Вот тоже интересно, когда зашивают, почему не обезболивают? Уже и здоровье ребенка ни причем, так в чем тогда проблема? Мне в последних родах, понравились слова врача: "Чего вы возмущаетесь, это ведь стандартная процедура". Как буд-то от того, что это стандартная процедура, мне должно быть не больно. вопрос не в обязательной анестезии, а в том, что каждому должны предоставить выбор. Анестезия должна применяться в зависимости от ситуации. Потому, что если у кого роды прошли терпимо, то это не значит, что у всех они проходят также.
Обезболивание родов
Розпочатий з Yadviga, 20 чер 2010 16:54
395 відповідей у цій темі
#363Опубліковано 16 листопад 2015 - 14:05 и мне так говорили, но что-то мне кажется,могли б и получше обезболить, просто наверное они считают, что по сравнению с родами зашивание можно пережить.
#364Опубліковано 18 листопад 2015 - 20:11
Прежде чем затрагивать тему обезболивания,нужно иметь представление о видах обезболивания родов. И если речь идет о регионарных методах,вред для ребенка более чем минимален. Для него большее зло уставшая роженица,ее истерзанный организм и как следствие кислородное голодание. Отсюда - родовые травмы в разных их проявлениях, ведь для самого ответственного момента -потуг- у нее просто не останется сил... #365Опубліковано 18 листопад 2015 - 20:18
Вообще-то при сильных разрывах должны использовать в/в обезболивание,т.е. шить под наркозом. Конечно,если разрывы незначительные,риск анестезии для жизни выше чем наложение 2-3 швов. Ведь никто не знает как все пройдет... #366Опубліковано 18 листопад 2015 - 20:25
Конечно нет. Для всего есть свои показания. Конечно,после родов все кажется гипертрофированным....Еще один плюс эпидурального обезболивания родов - после родов можно хорошо обезболить и зашивание разрывов ( только вводиться препарат более концентрированный,чем при родах) #367Опубліковано 18 листопад 2015 - 20:29 А хіба ще щось додатково вводять? Я останній раз собі вприснула препарат ще до моменту виходу дитини, потім після епізіотомії зашивали, нічого не відчувала абсолютно.
#368Опубліковано 18 листопад 2015 - 20:31 мне под общим наркозом швы накладывали, т.к. были и разрывы глубокие, и разрезы. #369Опубліковано 23 листопад 2015 - 22:03 Интересная публикация, последний абзац про обезболивание родов в Англии, подход врачей, а не дань моде, как у нас. http://letters.komar...vivka-ot-v.html Відредаговано Алекса, 23 листопад 2015 - 23:30. #370Опубліковано 24 листопад 2015 - 16:55
Я вже вдруге народжувала з ЕА. Цей раз мене не стимулювали, все ішло своїм ходом. В 3.30 я приїхала в пологовий, в 5 поставили ЕА і я спокійно дрімала. Минулого разу, із-за стимуляції, відчувала схватки, це було не боляче, а скоріш неприємно. Цього разу схватку бачила тільки на моніторі. За майже 4 год до пологів, ліки вприснула тільки тричі і то, скоріш про всяк випадок. Потуги чула добре, але знову ж, без болю, чула як дитина "спускається". Так що не розчарована. До речі, цього разу ставив ЕА лікар-вірменин, так що ми ще мило поспілкувалися під час процесу)
#371Опубліковано 24 листопад 2015 - 17:12 Так Вас уже позлравлять можно??!)
#373Опубліковано 24 листопад 2015 - 17:26 я хоч і вважаю,шо нормально народжувала, вам трошки заздрю, що без болю)вам так ще одну дівчинку точно можна #375Опубліковано 24 листопад 2015 - 17:41 а поцікавлюсь-так народжувати це в вас сімейна чи індивідуальна особливість? І оффтоп-мені чудно, у вас нік ім'я, як ви хотіли колись назвати дочку, і в мене)і от кожен раз бачачи ваш нік думаю, а цікаво, чи буде в мене колись дочка таки(чи наважусь і чи пощастить)і чи не передумаю я з ім'ям до того))) #376Опубліковано 24 листопад 2015 - 17:48 Так - тобто легко?) здається, ні, сестрам важче далося, треба пошукати їх розповіді в сусідніх темах. Я з ім'ям передумала, а з дочкою, на щастя, ні) #377Опубліковано 25 листопад 2015 - 12:07
Як це " собі вприснула? Знеболення пологів веде анестезіолог,він же і присутній при ушиванні розривів і,якщо треба, додатково знеболює... #378Опубліковано 25 листопад 2015 - 12:17 Так, анастезіолог ставить катетер, у мене під рукою кнопка, коли боляче - натискаю, ліки вприскуються. При ушиванні розривів лікаря не викликають і додатково не знеболюють. #379Опубліковано 08 грудень 2015 - 23:31 Я так понимаю, что при естественных родах вводят какую-то минимальную дозу эпидуралки? А то мне КС делали, я чувствовала, что у меня в животе копошатся, но как можно потужиться я не представляю. #380Опубліковано 09 грудень 2015 - 00:07 Не знаю) я потуги відчувала, це не боляче, просто таке як відчуваєш скорочення м'язів. А тужиться так же як і при пологах без ЕА, акушерка говорить, що треба сильніше, то і тужишся з усіх сил, просто болю немає при цьому. А через дві години вже сама встала і на каталку пересіла. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |