Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 грудень 2015 - 14:09
Вчора вночі носик не дихає,сопельки булькотять,на ранок температура 37,5,викликала педіатра,схема стандарт(Імунофлазід,хлорофіліпт,риназолін)
Зараз уже 38,2:(
Ми імуностимулюючі,проттаірусні приймали Імунофлазід,Лаферобіон,Інфлюцид
Зараз незнаю,що давати????Ну що
Імунофлазід пили раз 5 ,і кожного місяця хворієм :(
Щ
Препаратів куча,а як з цієіі кучі щось вибрати,голова обертом
.І що краще імуностимулюючі,чи противірусні.Чула про Резістол,незнаю,що взяти,допоможіть порадою.
Підкажіть чим лікуєте ,дякую.Сьогодні ще хочу викликати педіатра Григоренка,але не можу додзвонитися Не відповідає.
Відредаговано Juli_110, 22 грудень 2015 - 14:33.
Опубліковано 22 грудень 2015 - 15:21
мне нравится, как резистол работает. в последний раз хорошо выехали на нем и афлубине. но дозу резистола немного превышаю в первые 3 дня, если температура высокая. но смотря сколько вам лет, я давала по 25капель. с афлубином тоже- первые дни даю дозу немного выше, чем в инструкции. 4 года ребенку.
Опубліковано 22 грудень 2015 - 15:27
мне нравится, как резистол работает. в последний раз хорошо выехали на нем и афлубине. но дозу резистола немного превышаю в первые 3 дня, если температура высокая. но смотря сколько вам лет, я давала по 25капель. с афлубином тоже- первые дни даю дозу немного выше, чем в инструкции. 4 года ребенку.
Дякую,нам 1,5 читала інструкцію резістол з року можна,але там в складі спирт
.Дякую
Опубліковано 22 грудень 2015 - 15:33
не переживайте Вы по поводу этого спирта, ну сколько его там?..
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 22 грудень 2015 - 15:53
Вчора вночі носик не дихає,сопельки булькотять,на ранок температура 37,5,викликала педіатра,схема стандарт(Імунофлазід,хлорофіліпт,риназолін)
Щ
.І що краще імуностимулюючі,чи противірусні.Чула про Резістол,незнаю,що взяти,допоможіть порадою.
Підкажіть чим лікуєте ,дякую.Сьогодні ще хочу викликати педіатра Григоренка,але не можу додзвонитися Не відповідає.
А вы не пробовали не давать ничего ? Почему вы считаете, что пичкая ребенка лекарствами, вы его вылечите? Если вы болеете вирусными болячками, которые проходят за неделю-полторы без осложнений, то с чего вообще паника и такой список лекарств? Неправильно подобранные иммуностимуляторы могут иметь обратное действие: мешать работе собственной иммунной системе ребенка... , а большое количество лекарств вполне способно вызвать аллергию или привыкание.
yulichkal
-
Місто:Полтава, Сады 3
-
Ім'я:yulichka
Опубліковано 22 грудень 2015 - 16:04
Щ
так имунофлазид тоже со спритом
Опубліковано 22 грудень 2015 - 17:21
А вы не пробовали не давать ничего ? Почему вы считаете, что пичкая ребенка лекарствами, вы его вылечите? Если вы болеете вирусными болячками, которые проходят за неделю-полторы без осложнений, то с чего вообще паника и такой список лекарств? Неправильно подобранные иммуностимуляторы могут иметь обратное действие: мешать работе собственной иммунной системе ребенка... , а большое количество лекарств вполне способно вызвать аллергию или привыкание.
Вперше захворіли в 5 місяців,і після того кожного місяця до року ми з температурою,соплями,червоним горлом
Хочу сказати,що кожного разу,задаюсь цим питанням,може не пічкати???А що збивати температуру,і чекати чи будуть ускладнення,чи ні,...
Я теж не прихильник пічкання,але все жтаки дивлюсь,і експерементую на собі,коли в лютому вирішила собі нічого не купляти від застуди,а збивала собі температуру парацетамолом,і пшикала інгаліпт,і знаєте,ця моя застуда закінчилась"гнойною ангіною",яку лікували крапельницями,і уколами антибіотику,курсом 7 днів
"Палка двох кінців",
хочу ще додати,в 5-6 місяців,ми обійшлись без противірусних,у 7 лаферобіон капали в носик,бо свічки виходили,у 8 антибіотик,у 9-10імунофлазід,а за інфлюцид чула від інших мамочок,і за резістол також
Відредаговано Juli_110, 22 грудень 2015 - 17:31.
Аделаида
-
-
Опубліковано 22 грудень 2015 - 17:29
@Juli_110, пичканье лекарствами никоим образом не убережет вас от возможных осложнений. Иначе была бы уже 100% работающая схема, все бы по ней лечились, и не пили бы антибиотики никогда. Но ее не существует. Правильный режим питания, питья, прохладный воздух в комнате - это то, что снизит вероятность осложнений. Но не всевозможные "фуфлоциклины".
ЗЫ: уже четыре года лечусь при орви фактически парацетамолом и сосудосуживающими. Месяц назад пила антибиотики первый раз за ... 10 лет. И то на 80% уверена, что сиди я дома и пей чаек, до гнойного фарингита бы не дошло. Но меня понесло на встречу приключениям! ))
Опубліковано 22 грудень 2015 - 17:38
@Juli_110, пичканье лекарствами никоим образом не убережет вас от возможных осложнений. Иначе была бы уже 100% работающая схема, все бы по ней лечились, и не пили бы антибиотики никогда. Но ее не существует. Правильный режим питания, питья, прохладный воздух в комнате - это то, что снизит вероятность осложнений. Но не всевозможные "фуфлоциклины".
ЗЫ: уже четыре года лечусь при орви фактически парацетамолом и сосудосуживающими. Месяц назад пила антибиотики первый раз за ... 10 лет. И то на 80% уверена, что сиди я дома и пей чаек, до гнойного фарингита бы не дошло. Но меня понесло на встречу приключениям! ))
Навіть у педіатрів немає однозначноіі думки з цього приводу((чидопомагають противірусні,імуностимулюючі,гомеопатичні)...
Дякую
Опубліковано 22 грудень 2015 - 18:10
кто делал бак посев из носа, горла, это много?
Staphylococcus aureus
10^3 КУО/мл
Acinetobacter lwoffii
10^6 КУО/мл
Опубліковано 22 грудень 2015 - 18:10
кто делал бак посев из носа, горла, это много?
Staphylococcus aureus 10^3 КУО/мл
Acinetobacter lwoffii
10^6 КУО/мл
Стфилокк норма. а вот второе много и существенно
Опубліковано 22 грудень 2015 - 18:31
Стфилокк норма. а вот второе много и существенно
странно, что второе в носу, а с ним у нас особых проблем не было, за компанию с горлом сдали
Опубліковано 22 грудень 2015 - 18:42
Навіть у педіатрів немає однозначноіі думки з цього приводу((чидопомагають противірусні,імуностимулюючі,гомеопатичні)...
Дякую
Обратитесь в областную поликлинику, иммунолог - Татьяна Николаевна (не помню фамилию). Расскажите ситуацию, сдайте анализы. А дальше - по ситуации.
До 7 лет, пока формируется иммунная система организма, не рекомендуют вмешательство в нее, это вредит, не дает сформироваться нормальному иммунному ответу. Иммуномодуляторы, стимуляторы и т.д. нельзя безконтрольно и постоянно назначать. И то, что педиатры их постоянно назначают, это тоже неправильно.
Опубліковано 22 грудень 2015 - 18:44
странно, что второе в носу, а с ним у нас особых проблем не было, за компанию с горлом сдали
Оля, ничего странного. У малого год! ежемесячно ангины были. А высеялась кака именно в носу. Пролечили нос, курс АБ в попу и пока все тттт.
Опубліковано 22 грудень 2015 - 20:38
Обратитесь в областную поликлинику, иммунолог - Татьяна Николаевна (не помню фамилию). Расскажите ситуацию, сдайте анализы. А дальше - по ситуации.
До 7 лет, пока формируется иммунная система организма, не рекомендуют вмешательство в нее, это вредит, не дает сформироваться нормальному иммунному ответу. Иммуномодуляторы, стимуляторы и т.д. нельзя безконтрольно и постоянно назначать. И то, что педиатры их постоянно назначают, это тоже неправильно.
Полыч Татьяна Николаевна.
Опубліковано 22 грудень 2015 - 22:37
Дякую,наш педіатр,кожного місяця приходить до нас на виклик,і кожного місяця,я запитую,може нам щось треба здати,якісь додаткові аналізи,що робить,в таких випадках,що так часто хворієм,відповідт"А що ж ви зробите?"все,на цьому діалог закінчується.
А як в обласну потрапити на прийом,потрібно записатися?
Відредаговано Juli_110, 22 грудень 2015 - 22:42.
Опубліковано 22 грудень 2015 - 23:04
тиждень без температури, настрій гарний, дитина активна, насморк пройшов, на горло не скаржиться, залишився трохи кашель, апетит відновився. Йшли на виписку, результат..... запалення правої легені Я в шоці
Відредаговано Ipiha, 22 грудень 2015 - 23:05.
Аделаида
-
-
Опубліковано 23 грудень 2015 - 00:14
тиждень без температури, настрій гарний, дитина активна, насморк пройшов, на горло не скаржиться, залишився трохи кашель, апетит відновився. Йшли на виписку, результат..... запалення правої легені Я в шоці
А вы, когда температура 39 была неделю назад, врача вызывали? Что тогда сказали?
Опубліковано 23 грудень 2015 - 08:14
А на основании чего вам поставили такой диагноз? Вы снимок делали?
Опубліковано 23 грудень 2015 - 08:35
что у Олега, что у Кати пневмонию ставили клинически. Ни тем-ры, ни на рентгене никаких признаков. Только по анализу крови и прослушиванию.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|