Хворіємо ми - мами і тата(((
Розпочатий з Olga_pl, 25 лис 2010 12:24
4139 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 квітень 2020 - 05:48
Дівчата, усім привіт! Підкажіть, будь ласка, гарного трихолога. Можливо хтось стикався з такою "красою" як алопеція. Потрібно терміново.Буду дуже вдячна за підказки
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 22 квітень 2020 - 06:40
Алопецию лечат не трихолог,нужно обследование гастроентеролога и эндокринолога,дерматолог само собой.
Опубліковано 22 квітень 2020 - 08:25
Алопецию лечат не трихолог,нужно обследование гастроентеролога и эндокринолога,дерматолог само собой.
Возможно,спорить не буду, но все эти обследования, вроде как, назначает трихолог.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 22 квітень 2020 - 09:44
Возможно,спорить не буду, но все эти обследования, вроде как, назначает трихолог.
Нам назначал дерматолог.В итоге прошли все обследования,сдали кучу анализов Причину не выявили,и прошло само.
Опубліковано 22 квітень 2020 - 09:54
Дівчата, усім привіт! Підкажіть, будь ласка, гарного трихолога. Можливо хтось стикався з такою "красою" як алопеція. Потрібно терміново.Буду дуже вдячна за підказки
эндокринолог И анализы на гормоны в первую очередь. Потом уже трихолог.
Алопеция это внутренние проблемы, надо искать причину. Трихолог это вторично уже. Да и нет у нас толковых.
Опубліковано 23 квітень 2020 - 22:43
Дівчата, тупе питання - якщо болить кістка грудної клітини,можливо сустав ребра, без травмування, це до якого лікаря? Хірурга?
Опубліковано 24 квітень 2020 - 07:26
Дівчата, тупе питання - якщо болить кістка грудної клітини,можливо сустав ребра, без травмування, це до якого лікаря? Хірурга?
У вас не межреберная невралгия?
Опубліковано 24 квітень 2020 - 07:29
Скорее всего у Вас ущеммлся нерв. Хирург вряд ли поможет. Нужен невропатолог
Опубліковано 24 квітень 2020 - 09:09
эндокринолог И анализы на гормоны в первую очередь. Потом уже трихолог.
Алопеция это внутренние проблемы, надо искать причину. Трихолог это вторично уже. Да и нет у нас толковых.
Согласна, что медицина у нас страдает. Все равно, все консультации будут после карантина. Большое спасибо за ответ
Опубліковано 24 квітень 2020 - 10:56
У вас не межреберная невралгия?
а при невралгії хіба з'являється "уплотнение"?
Скорее всего у Вас ущеммлся нерв. Хирург вряд ли поможет. Нужен невропатолог
я нащупую уплотнение і при пальпації болить, але точно на кістці, тверде. Нерв хіба може так?
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:31
а при невралгії хіба з'являється "уплотнение"?
я нащупую уплотнение і при пальпації болить, але точно на кістці, тверде. Нерв хіба може так?
Ну, про уплотнение Вы ничего не писали.
Тогда к хирургу, Узи и рентген
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:43
Дівчата, особливо ті, хто реально сидить вдома (виходячи пару раз в тиждень в магазин) без довгих прогулянок на свіжому повітрі. Менструальний цикл не скорочувався? Читала, що одна з причин - нестача прогулянок на свіжому повітрі.
Я готова була до затримок на ГВ, але до циклу в 20 днів після 31 дня якось не дуже((( Ще грішу на прийом нових вітамінів, був елевіт, але закінчився, знайшла вдома алфавіт Класік, вирішила пропити, щоб в аптеку не йти.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:46
Ну, про уплотнение Вы ничего не писали.
Тогда к хирургу, Узи и рентген
рентген 2 тижні тому робила, там все норм. Дякую.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:51
Дівчата, особливо ті, хто реально сидить вдома (виходячи пару раз в тиждень в магазин) без довгих прогулянок на свіжому повітрі. Менструальний цикл не скорочувався? Читала, що одна з причин - нестача прогулянок на свіжому повітрі.
Я готова була до затримок на ГВ, але до циклу в 20 днів після 31 дня якось не дуже((( Ще грішу на прийом нових вітамінів, був елевіт, але закінчився, знайшла вдома алфавіт Класік, вирішила пропити, щоб в аптеку не йти.
У меня раньше такое было,помогал нормоцикл
Опубліковано 24 квітень 2020 - 11:58
в мене довше став навпаки.
Ти ж ще Гв? Від нього теж може бути як і довше, так і коротше цикл.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 24 квітень 2020 - 12:11
Ще стан стрессу плюсуйте до нестачі свіжого повітря.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 12:30
у мене все як і було - в межах 28-30 днів. я теж ще годую
Опубліковано 24 квітень 2020 - 12:45
Ого) Мы ж в один день родили, если не путаю. Ваня ровно год назад отказался сам. Просто не взял) Видимо, слышал, как мама переживает, как сворачивать, и решил помочь)
Опубліковано 24 квітень 2020 - 13:49
у кожного по-різному. Я годувала до 2 років, то як почались в 1,1 рік, так і йшли з однаковим інтервалом весь час. А подруга годує 7 рік (3тя дитина), то тільки зараз з третім почались такі ж цикли, як Яна пише, то 20, то 32, то 25.
Відредаговано Alice_88, 24 квітень 2020 - 13:50.
Опубліковано 24 квітень 2020 - 14:34
Яна, це перший раз так? Щоб панікувати, то за раз рано, а тим паче при ГВ.
Після Злати у мене місячні почались рано, але стрибали як заманеться. І ось може з рік як стали більш менш регулярними, але додалась інша проблема. Перший день тону(( і це жахливо. Я грішу, що вагітність була на гормонах. А нормально дообстежитись немає часу((
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|