, когда ты в купальнике, чем когда плывешь без трусов. #370Опубліковано 12 грудень 2012 - 10:00 так то було по молодості)тоді були інші ілюзії))) Альона,ти в костюмі дайвінгіста на місцевому пляжі привернеш більше уваги,ніж нудист)))) #371Опубліковано 12 грудень 2012 - 10:03
Надо будет попробовать. #372Опубліковано 12 грудень 2012 - 10:11 попередиш мене-я прибіжу з фотіком. #373Опубліковано 12 грудень 2012 - 11:38
#374Опубліковано 12 грудень 2012 - 16:57
Да уж, я не одна такая Тоже про уток сначала не поняла юмора. Еле доперла, что не в утках дело...
А про пляжи Крыма - это да. В Коктебеле, например, нормальные пляжи-пряжи-пляжи, потом бац! - нудисты, следом снова нормальные пляжи. Нудисты не в центре, конечно, но недалеко. Мы с мужем поехали на песчаный пляж. Плыву я, значит, наслаждаюсь водичкой. И тут вижу даму топлес. Думаю: "Ну надо же, вот это раскрепощенность". Потом еще одна, еще одна. Присмотрелась, батюшки святы, за 50 метров от меня "фестиваль сосисок и ярмарка персиков". Я вообще-то толерантно отношусь к людям, кому что нравится - это дело вкуса. Но о таком надо предупреждать хоть какими-то табличками. Потому как я не смогла, да и не захотела, купаться (пусть и в морской, постоянно меняющейся) водичке с чей-то голой п...сей и тоже сразу же увидела в воде "трихомонады" всякие.
Просто мое мнение, что приходя на общественный пляж нудисты как-бы навязывают свое видение того что морально а что нет. Повторюсь, это только мое мнение.
#375Опубліковано 12 грудень 2012 - 19:59 О дааа!Я теж зовсім нео чікуваа на таку зміну панорами,коли ми вирішили прогулиятись до пагорбу.... #376Опубліковано 12 грудень 2012 - 20:05
а я ни разу нудистов то и не видела))) Моя психика этим не травмирована
#377Опубліковано 13 грудень 2012 - 15:17 потому что не все люди хотят купаться рядом с голым ЧУЖИМ мужчиной. #378Опубліковано 16 травень 2013 - 12:13
Я на наших пляжах тоже таких людей не замечала.. Правда, однажды такую картину замечала, когда решила пешачком прогулятся по мосту от Садов-1 к Половкам. Какой то дяденька расхаживал там в чем мама родила и загорал возле озера...картина не для слабонервных. Противно...
А Вы отратили внимание, сколько среди этих людей неформалов? У меня не было цели рассматривать отдыхающих там, но то, что успела заметить за пару секунд случайно повернутой головы не в ту сторону привело меня в ужас. Я тоже толерантная, но после увиденого, то противно было и на своем пляже заходить в воду, как представлю, что там сколько бяки разной...фэ! #379Опубліковано 16 травень 2013 - 12:19
О, я там была и понимаю о чем Вы! #380Опубліковано 16 травень 2013 - 13:05
самое интересное, что женщин больше, чем мужчин было.. и как правило, уже в возрасте После увидиного, то и импотентом можно стать. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |