Там, до речі, два кольори повинно бути. Але я перебрала безліч варіантів і не сподобався жоден. На білому фоні легше буде підібрати кольори.написала в ЛС))
А на білому фоні яким кольором краще виглядатиме?)
Вишиванки
Розпочатий з smakovska, 22 тра 2015 18:37
вишиванки вишивка вишиванка вишивка хрестиком вишивка гладдю
803 відповідей у цій темі
#362Опубліковано 08 листопад 2015 - 19:29 я взагалі мрію навчитися вишивати білим по білому, типу такого) але немає для кого))
#364Опубліковано 08 листопад 2015 - 19:34 чому немає? а чоловікові? він не хоче, вишиванку навряд чи буде носити.. Та й сказав, щоб спочатку собі вишила))))
#366Опубліковано 08 листопад 2015 - 19:37 це вишивка гладдю ех, тоді не навчуся)) у мене на гладь руки не звідти ростуть))) Гарно. Там ще наче вічка є, ні? не знаю) з інету картинка)) для прикладу просто взяла
#368Опубліковано 09 листопад 2015 - 10:23
Оль, а розпороти? Тоді не так страшно.
Я спочатку також думала що зможу не розпорюючи, але мої очі не витримали (погано просвічується, так як в деякий місцях канва була вдвоє + планка, та ще й 8 кольорів саме на комірці.... Зате, коли розпорола вишила за 1 день))).
Чекала твого дошиву планки (так як в нас заготовки одинакові)))) А як тобі дошив планки під комірець? Ото я "матюкалась"))))
Ну і мій звіт (не за тиждень, а за місяць (трішечки більше) але зате тепер прогрес на лице)
Стало (низ почала вишивати ззаду, тому взір перевернутий)
#369Опубліковано 09 листопад 2015 - 10:40 Я тебе згадувала, коли почала комір))) Погано просвічується - це не те слово! Розпороти - ні, боюсь тоді так гарно не вшию, буду якось тикати, добре що хоч манжети не підшиті. Ще мене дратує вставка тим, що вона така рихла, ниточка застряє між волокнами і якщо десь стратив, спробуй її тоді виплутай( #370Опубліковано 09 листопад 2015 - 10:59 добре що хоч манжети не підшиті. Там також свої нюанси. Один манжет більший від іншого на 5 хрестиків (хоча це не так суттєво, але для мене це вай-вай))))
Вишиваючи низ також чекаю якогось "сюрпризу" А можливо це мені так із заготовкою повезло))) #373Опубліковано 20 листопад 2015 - 23:18 Свєта!!! Рятуй!!! Ти десь на початку теми викладала фото вишиванок жіночих з групи на ФБ. Тільки щось я там не знайшла одну, що нам двом сподобалась. Чорними нитками вишита, крій "разлетайка". #374Опубліковано 21 листопад 2015 - 11:02 Лєн, я зараз з телефону, пошукаю пізніш. Або глянь у мене в стрічці на ФБ, там повинна бути. Ти вже переходиш від мрій до дій?))
#375Опубліковано 21 листопад 2015 - 11:36
дуже хочу перейти)
#377Опубліковано 21 листопад 2015 - 15:13 не,не ця( там ромбовидні узори були. і на фото дівчина в джинсах була. Кину, якщо знайду.
дописано. знайшла в тебе на сторінці))) уря! і дівчина у шортах чогось) перевдяглась,мабуть))) Відредаговано Мама Лена, 21 листопад 2015 - 15:21.
#378Опубліковано 21 листопад 2015 - 15:53 дописано. знайшла в тебе на сторінці))) уря! і дівчина у шортах чогось) перевдяглась,мабуть))) ))) я її ніби тут не викладала. то ти, мабуть, її у мене на ФБ і побачила)
До речі, абсолютно ідіотський підхід до наповнення фото в групі на ФБ. Чому не можна альбоми створити по датах, наприклад.Чи вишиванки по регіонах. згодна. і колись вже підіймалося там це питання. але видно нікому зайнятися і впорядкувати.
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: вишиванки, вишивка, вишиванка, вишивка хрестиком, вишивка гладдю
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |