Перехід до вмісту

Фотографія

Чи задоволені ви своїм педіатром?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3835 відповідей у цій темі

#3741 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 лютий 2021 - 08:56

У кого декларації у Європейській клініці на Фурманова? Не бачу її в системі.
До лікаря, з яким заключено декларації, потрапити не вдається ніяк. Думаю про зміну. Можливо хтось в курсі, там така ситуація з усіма спеціалістами, чи це ми везучі?(
  • mitera це подобається

#3742 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 21 лютий 2021 - 11:53

До лікаря, з яким заключено декларації, потрапити не вдається ніяк. Думаю про зміну. Можливо хтось в курсі, там така ситуація з усіма спеціалістами, чи це ми везучі?(

у мене там декларація і у чоловіка, в хелсі не відрбражається, хз чого, може того шо приватна, з Мій лікар теж не відображалось. З потраплянням до сімейної проблем не було, в той же день або на наступний зазвичай записують по телефону.

#3743 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 лютий 2021 - 13:31

у мене там декларація і у чоловіка, в хелсі не відрбражається, хз чого, може того шо приватна, з Мій лікар теж не відображалось. З потраплянням до сімейної проблем не було, в той же день або на наступний зазвичай записують по телефону.

Я в середу просилася на суботу, по декларації. Результат - приймав черговий лікар. Сьогодні набрала, прошу що терміново. Говорять у лікаря все розписано, телефонуйте на особистий.
Сенс таких декларацій:(
  • mitera це подобається

#3744 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 21 лютий 2021 - 20:49

Позавчора була з сином на огляді у Денисенко. Записувалася по телефону напередодні о 18:47, без проблем.
В суботу там дійсно на прийомі лише черговий лікар.

Відредаговано Ксаночка, 21 лютий 2021 - 20:52.

#3745 викуська

викуська

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 402 повідомлення
  • Місто:Полтава Боженко
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 04 березень 2021 - 17:50

У кого то есть номер Терлецкой очень надо

#3746 Oksana84

Oksana84

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 06 квітень 2021 - 17:40

Девочки у кого есть тел. Московченко "мій лікар " поделитесь пожалуйста. хотела с ней договор заключить.

#3747 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 07 квітень 2021 - 08:44

Ребенку в декабре давали направление к эндокринологу. Мы записались в тот же день, но на другую дату. Потом у нас не получилось попасть на прием и я отменила его на сайте в личном кабинете. Через месяц (уже в январе) я снова записалась по тому же номеру направления. Сходили на прием, эндокринолог назначила прийти после рентгена. На вопрос- нужно ли новое направление, ответила-запишитесь снова по старому. Мы пока второй раз не ходили. Я это к тому, что по одному направлению наверное можно ходить долго) Но как долго, не знаю)

а де в хелсі відображаються дані про направлення і відвідування вузьких спеціалістів? Я колись теж хотіла відмінити прийом, але ніяких даних про нього не було, записувалася по телефону диктуючи номер направлення

#3748 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 07 квітень 2021 - 08:58

а де в хелсі відображаються дані про направлення і відвідування вузьких спеціалістів? Я колись теж хотіла відмінити прийом, але ніяких даних про нього не було, записувалася по телефону диктуючи номер направлення

Ира, заходишь в личный кабинет/меню/направления. По умолчанию высвечиваются визиты.

Відредаговано felice, 07 квітень 2021 - 08:59.

• Ipiha це подобається

#3749 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 944 повідомлення
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 07 квітень 2021 - 17:12

Я записувалася не по телефону, а саме через хелсі. Мабуть тому мені відразу було видно запланований візит і кнопку для його відміни. Як відображається інформація, якщо записатися через реєстратуру, я не знаю.

#3750 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 07 квітень 2021 - 17:44

вгорі на вкладці «Направлення» є фільтр «тільки мої», «фіо дитини», там мають відображатись направлення дитини. В мене відбражаються тільки мої, по дитині пише треба шось підтвердити в реєстратурі. При цьому дитину через додаток записати на прийом я можу, а переглянути деталі прийомі - ні.

#3751 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2021 - 09:23

вгорі на вкладці «Направлення» є фільтр «тільки мої», «фіо дитини», там мають відображатись направлення дитини. В мене відбражаються тільки мої, по дитині пише треба шось підтвердити в реєстратурі. При цьому дитину через додаток записати на прийом я можу, а переглянути деталі прийомі - ні.

тому і не бачу, бо я якраз дитину записувала

#3752 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 квітень 2021 - 11:56

тому і не бачу, бо я якраз дитину записувала

видно теж якийсь глюк. Дитина повинна відображатись і її направлення, це щось зі сторони хелсі і педіатра. Мені на гарячій лінії сказали, що педіатр в себе на комп‘ютері має шось натиснути і верифікувати.

#3753 jullimeduza

jullimeduza

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 08 квітень 2021 - 12:34

Добрый день. Подскажите, кто пользуется услугами Любайкиной, она на дому принимает или есть по тел платная консультация?

#3754 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 08 квітень 2021 - 16:39

Добрый день. Подскажите, кто пользуется услугами Любайкиной, она на дому принимает или есть по тел платная консультация?

Я ей доверяла всегда и доверяю.
По телефону консультацию они никогда не даёт.
До обеда по записи принимает у себя, после обеда ходит по вызовам.

#3755 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 08 квітень 2021 - 20:13

Девочки у кого есть тел. Московченко "мій лікар " поделитесь пожалуйста. хотела с ней договор заключить.

Не люблю отвечать не по теме вопроса, но не удержалась. Удивлена, что кто-то хочет заключить с ней декларацию. Мы были один раз у неё на приёме и это было самое странное и неадекватное посещение педиатра за 10 лет моего материнства.

#3756 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 квітень 2021 - 20:24

Не люблю отвечать не по теме вопроса, но не удержалась. Удивлена, что кто-то хочет заключить с ней декларацию. Мы были один раз у неё на приёме и это было самое странное и неадекватное посещение педиатра за 10 лет моего материнства.

ми раз були перед щепленням - специфічна, але наче адекватна сдалась. А недавно знову перед щепленням оглядала - я офігєла, як за мої ж гроші мою дитину і мене виховували, на рівному місці, одьоргувала, що син боїться, то рот не відразу закрив після огляду (після!), на мене пальцем грозилась, бо я почала заступатись. Чорті шо. Ще й відмовилась щеплення робити, бо побачила якісь «соплі» і аналіз крові не сподобався. Через тиждень інша педіатр була здивована, бо хороший аналіз.

«Давай сюда лапы. Ты что, не понимаешь, что я тебе говорю?! - у мене не лапи, а руки. - Ах так, а у меня лапы. - а в мене тоді копитця.- Ну что ты выдумываешь, копыта это другое»0_о

Відредаговано Alice_88, 08 квітень 2021 - 20:30.

#3757 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 08 квітень 2021 - 21:32

Я тоже Московченко не выдержала больше двух приёмов. Человек не имеет понятия об этике и такте.

#3758 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:45

Це Хелсі ще в процесі розробки - верифікація даних в реєстратурі питання не вирішує(

#3759 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:35

Це Хелсі ще в процесі розробки - верифікація даних в реєстратурі питання не вирішує(

клас)))я чогось і не сумнівалась. Я це Хелсі з одного боку вже просто ненавиджу, одні проблеми з ним, а нікому нічого не треба, ні в НЗСУ, ні в поліклініках.

#3760 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 27 квітень 2021 - 12:10

клас)))я чогось і не сумнівалась. Я це Хелсі з одного боку вже просто ненавиджу, одні проблеми з ним, а нікому нічого не треба, ні в НЗСУ, ні в поліклініках.

Як я тебе розумію, але відразу нічого гарно не працює) Я ним більше задоволена ніж ні - телефонувати у реєстратуру, щоб записатись мені не імпонує взагалі))

Навіть хотіла покращити для себе і пройшла верифікацію сподіваючись бачити направлення діток - думаю пізніше запрацює і ця функція ;-)

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама