Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#3701 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 20 грудень 2015 - 01:07

викликати лікаря на температуру, повідомити їй про рвоту і про те, що відвідували вчора садок. 

Вона повинна повідомити відповідні органи.

Але і вам варто б здати аналіз на бактерії та палички! 

Знаю, що коли із такими симптомами забирають в інфекційку (це якщо викликати на температуру із рвотою швидку), то подібні аналізи беруться першочергово.

Відредаговано mitera, 20 грудень 2015 - 01:08.

• Ipiha це подобається

#3702 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2015 - 11:52

Якщо вам у картку написали симптом "рвота", то це вже сигнал для перевірки.

Ми колись викликали лікаря з температурою, коли прийшов я поскаржилась що був понос. Через 2 дні все пройшло, але коли ми прийшли на виписку, то педіатр сказала, що якщо в картку вписали відповідні симптоми, то нас не можуть виписати без аналізів. Але тоді черговий лікар приходив і в картку написав "ОРВІ", тому ніяких перевірок не було

• mitera це подобається

#3703 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:01

Ветрянка дубль два((( на этот раз хуже- прыщи везде, их много, они все водянистые и большие. Лимфоузлы на шее очень увеличины. Температура-38.2 ((
Вопрос- сколько дней может быть температура и нужно ли вызывать врача
  • mitera це подобається

#3704 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:16

Ветрянка дубль два((( на этот раз хуже- прыщи везде, их много, они все водянистые и большие. Лимфоузлы на шее очень увеличины. Температура-38.2 ((

У нас 3 дні трималась близько 40, тоді ще днів 4 37-38. Лікаря викликала, по-перше із-за температури, а по-друге, тут зовсім інша схема лікування вітрянки.
Це я не для того щоб лякати, а просто щоб порередити, яка може бути температура).

#3705 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:28

У нас 3 дні трималась близько 40, тоді ще днів 4 37-38. Лікаря викликала, по-перше із-за температури, а по-друге, тут зовсім інша схема лікування вітрянки.
Це я не для того щоб лякати, а просто щоб порередити, яка може бути температура).

А какая? Что, зеленкой не мажут?))))

#3706 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:34

А какая? Что, зеленкой не мажут?))))

))))
Я намазала здуру і викликала лікаря. Він О_о : "а чим ви його намазали??!" Кажу: "маркером". Він жарту не зрозумів)
При вітрянці обов'язково призначають АБ, антигістамінний препарат і двічі на день змащувать прищі бетадином (йодний розчин).
Дописано. Да, і температуру збивать тільки парацетамолом, ібупрофеном не дозволяють.

Відредаговано Polinka78, 20 грудень 2015 - 17:36.

#3707 солнышко

солнышко

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 852 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Светик

Нагороди

2               

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:36

Обязательно после болезни сдайте мочу и развернутый анализ крови. Ветрянка даёт осложнения, не пугаю,но два года назад через это прошли,бррр и вспоминать страшно.
  • mitera це подобається

#3708 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:46

Теперь я вообще расстроенная. Малой в принципе чувствует себя хорошо. Сегодня третий день.
  • mitera це подобається

#3709 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:50

Теперь я вообще расстроенная. Малой в принципе чувствует себя хорошо. Сегодня третий день.

На третій день можна вже розслабитися) У нас 40.3 дало ще в перший день, коли тільки пару прищиків було.
  • mitera це подобається

#3710 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 17:58

я про осложнения. Как их избежать?
А к температуре я привыкла-просто понять сколько ждать улучшений. Реально поняла, что со старшим отделалась легким испугом

#3711 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2015 - 18:15

))))
Я намазала здуру і викликала лікаря. Він О_о : "а чим ви його намазали??!" Кажу: "маркером". Він жарту не зрозумів)
При вітрянці обов'язково призначають АБ, антигістамінний препарат і двічі на день змащувать прищі бетадином (йодний розчин).
Дописано. Да, і температуру збивать тільки парацетамолом, ібупрофеном не дозволяють.

Спасибо! Вот интересно, что потом врач о маркере говорил коллегам))) Есть еще у нас то, чем удивить Европу))

У меня нет опыта по Бетадину, долго окраска держится или ее вообще не видно? Новые везикулы можно отследить?

#3712 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 18:28

Спасибо! Вот интересно, что потом врач о маркере говорил коллегам))) Есть еще у нас то, чем удивить Европу))
У меня нет опыта по Бетадину, долго окраска держится или ее вообще не видно? Новые везикулы можно отследить?

Не знаю, але вираз обличчя у нього був такий, наче я не сповна розуму)
Бетадин не дуже видно, поки ще мокрий, поки і видно, потім світлішає, відслідкувати важко, особливо якщо їх багато, як було у нас.

#3713 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 20 грудень 2015 - 21:50

А у нас уже кашель лающий((((. И это при беспрерывном приеме АБ уже вторую неделю. Подышали, Эдем дала, кроватку мокрыми тряпками обвешала. Завтра на 8 утра едем в стационар, жду обхода и настаиваю на выписке. Дома долечиваться будем.

Грудничку нос оксолинкой мажут?

#3714 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 20 грудень 2015 - 22:15

А у нас уже кашель лающий((((. И это при беспрерывном приеме АБ уже вторую неделю. Подышали, Эдем дала, кроватку мокрыми тряпками обвешала. Завтра на 8 утра едем в стационар, жду обхода и настаиваю на выписке. Дома долечиваться будем.

Грудничку нос оксолинкой мажут?

жесть(((

#3715 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 20 грудень 2015 - 22:31

жесть(((

И не говори.... Я в полном ауте. 

Пошла в Дневничке поною :ogo:

#3716 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2015 - 22:57

))))

Дивно...а для чого зразу ОБОВЯЗКОВО антибіотики?? Це швидше на наших лікарів схоже(щоб перестрахуватися) , а не на Європу.  Ось що знайшла :

Ветрянка вызывается вирусом из семейства герпетиформных, на который антибиотики не действуют. Поэтому при неосложненном течении ветрянки антибиотики не принимают. Однако ветрянка может осложниться бактериальной инфекцией. Осложнения ветрянки развиваются, когда различные патогенные и условно-патогенные бактерии проникают в ткани кожного покрова и внутренних органов, провоцируя инфекционно-воспалительный процесс. Типичными бактериальными осложнениями ветрянки являются пневмония, дерматит, абсцесс, нефрит, артрит, энцефалит, кератит и т.д. При развитии данных бактериальных осложнений при ветрянке необходимо принимать антибиотики. Однако перед использованием антибиотиков следует произвести бактериологическое исследование и определить чувствительность микроорганизмов к определенным типам препаратов.

Источник: http://www.tiensmed....ntibiotiki.html

Відредаговано natochka85, 20 грудень 2015 - 22:58.

• mitera це подобається

#3717 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 20 грудень 2015 - 23:29

Дивно...а для чого зразу ОБОВЯЗКОВО антибіотики?? Це швидше на наших лікарів схоже(щоб перестрахуватися) , а не на Європу. Ось що знайшла :
Ветрянка вызывается вирусом из семейства герпетиформных, на который антибиотики не действуют. Поэтому при неосложненном течении ветрянки антибиотики не принимают. Однако ветрянка может осложниться бактериальной инфекцией. Осложнения ветрянки развиваются, когда различные патогенные и условно-патогенные бактерии проникают в ткани кожного покрова и внутренних органов, провоцируя инфекционно-воспалительный процесс. Типичными бактериальными осложнениями ветрянки являются пневмония, дерматит, абсцесс, нефрит, артрит, энцефалит, кератит и т.д. При развитии данных бактериальных осложнений при ветрянке необходимо принимать антибиотики. Однако перед использованием антибиотиков следует произвести бактериологическое исследование и определить чувствительность микроорганизмов к определенным типам препаратов.

Источник: http://www.tiensmed....ntibiotiki.html

Не знаю, я від медицини далека) Сімейний лікар сказала, що це стандартна схема, пізніше ще два лікарі підтвердили.

#3718 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 20 грудень 2015 - 23:57

Однозначно викликати, вам повинні поставити цей діагноз. Ця хвороба обов'язково записується в історію хвороб на все життя.

Температура взагалі повинна бути поки сипе, а це близько 5 діб, потім хвороба починає відступати, температура падати, а прищики підсихати. 

#3719 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 грудень 2015 - 00:03

Дивно...а для чого зразу ОБОВЯЗКОВО антибіотики?? Це швидше на наших лікарів схоже(щоб перестрахуватися) , а не на Європу.  

Мабуть через ускладнення.

У нас наприклад вітрянка йшла з прийомом АБ, адже ми паралельно отримали бронхіт (перший тоді в його житті і приклали море зусиль вилікуватись, адже взагалі не кашляв і мокрота не могла відійти) і вітряночний двобічний отит (такий діагноз озвучила лор). 

• Marusja це подобається

#3720 солнышко

солнышко

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 852 повідомлення
  • Ім'я:Светик

Нагороди

2               

Опубліковано 21 грудень 2015 - 00:30

Ветрянка ветрянки рознь. У нас пошло осложнение на печень,забила тривогу я. Ребёнок не на что не жаловался,но моча по утрам была с запашком. Сдав печеночные и др. пробы просто офигели все, т.к показатели были в 48 раз выше нормы. В инфикционке провалялись месяц, с капельницами и т.д. , а потом ещё целый год восстанавливали, что и в школу пришлось идти на год позже. СБ сейчас все ок. Даже и подумать не могла , что банальная ветрянка может такое наделать.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама