Многодетные мамы, объединяемся!
Розпочатий з пчелка, 28 кві 2010 14:29
375 відповідей у цій темі
#363Опубліковано 20 липень 2018 - 12:35
Льготы на бесплатный проезд отменили владельцы маршрута по своему желанию. По закону их никто не отменял. Это незаконно, но достучаться до них невозможно. Приходится везде платить.
Так же как и про оплату коммуналки написано, что эта льгота для многодетных, никаких дописок типа "в зависимости от дохода" я там не находила. Нам тоже отменили коммунальные льготы. С этого учебного года полная стоимость питания в школах, в садиках пока 50% оставили.
#364Опубліковано 20 липень 2018 - 12:36
Я на дату не посмотрела))))
Я тоже подала, но какие мне льготы положены так и не поняла. Даже не знала, что будут льготы, при оформлении детских подсказали , что мы теперь багатодітні. Вот получу корешок багатодітн. пойду оформлять - узнаю)
#365Опубліковано 20 липень 2018 - 12:37
Это инициатива самих перевозчиков.
У нас по инвалидности положен бесплатный проезд, то сын говорит, что кондуктор говорит, что "отменили льготы, но ладно, едь" #366Опубліковано 20 липень 2018 - 13:00 да я ж не спорю, точно так же как и проезд по 5грн, несмотря на решение суда вернуть по 4... Но это уже другая тема Відредаговано Katrusja, 20 липень 2018 - 13:00. #367Опубліковано 20 липень 2018 - 13:20
мне об этом в прошлом году сказала Юля nepi84 Но я ж конечно учусь только на своих ошибках) сходила узнала перечень документов (запросили справку о доходах мужа), собрала, принесла Во время разговора выплыло то что старший учится и нужна справка о размере стипендии, я о об этом "доходе" как то не подумала вообще. А потом говорят мне, подождите, давайте посчитаем, а то может вам и так не положена 50% льгота из-за з/п мужа, тогда и справку о стипендии нет смысла брать. Пересчитала и таки да. З/п моего мужа больше, чем прожиточный минимум всех нас суммарный. #368Опубліковано 20 липень 2018 - 13:25
Перевезення пільгової категорії раніше здійснювали за кошт державного бюджету, зараз ці функції передали на місця. Сьогодні на сесії міської ради прийняли рішення перевозити за рахунок міського бюджету. Чекаємо поки рішення вступить в дію (буде надруковано в газеті "Полтавський вісник")
#369Опубліковано 20 липень 2018 - 14:10 тут повний перелік тих, хто буде їздити безкоштовно http://zmist.pl.ua/n...me-bezkoshtovno
#370Опубліковано 20 липень 2018 - 14:51 Я утром по 4 езжу маршрутка Вакуленцы. Так попадаю, не специально ее жду) #371Опубліковано 20 липень 2018 - 15:29 А я живу на Вакуленцах практически, но по 4 грн ни разу не попадала. Люд, а ты детям сделала удостоверения? Что там нужно? У меня даже у Димы еще нет, а уже ж и Маше 6 лет) #372Опубліковано 20 липень 2018 - 15:44 два дня назад подала только документы, я тебе в вайбер сброшу список
#373Опубліковано 13 березень 2019 - 21:03
https://finance.liga...godetnym-semyam
Кабмін затвердив виплати на кожну третю і більше дитину віком до шести років.
#374Опубліковано 21 березень 2019 - 11:38 Цікаво, якщо сину старшому, через 3 роки стане 18, а доці ще не буде 6, уже ми перестанемо бути багатодітними? Але за додаткову виплату, приємненько. Лишніми не будуть #375Опубліковано 10 червень 2019 - 17:48
Дівчата, хто знає, якщо вже є статус багатодітних і треба другій дитині отримати посвідчення по досягненню 6 років, які документи треба нести?
#376Опубліковано 12 червень 2019 - 05:09
Дітям з багатодітної сім’ї посвідчення видаються з шести років!
Необхідні документи для видачі посвідчення дитини 6років: - Копія свідоцтва про народження дитини, - Дві фотокартки дитини 3*4см, - Довідка про склад сім’ї, (розширена (довідка видається за місцем реєстрації, а також ОБОВ"ЯЗКОВО вказується місце спільного проживання! (Діти проживають разом з батьками та знаходяться на їх утриманні)), - Оригінал посвідчення батьків. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |